OOTD: Une petite française på Tullinsgade

Hverdagsglimt

Godmorgen <3

Tiden går for hurtigt, venner! Er I mon gået på ferie allerede? Eller er den lige om hjørnet? Eller I typerne, som tager den sene i august/september? Det er jo det, jeg plejer, og den er sgu sej at vente på. Men lækker når den kommer, og alle andre er tilbage.

Jeg “skylder” jer, og sådan set også mig selv, et lille hverdagsglimt. I skriver tit, I synes, det er et hyggeligt indlæg, men det er virkelig også en ægte “taknemmeligheds-husk-at-sætte-pris-på-de-små-ting”-ting at lave, synes jeg. Jeg bliver mindet om de små gode ting fra ugen, der er gået, og på en eller anden måde bliver det dem der sidder fast og ikke alt det, jeg bandede over.

Hav en vidunderlig weekend.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Det er lidt for omskifteligt, hvor gode vi er til at tage på vores hundetur sammen om aftenen. Typisk tager jeg morgen, Adam tager eftermiddag, og så har aftalen været, at vi tager aften sammen. Det er sådan et hyggeligt break i, hvad der typisk er arbejdstid for os begge. Ja, vi arbejder ofte om aftenen, og den er ikke helt god. Men altså sådan ligger landet nu engang.

Så den der aftentur, det er kvalitetstid og frisk luft og forleden gik vi den i den smukkeste solnedgang. Tror klokken var 22.15, hvis ikke mere – er det ikke fantastisk, at det kan være så lyst? Dobbelt op på taknemmelighed; for skandinaviske sommernætter og for gåtur med hund i hånd.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Jeg har stocket op på en masse godt. Ny makeup! Og det trængte jeg virkelig, virkelig, virkelig til. Min rouge blev holdt sammen af en madelastik, fordi låget er knækket af, og det er ikke en tæt løsning, skal jeg sige. Der er rouge i hele min makeuppung. Jeg faldt på røven over den fine indpakning, og så fik jeg helt lyst til at lege, og det har jeg gjort den sidste uge.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Okay, det her er lidt dumt, haha! Men jeg elsker seriøst de der “hvem er du?”-tests som især TV2 Underholdning er gode til. Det er så fjollet, og alligevel kan jeg ikke dy mig. Og royalisten i mig klikkede uden tvivl i fingeren ind på “Test dig selv: Hvilken person fra den danske kongefamilie er du?”. Og så blev jeg underligt stolt, da jeg blev Mary. Uden at snyde. Hvorfor katten bliver man stolt af ingenting? Altså, jeg er jo ikke nogen anden end mig selv. Det siger nul og niks.

Det var ligesom, dengang jeg blev Noora i Skam-testen. Det var FEDT. Lidt mindre fedt var det at blive Mohamed, da han jo altså røg ud af Bagedysten som en af de første i øvrigt ovenpå en Toblerone-skandale-kage.

(pssst… fortæl mig lige hvem I bliver i Kongehus-testen!)

rockpaperdresses, cathrine Widunok wichmand, magnum crack

Scrabbleaften med Frida og Adam i gården under tæpper. Vi har gjort det et par gange; dækket op med tæpper, slik, is, te og så spillet Scrabble. Det er SÅ hyggeligt at være sammen – men offline. Ikke noget House of Cards (er det i øvrigt bare mig, der er sindssygt skuffet over sæsonen?? AIJ, jeg synes, den er så dårlig!) eller Handmaid’s tale. Bare god gammel analog underholdning. Det er så dejligt.

Især da jeg vandt STORT over Adam, haha! Jeg var på røven over at få lavet tur til Saturn, men jeg havde mange gode, haha… Jeg begynder at forstå reglerne! Hvem vil spille?

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Min tur til IKEA – en hel onsdag gik med det, men det var altså bare en stor oplevelse. Jeg glæder mig allerede til at holde øje med især den der øko-kollektion.

Jeg blev helt vildt utålmodig omkring vores byggeprojekt og fik lyst til at indrette det hele på ny. Men det er altså virkelig også tæt på. Vi får udbudsmateriale tilbage i næste uge, og hvis priserne er rimelige og vi går videre nu, så bygger vi i sensommeren. Whaaat! HURRA! Næsten fire år efter, haha… Men det må jeg fortælle mere.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Kanelsnegle <3 De kom i trillebøre – seriøst…

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Den der pose som jeg nu har hustlet mig til to af, ha!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Et valmuehjørne af Landbohøjskolens Have, det er da lige til at blive lykkelig af. Jeg synes, at kjolen passede så godt ind med sine røde blomster.  

