Verdens bedste kur?

Hvem ville tro at overskæg klæder mig?

Okay, jeg havde ikke planlagt at skrive mere om det her. For jeres øjne og ører er med garanti tudet fulde af den der Ibiza-tur. Men fordi vi er 5 stemmer fra at være i Top 10 – hvor i vinderen af veninderejsen findes – så er det så tæt på, at vi næsten kan røre det. Og derfor vil jeg spørge jer én sidste gang. Vil I lige klikke på Bertha, Pons, Pernille, Natulia, Tanja og mig? Der er 45 minutter tilbage af konkurrencen, så alt gælder. Og jeg vil så gerne glæde pigerne med denne her store oplevelse. Jeg lover, Ama’r halshug, at det er sidste gang, jeg beder jer om en stemme. Sidste gang. Jeg lover det.

For besværet får I et yndigt billede af min bedste veninde og jeg. Fra julefrokosten. Et billede der klart hører til i de private gemmer. For hele verden behøver ikke vide, hvor godt et overskæg faktisk klæder mig. Skræmmende godt. Især et mintgrønt et. Man skulle tro det næsten boede der på overlæben fast. Så klik lige. Og nårh ja, så får I også lige denne her, for min egen optimismes skyld:

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste kur?