OOTD: Parrot heels by Louboutin

Imitation is the sincerest form of flattery

Eva Harlou pink outfit, X Factor, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen… Jeg gned mig lige i øjnene, da jeg så X-Factor i fredags. Og det gjorde flere af jer også. Mange skrev til mig på instagram – nej, jeg er ikke hyret som stylist til X-Factor (så havde jeg i al fald undgået denimdjævleoutfittet til venstre, avs).

Eva Harlou følger vist Rockeren, for se lige hendes outfit! LÆKKERT! Pink fra top til tå, små fine pumps. Krøllet hår. Jeg gik selv total Barbie (jeg har jo også min inspiration et sted fra) til julefrokosten i DR i 2013, og i fredags gjorde Eva Harlou nøjagtig det samme. Så nu kalder jeg mig lige et stilikon, Eva Harlous guru. Slet ikke så dumt vel, haha!

Hvis jeg kneb øjnene lidt sammen, kunne jeg faktisk godt tro, at det var mig, der stod dér på den glittede scene. Drømmetænkning, I know… Men altså, skidegodt ser hun ud. The guru approves 😛

Jeg vil skynde mig at parkere computeren, for et par journalister fra Aftenshowet kommer forbi mig om lidt, og vi skal tale en af mine yndlingsfilm, Dirty Dancing! Det kommer med i aften, tror jeg, så kan I se den lille rocker inde i fjerneren.

GOD DAG!

 

   

17 kommentarer

 • Helene

  Det er et mega pænt outfit! Jeg har i øvrigt også den fine, pink silkebluse og hev den lige frem fra gemmerne. Desværre opdagede jeg en mørk plet midt på den. Har du et bud på hvordan man skånsomt kan fjerne den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det outfit havde jeg næsten glemt, men nøj hvor var du fin 🙂
  Man kan jo ikke undgå at blive inspireret af din dine og skøre stil – ville ønske jeg selv var lige så sej og opfindsom 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Du burde så meget være tv-vært på et show! Ville se det ene og alene af den grund ligemeget om showet ellers var godt eller skidt. Men da det nok ikke lige sker i den nærmeste fremtid, vil du så ikke lave en video snart igen? Det er altid så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaB

  Åh ja, Dirty Dancing – all time favorite

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg synes altså du bærer det bedre end Harlou! Og jeg er også ret sikker på at du ville være en bedre vært – synes hun var lidt awkward på live. Og JA til at det der denim-høj-hat-corsage-outfit aldrig skulle have været på scene :-O HVAD gik der galt?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jo så mega lækkert ud med all-pink! Både til dig og til Eva 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Oh yes it does <3 Det skulle jeg også tage og dyrke mere 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor fantastisk! Det er sgu godt gået at være SÅ meget foran mode-wise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja godt et år – det er sgu da meget godt gået hva’? 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes nu også dit outfit var bedre, og hvad sker der for denimdjævlen?? Ej nej nej nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg lagde mærke til det med det samme i fredags, men følte mig pludselig lidt stalker agtig over at vide at netop det outfit “tilhørte” dig, så jeg kommenterede ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   hahaha, jeg er vild med det Lærke, og ret sjovt at et outfit som aldrig fik taget ordentlige billeder, bare et par mobilbilleder foran spejlet, huskes så godt. Det er sejt 😀 Det er kun et kæmpe kompliment for mig, at det har hængt ved 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milla

   Haha, Lærke, det tænkte jeg først EFTER jeg havde kommenteret på Insta. Men det er altså et sejt outfit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   I er sgu søde – jeg tænker jer slet ikke som stalkere – nærmere kvinder med super vilde elefanthjerner – jeg havde nærmest glemt det selv 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ej hvor er det godt lavet! Må dog sige, at jeg synes du bar det bedre. Da jeg sad og så showet tænkte jeg nemlig over, at det bare ikke fungerede vildt godt på skærmen. Hun mistede desværre lidt sine former i trøjen, eller er jeg bare for kræsen? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   NÅRH du er sød, tak Lisbeth 😀 Jeg synes måske, du har ret. Nederdelen kunne godt være lidt kortere på hende, men hun ser altid bragende ud, synes jeg 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Parrot heels by Louboutin