Top

Kærlighedsinterview del 1 hos A Couple

18.10.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen kæreste, søde piger
Åh for nogle vanvittigt flotte ord, I har sendt til mig i går. Jeg er endnu ikke engang kommet igennem dem alle, men har allerede tudet i min cortado (ahhhh! DERFOR de kalder det en tudecortado) her til morgen. Jeg vil glæde mig til at komme hjem og læse det hele og give jer lidt kærlighed tilbage. Jeg har helt haft følelsen: “nej nej nej, jeg mente det ikke, jeg tager det tilbage!” – igen, meget break up-agtigt. Fortrydelsen, så snart man har sagt det højt, men jeg mener det nu stadig. Orlov er jo også noget, man kan komme tilbage fra, og det virker så rart og fortrøstningsfuldt.

Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

Nu lige til noget HELT andet! For laaaang tid siden mødtes vi med Camilla, der har den vildt fine bryllupsblog A Couple – hun ville nemlig gerne lave et interview med os om kærlighed. Den har vi jo arbejdet med og haft mere eller mindre af i ti år. Men vi er blevet sammen, nu med dobbelknude på hele suppedasen som ægtemand og ægtekvinde, og det ville hun gerne høre lidt om.

Det fine ved hendes blog er nemlig, at den ligeså meget fokuserer på kærlighed, også den i hverdagen, end på selve bryllupsdagen. Bloggen er altså ikke kun til vordende brude men giver også inspiration til kærestetid efter den store dag.

Camilla har teamet op med den drømmedygtige Amanda Thomsen, som i øvrigt også er bryllupsfotograf, og sammen laver de par-portrætter, og vi fik lov til at komme i den varme stol. Vi mødtes i vores gård og drak iskaffe til interviewet og det kom der et, synes vi, haha, fint indlæg ud af – faktisk hele to indlæg, og det første er klar HER. Vi har talt om, hvordan vi mødtes, hvad der gør os gode sammen og den slags, hvis I har lyst til at læse lidt.

Indlægget er så krydret med nogle helt vidunderlige billeder, som for os er en kæmpe, kæmpe gave at have fået til eftertiden. Alle billederne til det første indlæg er taget en anden dag end vi mødtes med Camilla i vores yndlingsområde – vi mødtes en hverdagsaften med Amanda og hentede købemad, picnic’ede på Frederiksberg Allé og gik hjem til os selv, kravlede op på taget, hvor vi dansede og Adam spillede guitar. Jeg ELSKER de billeder.

Jeg håber, I får en dejlig tirsdag!
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses
Amanda Thomsen, A Couple blog, cathrine nissen, Cathrine Widunok Wichmand, rockpaperdresses

20 kommentarer

 1. Malou siger:

  Er du sunshine! Jeg er nærmest uden ord. Det er DET en fotograf gør så godt: fanger blikke, stemninger, følelser…. og disse sidder da lige i skabet

 2. Marie Louise siger:

  Længe leve kærligheden – hvor er I bare søde! Æææælsker det sidste billede, smukke Cath!
  Selvom bloggen er på orlov er jeg helt sikker på dit liv bliver fyldt med en hel masse andre sjove, gode, spændende, hyggelige, dejlige ting i dit liv -og mere tid, ej at forglemme!
  Knus herfra :-*

 3. Kristine siger:

  Kære Cathrine. Jeg har aldrig skrevet en kommentar på en blog, men hvis ikke det skal være nu, hvornår så?! Det har været en fed fornøjelse at følge dig i dit ærlige univers. I jeres interview siger du, at din mand er “no bullshit-agtig modsat den branche du selv arbejder i, hvor der er mange mennesker, der er vildt smarte og går op i de helt forkerte ting”. Den beskrivelse synes jeg rammer hovedet på sømmet ift. min opfattelse af dig og hvorfor det har været så dejligt befriende at læse med. Du har ikke været bange for at skrive, når livet har været træls, og det har virket som om, at du ikke har haft behov for at følge strømmen. Istedet har du modet til at være dig selv. Det er sejt og beundringværdigt. Jeg kommer til at savne at læse med på sidelinjen, men har stor respekt for din beslutning. Held og lykke fremover og tak for alle de tanker du har delt.

