Confetti and last lecture

Merry blue Christmas

rockpaperdresses, cathrine nissen

A few of them adlinks: Bogstaver //  Pude // Duftlys // Computer sleeve // Deep sleep cream // Smykkebox // Kalender // Kande // Jakke // Jeans // Jakke // BH // Vase // Plakat

God lørdag’morgen d’damer og d’herrer!

SÅ er der julefrokost på programmet! Juhuu! Vinklubben mødes i aften, lidt amputeret, nu fire af de seks piger er udenlands – men vi har vist formået at få samlet de fleste på en skype-date. Er det ikke hyggeligt? Så er de der næsten!

Men inden da skal Adam og jeg ud og kigge på spiseborde. Vi skal forbi One Funky Furniture, vi skal rundt om Bolia og se på det her bord og så tror jeg, vi smutter rundt om Illums Bolighus endnu engang. Det er sørme svært med det bord. Men jeg fik i al fald en del ud af indlægget forleden og alle jeres gode råd. Vi skal prøve sidde ved alle bordene, så vi sikrer os komforten.

Jeg blev helt bidt af de der farvede collager, og her får I en blå én af slagsen. Og så kan I jo passende høre denne her imens! Hav en dejlig lørdag 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confetti and last lecture