"She's just a dog"

Jeg er taget til Spice-land

Her til morgen er jeg fløjet til Spice-land – UK hvis I er i tvivl. Og jeg bliver herovre indtil den 2. januar. SKØNT! Jeg har ikke været i to år, så jeg glæder mig til at snuse til byen, tage forbi Hummingbird Bakery, spise cucumber sandwiches og drikke low tea. Jeg skal holde i hånden med en særlig someone, og så skal jeg spise god mad. Jeg har computeren med, men jeg har planlagt flere indlæg! Så selv om jeg mæsker mig i kopkager, så er der ikke stille.

Jeg har været tæt på at bestille billetter til Spice Girls-musicalen i Westend mange gange, men jeg har ikke fået gjort det. Ved ikke rigtig om jeg vil se den – den har fået sådan nogle øretæver af medierne. MEN. Nu har jeg luret lidt på den ovenstående dokumentar, som

   

13 kommentarer

 • Heidi

  Fik du set den? I såfald må du lave en anmeldelse!! Jeg skal selv så meget til London så snart jeg har muligheden, så jeg kan se den (og tage et smut forbi Harry Potter-museet, men det snakker vi ikke om ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh hvor jeg elsker den… så HELE dokumentaren… (giver lige lidt til time on sight 😉 ) Nu vil jeg også til London og se Viva Forever…piv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Josephine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Næ men sådan er det med sådan en lille syg basse. Han så noget klatøjet ud. Jeg håber, han er blevet frisk som en havørn eller i hvert fald i bedring. Olli havde det heller ikke for godt. Små syge venner :/ KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Og tak kære Julie, indtil videre er det en skøn tur! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hæhæ, stakkels eksamensopgave at blive forsømt en hel time, men mon ikke den klarer sig 🙂 Åhh ja der fældede jeg også en tåre! Det var stærke sager, da de selv fik tårer i øjnene.. Vi må se om jeg når det. Ellers når jeg den næste gang! Kæresten var ikke helt gamed! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hehe, hvor er det dejligt med et break fra voksenverdenen tilbage til ungdommen 🙂 Det var Anne Cathrines fine tip! Jeg sad også og hyggede mig med pigerne – der er så mange af de outfits jeg kan huske, de har haft på på mine billeder! Rigtig god arbejdslyst Mætte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaa er de ikke skønne 🙂 Fuldstændig ukrukkede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Hvor er de fantastiske. Så skøre og samtidig nede på jorden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mætte

  TAK! Tak fordi du postede den her. Jeg burde lave speciale, men jeg så den her. Og blev taget så meget tilbage til ungdommen og girl power og en uforglemmelig tid fyldt med minder. TAK for at dele den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en glimrende dokumentar (og god overspringshandling i eksamensopgaven), tror dog helt sikkert du har været større fan end mig, men måtte også fælde tårer et par gange især der hvor Geri, Mel C og Emma ser musical sangerne, synge Goodbye.. Damn! 😉
  Hav en god tur til en af de mest fantastiske byer i Europa, jeg ville tage ind og se den hvis jeg var dig.. Og hvis du selvfølgelig kan få lokket kæresten 😉
  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur 🙂 vi fik slet ikke talt sammen i går – desværre 🙁 men lille A har fået lungbetændelse, så det var fuldt ud forståeligt, at han ikke var helt frisk. Hyg jer søde mennesker og hils London fra mig. Manden min friede faktisk til mig i London 😉
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til uk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"She's just a dog"