I dybet gemmer sig...

Interview med L.O.C

Godmorgen (altså i virkeligheden er klokken jo kun 11.30) søde læsere,

jeg tænkte lige, at jeg ville fortælle jer, hvor I kunne lytte til interviewet med Liam, hvis I vil have det med. Jeg sender nu mellem klokken 12.00-14.00 på MAMAradio – det er en DAB-kanal, så hvis I ikke har en DAB-radio, så skal I lytte med HERFRA. Jeg kan godt sige jer, han er virkelig, virkelig en grinebidder. Læg mærke til hvordan flere af vores snakke lægger op til musikken med et stort Liam-grin. Han var nu ret sød. Og min teen-svaghed for hængerøvs-drenge (selv om Liam nu ikke længere har hængerøv faktisk men går i tight jeans) blev vakt efter 7-8 år i skjul. Han er sej.

NB: I kan jo altså downloade hans nye album helt gratis de næste 5 (vistnok) uger, I skal bare klikke ind HER – ah gratis glæder!

Vi ses senere!

   

6 kommentarer

 • Det kommer i løbet af den her uge 🙂 Jeg kan lige lægge et link op, når den kommer på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, findes udsendelsen som podcast somewhere? Jeg vil rigtig gerne lytte med og høre en lille bid af, hvad du laver – men nåede ikke at tænde radioen, da jeg var supposed to do it..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sød svir, jeg er meget glad for du lytter med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er såååå sød, når han smiler. Du har helt ret, han er meget – charmerende, det er han altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  han er sød når han smiler… på sådan en det-er-ikke-til-at-forklare-hvorfor-men-han-er-lækker-måden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birte brødsgaard

  Virkelig godt klaret, du får et 13 tal af mig 😀
  Dejligt at du aldrig afbryder, flot !!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dybet gemmer sig...