At jeg så ligner en lille rumpenisse, hehe… Hele mit ansigt krøller, som da jeg var barn, når jeg smiler, og så ligner jeg lidt en rumpenisse. Det er hele ansigtet, der smiler, og jeg synes, jeg kan genkende mig selv som barn være fjollet på skolebilleder. Men smilerynker og ansigtskrøller tager jeg med.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Vi har fået en lille tradition med at tage forbi Brødflov, når vi har været forbi vores fertilitetsklinik. Vi er altid vildt nervøse, og det er bare rart at have sådan et lille break at se frem til, inden vi smutter videre på arbejde osv. Bare et øjeblik, hvor vi kan trække vejret sammen og summe over nyhederne; gode som dårlige. Det ser jeg næsten helt frem til.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, hverdagsglimt

Frida på vores havedag i ejerforeningen. Hun finder altid noget at ligge på – hvad er der med mopser? Tomme IKEA-poser, vasketøj, papkasse og nu afklippet efeu. Ret meget in your face, når vi andre knokler, og hun bare feder den i en solstråle, haha!

   

46 kommentarer

 • Caroline B.H.

  Dejligt indlæg! <3 Og HELT enig med dig omkring House of Cards. Vi var vildt skuffede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Jeg blev også Mary, selvom jeg slet ikke synes, at jeg minder om dig, Cathrine!. Jeg havde nu også håbet på at blive Kong-Henrik, hehe.
  Glæder mig sådan til at høre om hus-projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Ih. Det var ligesom da jeg blev Ingeborg i Matadortesten på dr.dk. Klog, modig og hjertet på rette sted. Var revnefærdig af stolthed! Var 100 på jeg blev Maude, jo!

  http://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/test-hvilken-person-fra-matador-er-du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   TAK for tip, min søndag aften blev lige reddet af at blive en af de seje kvinder: Kathrine Larsen 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kære Cathrine. Dejligt indlæg! Vil du måske overveje at lave et indlæg om Frida? Jeg tænker, noget om hendes og din historie, om hendes personlighed og om hendes plads i jeres familie? 🙂 Jeg er totalt skudt i hende og vil så gerne høre mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Wuuhoo jeg blev også Mary, min favorit! Og jeg elsker også disse indlæg med smukke billeder og en tekst, der aldrig fejler i at løfte mit humør. Din integritet og ærlighed stråler ud af begge dele!

  Vi lavede samme fejl sidste år og tog tre ugers Canada-ferie i slut august-september for at være gode kolleger (uden børn), men hold op hvor var juli bare hård og aaalt for lang! Så i år prøver vi at dele op med to ugers ø-ferie i sommerhus i Danmark i juli, Haven-festival i august og Portugal i slut-september. Du skal ikke på Haven? Dejlig weekend til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt indlæg 😍 Jeg får lidt ferie snart, da jeg skal på Roskilde og så ellers først i luften af august 😊 Men når man vil udenlands, er det bare billigere udenfor skoleferien..
  Jeg tænkte på, om du vil fortælle lidt om produkterne fra Benefit? Jeg bruger selv deres brynmascara, og den er jeg ret vild med! Men særligt pore minimizer er jeg lidt nysgerrig på 😊
  Jeg blev forresten Prinsesse Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Browwow er SÅ god, også en af mine favoritter. Porefessional er den vildeste primer, jeg har prøvet. Den er virkelig fantastisk og du får silkeglat hud. Hav en fantastisk Roskilde 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De her indlæg, DE er mine yndlingsindlæg i hele hele blogland! Jeg er vild med dine hverdagsglimt… Det får mig til også at sætte pris på alle de små, dejlige stunder i en travl hverdag! Tak for dig! Jeg begyndte først at læse med hos dig for et par år siden.. Og jeg er vild med det! Specielt efter du er gået “selvstændig” for alvor med bloggen og opdaterer næsten dagligt – din blog bliver simpelthen bare bedre og bedre for hver dag der går!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ajmen for hævlet Trine! You made my day og weekend med. SÅDAN en dejlig kommentar at få. Jeg har godt tænkt på, om I mon “orker” alle de indlæg – nogen gange bliver det jo til to om dagen. Men jeg prøver virkelig at lægge mig i selen for meget og godt indhold til jer <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tak for et fint indlæg, søde dig <3 Disse "små ting" giver mig altid lyst til at trække vejret lidt ekstra dybt ned i maven. (Og måske tage forbi Landbohøjskolens have – wow det ser dejligt ud)
  Jeg kom til at tænke på om I egentligt har haft nogle problemer med den lille rocker? Jeg synes nemlig at have læst, at racen nemt får skavanker? Jeg er heeelt forelsket i Frida og det er lige ved, at jeg ønsker mig en mops mere end en golden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det glæder mig så meget, de minder i hvert fald også mig om det små og gode og faktisk ofte meget simple.
   Uhh ja, vi har haft mange problemer med Frida, alt fra hårsækmider til øjnene, ørerne. Selv om vi købte med stamtavle og den slags. Altså, jeg vil ikke have en mops næste gang som udgangspunkt. Det skærer i mit hjerte så mange ting, hun skal igennem. Det er så synd for det er verdens dejligste, kærligste race. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg blev prinsgemalen hahahaha det gør mig glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg blev prins Henrik! Hurra! Synes egentlig ikke, teksten passede på mig (noget med at være ligeglad med, hvad andre tænker om én, og have et heftigt temperament), men måske skulle jeg tage lidt ved lære af den og stå mere ved mig selv 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, der er lige mulighed for hardcore selvindsigt – det er derfor jeg elsker de tests, haha! Vi får det serveret råt for usødet 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den yndigste rumpenisse ever ♥️

  Den der Cha Cha tint fra Benefit, er den god på kinderne?

