Lykken er...

Kald os bare Bree Van De Kamp

Havesæt, Bree Van De Kamp, rockpaperdresses, cathrine nissen

Nogen gange er livet så dejligt trivielt. I en verden fyldt med naturkatastrofer, gældskrise og hungersnød er det så uendeligt trivielt og trygt at bo i lille Danmark. Dét, vi taler mest om, er velsagtens det dårlige vejr. I går som vi sad om middagsbordet, talte vi vanligt om, hvilken dag vi har haft. Der var sket meget og spændende på Frederiksberg C:

Min kæreste: “… Jeg tror, Louises kæreste er flyttet ind. Da jeg stod og klippede krydderurter til cuvetten, hørte jeg en ven, som var på besøg, spørge om de nu var flyttet rigtig sammen. Det er de nok.”

Mig: “Ej, hvor dejligt. Nårh, men så skal vi nok vende os til at dele gården… Ej, ved du hvad? Cykelmanden sagde, at min cykel var puntkeret nøjagtigt samme sted som sidst, altså i lapningen, og så kostede det 200 bobs for en ny slange”.

Min kæreste: “Det er to biografbilletter”.

Mig: “Ja… Men så nåede jeg ikke hot yoga, da cyklen var flad, så jeg måtte ringe og spørge dernede, om jeg måtte blive booket på et andet hold. Det kunne de godt hjælpe mig med. Men så måtte jeg løbe derhen. Hele vejen ned Smallegade, forbi Fælledvej og ned til Sønderboulevard. Og så købte jeg en drikkeyoghurt hos Kihosk. Det var helt hårdt ikke at have en cykel”.

Min kæreste: “Nårh. Så du løb helt til cykelmanden?”

Mig: “Nej til yoga altså…”

Min kæreste: “Ej ved du hvad? Da jeg stod nede i Irma, ved vores sædvanlige kasse, så stod der to fyre i kassen til højre. Og de bad om en masse chips og cigaretter. Og lige da hun havde slået dem alle ind på kassen, så greb de dem fanme og løb”

Mig: “Ej hvad gjorde du? Råbte I ikke: “STOP TYVEN”?”

Min kæreste: “Nej, men hun ringede med klokken, men altså, da hende damen kom, der var tyvene jo væk. For længst”.

Mig: “Nårh, ej det var da skrækkeligt. Skulle du give signalement. Nåede du at se dem?”.

Min kæreste: “Nammen’ jeg stod jo og kiggede på blade ovre i hjørnet ind til det blev min tur”

Midt imellem fortællingen om krydderurter og en ny beboer på vejen og historien om røverne fra Irma, måtte jeg grine lidt af min kæreste, af os, af mig. Min kærestes dramatiske tone omkring Irma-røverne. Hans nærmest detektivstolthed, da han kunne opklare, at vores nabo er flyttet sammen med sin kæreste. Hvor er livet dog uendeligt, dejligt trivielt, her på Frederiksberg. Om aftenen lavede min kæreste i øvrigt lakrids-is på sin lille ismaskine, og jeg pakkede vores nye haveredskaber i “stainless steel” ud. Hvis ikke det er Bree Van de Kamp, så ved jeg ærligt talt ikke.

Jeg burde uden tvivl fuldføre stilen i ovennævnte outfit. Og så må der kunne findes nogle Flemming-Leth-multi-tool-bukser til min kæreste. Det er så yndigt at følges ad.

Adlinks // Haveredskaber // Potteskjuler // Potteskjuler // Potteskjuler // Havebukser // Havespencer (shit, et lækkert ord, haha!) // Solhat // Værktøjsbælte // Havehandsker // Knæbeskyttere

   

20 kommentarer

 • Marianne

  Årh, hverdagens trivialiteter – den er da fantastisk. Helt seriøst. Og griner lidt af det, kan lige se det for mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg sidder på en lille café i regnvåd by i Sydvietnams bjerge og er flad af grin pga. din fuldstændig perfekte beskrivelse af så mange danskeres liv og varm om hjertet på samme tid, for det er virkelig dejligt at have det så mega godt og trygt.

  Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahah herligt Pernille – det får lige tingene i perspektiv ikke? 😀 Pas på dig selv derude, god rejse! KH fra Danmark

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan ikke andet end at smile stort, når jeg læser din fortælling. Det er så sjovt og sødt på samme tid. Din blog er virkelig min yndlings. God aften til jer, Bree Van de Kamp 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Van de Kamp-familien hilser tilbage 😛 Og tak for de så søde ord :-* KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder nu ganske dejligt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Et virkelig godt – og anderledes – indlæg. Jeg kan lidt at læse det. Har lige nusset i haven i dag og tror de andre vil kigge lidt hvis jeg havde det der tøj på 😉 fortæl endelig hvis du finder et godt ‘haveoutfit’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, naaaaaj da! DET tror jeg ikke de ville 😉 Hold op hvor ville jeg ELSKE at tage i Planteland i den mundering! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ha ha, fantastisk indlæg – det handler jo om alt og ingenting på samme tid! Ferie og særlige begivenheder er bestemt godt, men hverdagen kan nu også noget :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hverdagen kan mega meget noget, især når den er så spændende som i går 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk! Elsker for resten outfittet 😀 Hvorfor har alle dog ikke sådan en havespencer?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja er det ikke lige til at iklæde sig 😀 Alle haveentusiaster burde have en! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Almbjørn

  HAHAHAHA…..hvor er det bare fantastisk:-)))
  Du er simpelthen min yndlings!
  Jeg vil tage til Ringsted Festival med smil på læben nu.
  Knus og god weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ps. Havespencer er det FEDESTE ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  HAHAHAHA! Det her er mit nye yndlingsindlæg, skal jeg sige dig! Du er filanfisme skøn, er du! Jeg kender stemningen og de der samtaler omkring middagsbordet- og også det at grine lidt, af de fjollede samtaler man kan have. Det er blandt andet i de øjeblikke, at jeg mærker hvordan min kæreste også er min bedste ven. Du er et skønt menneske, og du har den skønneste humor. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, det er jeg simpelthen så glad for – overvejede at lave et “new in” på det, men nu er der jo lang tid til 1. april 😛 Det er lige nøjagtig i de små fjollede situationer, jeg også holder endnu mere af. God weekend! KH (og havespencer – I need one 😛 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaB

  Aigh – hvor lyder det som en skøn aften! Nogle gange skal der bare ikke mere til!! HURRA for hverdagen og for kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...