Prima Ballerina

Merry beige Christmas

beige_jul1

Contains adlinks: Chloé bog // Sengetøj // Krukker // Læderpuf // Støvler // Ørevarmere // Bestik // Nøglering // Silkerobe // Smykkeholder // Kalender // Viskestykke // Lampe // Skammel // Skind // Gryde // Sengegavl

Hallo ladies!

Jeg har sendt min endelige ønskeliste af sted til min mor og far og søster. Der er ikke så mange at give gaver i år, og heller ikke så mange at modtage fra. Det passer mig egentlig ganske fint. Og på min endelige liste har jeg blandt andet tilføjet sengetøjet fra Aiaiyu. Nogen af jer, der har sådan noget? Det virker så vanvittigt lækkert, og det er noget, jeg aldrig selv ville bruge penge på. Så tænker, det er lækkert at ønske sig?

Det gyldne bestik har jeg ønsket mig virkelig, virkelig længe, men jeg tror, de fleste i familien synes, at det er for avanceret at bestille hjem fra USA (jeg har selv købt mit tæppe fra WESTELM fra USA og så brugt Shopusa til at få det hjem til DK). Det kan være jeg en dag selv må investere 🙂

Beyonce-kalenderen er for sej, den kunne godt lige hænge bag på døren i badeværelset og gøre mig fierce hver morgen inden jeg går på arbejde, hah!

Jeg fyrer lige op for julen herhjemme med kalenderlys og risengrød. Jul, jeg er klar! (og min lakridskalender fra Bülow er tømt).

***
Just a few more ideas for your Christmas wish list!

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prima Ballerina