Mit mormor-gen

Loppis på lørdag med 50 %

Se mig! Jeg skal sælge ud af min garderobe på lørdag, og kun lørdag! Det er fra kl. 10-16 i Store Kannikestræde i indre København. Lågsus-loppis i samarbejde med Fleafinder. Jeg kan i øvrigt ret godt lide lyden af ??modebranchens private klædeskabe?? på banneret, det lyder sgu da meget godt, hah! Jeg er med i modebranchen, bum bum!

Jeg tager hele min tictail med plus en masse ekstra godter, som I endnu ikke har set til salg. Det er gode sager. Og der er i øvrigt et rigtig fint tilbud pt. på indgangsbilletten. Køb den HER, hvis du vil undgå kø foran butikken. Og så er der mad og drinks at købe!

   

6 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Æv! Jeg må smide på tictailen – dem er der jo mange af efterhånden rundt omkring 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Alt fra min tictail og ldit ekstra. Det der ikke blev solgt, kommer på tictailen i den nærmeste fremtid 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Puha, sådan noget kunne godt finde i sted i Aarhus også, synes jeg. 🙂 Hvis jeg skal toge helt til Kbh for at shoppe, har jeg ikke flere penge at shoppe for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Åh altså… Så træls at alt det sjovt altid sker i KBH når man har valgt at bosætte sig i Århus 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal desværre arbejde hele weekenden 🙁 Havde ellers lige sat næsen op efter at finde noget lækkert tøj. Men god salg og shopping i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du komme nærmere ind på, hvad du sælger? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit mormor-gen