I kampen mod strækmærker!

Jeg lytter til: Justin Bieber – seriøst

I er altså nødt til at lytte til det her, giv det lige en chance! Jeg har aldrig været Belieber, som Bieber-fans kaldes – selv om jeg må indrømme, jeg er svært glad for  hans”Baby”. Jeg har altid syntes, at stemningen omkring ham var lidt hysterisk (men okay, som jeg ikke havde AL merchandise med Spice Girls). Jeg synes bare hans musik var lidt ligegyldig, han var lidt for poleret. Og så er jeg nok bare 10 år for gammel…

Men jeg er nødt til at overgive mig, når jeg hører skarp popmusik, og det her spritnye Bieber-track er altså godt. Han er VIRKELIG blevet moden, hvis man kan sige sådan om en dreng, der vist stadig render rundt med en hjelm af at hår og ikke har et ærligt dun på overlæben. Hans stemme er gået i overgang! Han har fået en klar Justin Timberlake-vibe. Hey! Han er blevet swag! There, I said it! Jeg kan altså ret godt lide det, selv om den døende blåhval i baggrunden på tracket bliver en smule træls i længden.

Hvad siger I? Overgiver I jer også?

   

12 kommentarer

 • Haha, det er lidt sjovt, så kan man kende ham igen 🙂 Men igen, jeg vil være rummelig, jeg digger ham hehe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er der altså 🙂 Synes faktisk mængden af Timberlake-inspirerede artister stiger, tjek lige ham her: http://rockpaperdresses.com/2012/03/02/aften-i-musikkens-tegn/ – Conor Maynard!

  Hvallyden er piv-irriterende, men jeg kan godt være rummelig hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En fellow semi-belieber! Juhu!
  Ej den skal jeg altså finde! På Youtube? Det er jo fuldstændig sindssygt, hvad han har været ude for med de fans! Beskyldninger om faderskab til babyer og jeg-skal-komme-efter-dig. Det har modnet ham, så så snart han smider DAX-frisuren, så er jeg all board! Jeg glæder mig meget til at høre det næste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man få det?? SELVFØLGELIG! Bieber-pyjamas til A og mig! 🙂 Du må altså lytte til den, han får 5 point af mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Swag er slang og et udtryk for hvordan du bærer du dig selv 🙂 Prøv at google! Det er et rimelig street udtryk – nærmest for street til at jeg kan finde ud af at bruge det 🙂
  Ja mere moden er han altså, selv om Justin er sat på piedestal i mit hoved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej vel? Jeg er også RET overrasket, på trods af musikstilsskifte, så er håret det samme, så han ligner stadig en teenagedreng.
  Jeg er vild med, at du kalder dig en skabs-baby-lover, ME TOO! Jeg er vild med det! Men selvfølgelig indtil nu på den mere skabsagtige måde, hvor ingen i min omgangskreds ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, det er ikke helt tosset, udover hvalen… Men der hvor han synger noget ala: ‘I’ll be your Buzz Lightyear, flying straight across the moon’, så står jeg altså lidt af igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Må sgu give dig ret – der er total meget Timberlake-Vibe over det der, ret fedt!
  Men altså den der hval-lyd gør mig sindsyg – ærgerligt den er proppet på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er blevet SÅ swag. Jeg overgav mig allerede, da jeg så en optagelse fra en radio station hvor han free style rapper til sangen Otis. Det var så vildt, at det eneste jeg var efterladt til at tænke var, at han jo er pisse hamrende talentfuld, men folk bare har haft så travlt med at nedgøre ham, pga hans alder og hans hysteriske fans, som han jo selvfølgelig ikke rigtig kan gøre for… altså, at de er hysteriske ;_)
  Jeg håbede lidt at hans nye musik ville blive lidt mere voksent and my wish was granted!
  ‘Baby’ var sød, men det er sgu også cool at se ham blive lidt mere mand og vokse med opgaven. I’m a fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Haha, det er for sjovt! Skal du så ud og have Bieber-sengetøj, dukker, bluser og andet merchandise? 😉

  Ej jeg skal nok lade være med at drille, må lige høre sangen senere (når jeg ikke er i skole, folk skal jo helst ikke tro at jeg er fan af ham) og se om den er så god som du siger. Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nååå det er en blåhval i baggrunden, tak fordi du løste den gåde for mig:-) hehe min mave laver kramber for at holde grinet indebors!
  Ikke just Justin kaliber endnu, men han er klart mere moden på det her nummer.
  Men hvad er “swag”??
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriously? Den havde jeg sgu ikke regnet med. Altså fra JBs side og på den helt gode måde. Det her er jo faktisk helt OK! 🙂 Selvom jeg nu i smug også stadig er lidt en “baby”-lover, så synes jeg, at det her er det første track siden dengang, som faktisk gør sig godt. Han får lige en lille smule street-creds fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kampen mod strækmærker!