5-års-Dagens i Rom

I’m back

Efter virkelig mange kys, 400 billeder taget, et uanseeligt antal pizzaer og tiramisuer, virkelig meget sol og 3 par nye sko er jeg nu tilbage i Danmark! Åhr hvor er Rom vidunderlig. Jeg kunne godt blive. I hvert fald et par dage til. Vejret har været vidunderligt – de her billeder er fra den første dag – på Den Spanske Trappe, og HOLD OP hvor havde jeg det varmt. Alle andre dage blev shorts-dage.

Vi har fået sådan nogle vidunderlige oplevelser; virkelig god mad, god shopping (selv om jeg havde hørt ret dårlig om shopping i Rom) og skægge mennesker. Vi har gået fødderne flade – endnu fladere end de var i forvejen. Jeg har tænkt mig at strikke en lille guide sammen til jer over påskedagene.

NU skal jeg dog i gang med forårsrengøringen – man kan virkelig godt fornemme at vi forlod bunkeren i stress og jag, her er så rodet og snavset. Ja ja. Så er det hverdag igen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5-års-Dagens i Rom