 4. Maiken Ø siger:

  Mand!! Det er de fineste, skønneste billeder, hvor er I smukke og I er så fint formuleret begge to, kærligheden stråler ud af jer.
  Dejligt at læse interviewet ovenpå det lille heartbreak jeg fik da jeg læste om din orlov.. det er skørt og fjollet, men jeg føler jo jeg kender dig, en virtuel veninde om man vil. Men hvor gad jeg godt drikke en kaffe i ny og næ hah! Jeg håber du vil vende tilbage en dag, for jeg ved jeg ikke er den eneste der vil savne din ærlige, skæve, humoristiske tilstedeværelse i dette univers. Snøft

 5. Sebrina siger:

  Wow for nogle fantastiske billeder!! Og så vil jeg også bare lige give en masse “held og lykker” herfra :-). Din blog vil blive savnet i mit feed!

 6. Julie siger:

  Kære Cathrine. Tak for at du har delt ud de sidste mange år, og jeg kommer til at savne dine fine skriverier fremover.. Jeg synes du er så sej til at sige fra, og gøre hvad der føles rigtigt for dig! Det tror jeg, at mange af os kunne lære af, fremfor bare at køre os trætte i hamsterhjulet! Tak for nu, og forhåbenligt på gensyn – i mellemtiden vil jeg nyde dit farverige univers på Instagram. Lykke til ❤️

 7. ida siger:

  Hold kælle, nogle fine billeder! Er helt misundelig på de fine minder! 🙂

 8. Sidsel siger:

  Hvor ser I bare forelskede og helt igennem glade ud på de billeder! Dem kan jeg godt forstå I er glade for!
  Jeg håber af hele mit hjerte at du en dag vender tilbage på bloggen. Du er, og har længe været, min ultimative yndlingsblogger. Tak for alle dine fine ord du gennem tiden har delt med os, der altid på enten den ene eller anden måde har formået at give stof til eftertanke. Jeg har bogmærket en hel del af dine indlæg, under en fane der hedder “HUSK <3", hvori jeg gemmer ting som indlæg eller videoer, der har gjort et indtryk på mig. Heriblandt ligger bl.a. dit indlæg om begrebet "lykke", om hvor lykkelige vi har lov til at være. Dét indlæg gjorde indtryk på mig, endda så meget jeg valgte at bruge det til min dansk-eksamen i 3.g, haha. Derudover er der indlægget du skrev, efter du mistede din svigerfar. Om hvordan sorgen kan være så uretfærdig, men at det også bringer alvoren frem i et parforhold. Du beskrev SÅ smukt, hvordan du og Adam nu agerer som hinandens soldater, at lykken bliver dobbelt så stor, og sorgen mindre, når man har nogen at dele den med. I er et meget inspirerende par, og jeg har fulgt troligt med i jeres bryllupsplanlægning, hvilket også er derfor jeg (selvfølgelig) har gemt jeres bryllupsvideo ligeså. Der gik ikke længe før tårerne rendte ned af kinderne 😀 Du har været ekstremt modig, og delt så mange fine tanker og overvejelser, der jo naturligt følger med, når man har været kærester så længe. For det vil jeg også bare rigtig gerne sige TAK. Det er så fedt, når man finder ud af, at der går andre mennesker rundt der har det ligesom en selv. Det har simpelthen været den største fornøjelse at få lov til at være fluen på væggen i dit liv. Jeg håber det bliver til et "vi ses" her på bloggen, ellers vil jeg bare gerne sige tak for alt hvad du har bidraget med. Tak for at have spredt glimmer på min ellers så ofte grå hverdag <3

 9. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!
  Åh, jeg har haft sådan en nagende fornemmmelse om, at du måske var på vej ud. Og øv. Øv. Øv. Øv. ØV.
  Jeg forstår, om nogen, det med at have for mange jern i ilden og have følelsen af, at man ikke er noget for nogen. Plus ikke at kunne leve op til alle de andre bloggeres virkelig gode kvalitet og content, ikke mindst hyppigheden…
  Og du spænder også dig selv hårdt for. Det har på en måde været et on-going theme herinde i flere år og jeg har været en af dem, der sad i kommentarfeltet og råbte: “Sku nu ned, søde skat. Du brænder ikke bare dit lys i begge ender, men også et par steder på midten”
  Så respekt for beslutningen. Men for FANDEN, hvor mangler du allerede! Og jeg synes det er fint med færre indlæg, fordi du skriver jo stadig langt og omfattende. Det fortæller jeg også mig selv: Når man udgiver en halv roman, så er det ok, at hyppigheden daler. Bare FYI.
  Jeg kommer til at savne, savne, savne dig! Især for din ægt- og upolerethed.
  De fab billeder og kærlighedsindlægget i denne post understreger præcis hvorfor, at jeg og vi kommer til at savne dig så meget.
  PÅ GENSYN! >3 >3 >3

 10. Pernille siger:

  Åh nogle meget meget fine og rørende billeder! Så fulde af kærlighed. Bliver helt rørt over jeres kærlighed til hinanden <3 Må den altid være så smuk og fin i mellem jer.