  Har været så glad for den Bodyshop havde engang, men den er desværre gået ud af produktion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kronprins Frederik 😂✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ha ha jeg ligner kronprinsesse Mary mest:) det passer mig godt for hende synes jeg rigtig godt om. Dejligt indlæg for øvrigt og rigtig god weekend. Mig og min familie tager også på ferie til Paris ( og Disneyland resort) om 3 uger. Det har vi gjort hver sommer stort set de sidste 10 år og vi glæder os lige meget hver gang. Vi elsker Frankrig. Der er så skønt,. Stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hun er også skøn – min favorit royalty 😆 EJ hvor lyder jeres ferie også fantastisk, mega hyggeligt at have sådan en tradition. Jeg har plaget Adam om at tage forbi Disney-land, men han nægter 😂 Lucky you! GOD tur. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Dejligt indlæg som altid. Min kæreste og jeg har også en mops – og ja, det giver ingen mening, at de altid finder et sted at ligge, haha. Beskidt vasketøj, der ligger klar på gulvet, er især en vinder. Og tomme kufferter inden en ferie eller bare en plastik-pose. Mopser giver så mange smil og grin – en klump af glæde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Altså hvad er der med dem, haha! Skøre hunde, skøre men elskelige, sjove hunde. Fridas favorit er IKEA-poser, beskidt sengetøj, plastikindkøbsposer, kufferter, papkasser til forsendelse. Hun ELSKER det. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så hyggelige, de her indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   FEDT Rebecca, jeg hygger mig også med at lave dem og de er egentlig så simple <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej, nu fik du jo rodet mig ud i at prøve den der test.. 😂 Jeg blev også prinsesse Marie – dem er der åbenbart mange af. 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   En lille håndfuld Maryer, prinsgemaler og Frederikker og lidt flere Marie. Men hun er sgu da også en steg! Til lykke 😂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhh! Marie! Smilende, sød og høflig, men tag ikke fejl – der gemmer sig også temperament og stadighed! Det er så meget mig!! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg blev også Mary!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg elsker også disse indlæg! De er så herlige og giver altid mig lidt til at tænke over hvad jeg kan glæde mig over 🙂 Forresten tusind tak for sneakersstrømpe-anbefalingen, de er gode! Hvor ligger Benefit i sart-hud-venlig-skalaen? 😁
  God weekend til jer også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Augustinus

  Jeg er også typen er klikker på ALLE de der buzzfeed ‘hvem er du’ test. Jeg er egentlig også ret glad for de der ‘hvor mange kan du gætte rigtigt’ aka hvor mega awesome eller mega dårlig er du Laura? Elsker at teste mig selv. Lidt derfor jeg var vild med tests i skolen. Dog ikke afleveringer… men de små fine tests som jeg var god til – hvilket nok var derfor jeg godt kunne lide dem og alle andre hadede dem haha..
  Ej okay jeg plaprer sorry! Men jeg blev i hvert fald og Mary! YAY! Da jeg var lille fik jeg min mormor til at sy mig en kopi af Marys brudekjole. den var så fin og var min yndlings! Den havde endda den fine detalje hvor ærmet ender i en spids omkring langemanden. Smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nej nej nej Laura, havde du den brudekjole??? FLOT FLOT FLOT! Jeg havde kun en lyserød prinsessekjole, men du havde jo en ÆGTE prinsessekjole. Hvor gammel har du været i 2004?
   Jeg er helt ligesom dig med tests, jeg ELSKER det også, haha! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Haha jeg blev kronprins Frederik! Fint bud egentlig, udover jeg på ingen måde er pjattet med al sport. Til gengæld anede jeg ikke at han er genert. Det er alligevel lidt rart at vide. Hvis han kan, kan jeg også 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Aj okay, ham ville jeg også være glad for! Du er (kommende) konge af det hele 😆 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Haha. Nu fik du mig til at tage den test. Og jeg blev Marie. Et fint bud, synes jeg. Marie skal man ikke kimse af.

  Tak for nogle dejlige indlæg, Cathrine. De hjælper i en strid specialeperiode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, fedt, jeg synes altså heller ikke, det er helt dumt. Jeg tænker da, at hun er klog og smuk og dygtig 😀 PØJ PØJ med specialet X (det er krydsede fingre ;P ) KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg blev prinsesse Marie. Hm! Hvordan skal man have det med det?
  Tak for de her indlæg. Ingen forstår som dig at sætte pris på de små ting og det smukke i livet. Sådan vil jeg også være når jeg bliver voksen! (sagt af en 23-årig…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Altså… Hm… Hvad stod der i din tekst? Altså, hun er højtuddannet, sikkert rimelig kløgtig, smuk og gift med en prins. Det lyder jo meget godt 😀
   Og TAK kære! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Une petite française på Tullinsgade