Dagens: Hjælp til selvhjælp

Loppis igen: Fashion Flea!

Jaa! Så skal vi på loppis igen. Sidste gang var så hyggeligt! Nicole kom forbi med hindbærsnitte. Jeg kæmpede med en skåren finger. Havde sygt mange småkager med, som blev spist rub og stub. Denne gang satser jeg på ti hele fingre, og så har jeg pakket en stor IKEA-pose med godter. Så kom forbi på lørdag i Korsgadehallen på Nørrebro. Det koster kun 35 kroner i entré, og man kan købe sandwiches, kage, kaffe, chai. Der er noget for os alle sammen – og så en masse lækre sager at hive med hjem. Jeg håber, at I vil komme forbi og lige sige hej!

   

4 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Æv manner! Du må hive fleaet til Århus 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, du er sød Nicole, og så lokker du! Må hellere prøve at lade være med at guffe så meget kage. Det er svært for mig, men jeg prøver lige i øjeblikket 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor ville jeg gerne komme og shoppe lækkert hos dig, men ikke nemt når man bor i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Juhuuu.. Jeg kommer igen på lørdag – denne gang som køber.. Skal du have en hindbærsnitte med fra hjemstavnen? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Hjælp til selvhjælp