Dagens: Bamsetrøje på en søndag

Ingen planer i aften? Jeg ved, hvad du skal!

Hvis du ingen planer har lavet for aftenen og ikke gider Station 2, så har jeg en genial idé til, hvad du skal se. Der er nemlig premiere på hele to programmer i aften! OG de lover begge rigtig godt!

Klokken 19.25 er der premiere på min kollega Emil Thorups nye program, EMILS DAMER. Her følger vi Emil være kæreste med en række kendisdamer i 24 timer, fx Joan Ørting, Paradise-Amalie og Sys Bjerre. I aften er han kæreste med elitesvømmeren Jeannette Ottesen Gray, og det skulle vist have været lidt af en mundfuld. Hvis ikke I har DR HD, hvor MAMA sender fra, så kan I også klikke ind

Et program jeg har glædet mig til LÆNGE! Endelig er der premiere på DIVAER I JUNGLEN. Jeg er ikke så god til at følge Fristet og Paradise og sådan noget, for det skal man jo ligesom se hver dag. Divaer i Junglen passer lige til mit temperament, det sender hver mandag på TV3 klokken 21.00 (PREMIERE I AFTEN), og alle mine yndlings-TV-hystader er med: Amalie, Gustav, Sy Lee og Irina er med. De små trailers, jeg har set på fjerneren, har lovet mega meget diva-ness og cat fights – jeg er en sucker for det!

Så du kan godt slå måsen i sædet og glæde dig over, at mandag for første gang i HUNDREDE ÅR bliver en god TV-dag. Jeg ved, hvad jeg skal lave hele aftenen!

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Bamsetrøje på en søndag