 11. Anne siger:

  Jeg kommenterer aldrig på blogs… Men…. WOW. Det er godtnok nogle helt fantastiske billeder. Hvert billede er så stemningsfyldt, at jeg får helt gåsehud. Tydeligvis en meget dygtig fotograf, men hvor ser I også bare skønne og meget forelskede ud – det må være opskriften på de billeder dér!
  Ps. jeg vil virkelig savne din blog. Men har fuld forståelse for dit valg 🙂 Thank God for Instagram!! 🙂
  ALT det bedste til jer! 🙂
  Anne

 12. Skønne, skønne billeder:-)
  Et ægteskab SKAL have up’s og down’s for ellers skærper vi ikke sanserne mod hinanden….

 13. Ida siger:

  Jeg er lidt ved at dø over det sidste billede.. Hold kæft hvor er du smuk altså!!
  Vanvittig flotte billeder der fanger stemning og følelser, så smukt.
  Jeg er også lidt ved at dø over din beslutning om at holde orlov. Men det er en anden slags dø! Hold op, du vil blive savnet!! Godt vi har Instagram!!
  Tak for den tid du gav os og tak for alt du delte og inspirerede med.. Yndlingsblogger!!
  Alt godt til dig fremover!

 14. SHIT nogle fantastiske billeder!!! Dem forstår jeg virkelig godt, at du er hamrende glade for. Jeg er nærmest helt mundlam over, hvor fantastisk fine at de er! Kærligheden er, om alting, størst og disse billeder viser jeres inspirerende kærlighed. Det er dæleme smukt.

 15. Laura siger:

  Jeg kunne ikke gå forbi uden også at kommentere dit indlæg fra i går (og også dagens indlæg). Midt i min havegryn og kaffe i morges fik jeg læst dit orlovsindlæg (i øvrigt en ret god betegnelse, sådan en orlov). Jeg har selv lige holdt et års orlov fra mit studie og er nu vendt tilbage med fornyet energi. Jeg håber du gør det samme, for jeg ELSKER din blog, dit humør, dine gode råd, dine historier og fortæller, dine billeder, ja, det hele! Har fulgt med fra dengang Kia anbefalede sig på den nu også hedengangne blog Fierce og Fattig 😉 Jeg håber du vender tilbage, men forstår virkelig også godt, at der er meget at tage sig til for dig lige nu, og så er det med at vælge og prioritere. Jeg synes godt nok også det kan være svært at balancere studie, arbejde, blog (i meget mindre skala end din dog, haha), familie, en flytning, venner, kæreste og så videre. Puh, det kræver, at man lige planlægger og prioriterer engang imellem.
  Anyways, TAK for grin og tårer. Jeg har elsket at læse med – netop fordi du formidler så godt, at følelserne så nemt kommer til én. Jeg er ikke overrasket over, at det også går godt med radioen, og jeg håber virkelig, at det fortsætter. Du er en fantastisk formidler, og det har været en fornøjelse at følge med fra sidelinjen igennem studievalg, flytning, en lille filmfabrik, et fødselsdag, en tur til Afrika, roadtrip i USA, bryllup og meget mere!!
  Og nu også til ordene om dagens indlæg (skal gøre det meget kort, haha): de billeder er fantastiske!!!

 16. Freja siger:

  Det er noget af det fineste jeg længe har læst og set! <3 DERFOR håber jeg, det bare er en orlov!
  https://frejalyngbo.wordpress.com

 17. Ida siger:

  Det fineste interview og billeder af jer! Det stråler ud af billederne hvor godt I har det sammen, og det bekræfter interviewet også bare. Man bliver helt misundelig som ung single, at min hverdag er så langt fra

 18. Amalie siger:

  Hej, først og fremmest: tak for mange gode indlæg, Jeg kommer uden tvivl til at mangle din blog 🙂
  Dernæst vil jeg gerne høre, hvad det blå med guldprikker er og hvor det er fra? ser så fint ud 🙂 http://www.acouple.dk/wp-content/uploads/2016/10/CA-286.jpg

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Det er en silkekjole fra Stine Goya, som er ret vidunderlig 🙂 KH

Send en besked