OOTD: Chameleon

Nyt i den lille butik; Marc Jacobs, Kokoon, Mulberry

Skærmbillede 2015-07-20 kl. 22.24.00

SÅ er der nyt i den lille butik – for en god ordens skyld linker jeg også til den her. I sidste uge var der lidt irritation på bloggens facebook, fordi jeg ikke havde råbt højt nu. NU GØR JEG DET MED CAPS LOCK! Der er nyt i butikken, og priserne er sat ned på flere ting.

Pt. kan man købe sig en Mulberry-taske til under halv pris her, man kan købe en Kokoon-nederdel som ALDRIG har været pakket ud af plastikken, man kan også få en uldblazer fra H&M’s Lanvin-kollektion fra 2010, og så kan man få alt muligt andet godt. Det smukke blomstrede sæt fra Asos Salon. Et par nye tights fra Adidas by Stella McCartney, som jeg købte for store med hjem fra Paris. Et par guldlædersandaler fra Marc Jacobs.

Lidt forskelligt. Så er det sagt. HØJT og TYDELIGT 🙂

Godnat og sov godt <3

   

9 kommentarer

 • Karen

  Åh, jeg glæder mig til at få min nye Je ne regrette trøje hjem 🙂 Kigger tålmodigt efter postbuddet hver dag…

  Overvejde kraftigt at købe den første gang jeg så den på bloggen, men fik kolde fødder fordi jeg synes at den var for dyr… Denne gang slog jeg til med det samme. Dvs. kl.23.15 da jeg reelt set burde sove. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih øv de ting jeg lige havde øje på er væk. Meeen skal nok holde skarpt øje med, hvad der dukker op i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Ups så har du haft en kunde… ej altså og kl. er kun 7.30 … på en tirsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha – har du nogensinde shoppet så tidligt på dagen før? Godt gjort! Jeg sender 😉 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg smutter straks ind og tjekker udvalget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Sorry, men jeg synes det er knap så god stil at sælge din Mulberry Alexa til 50% af nypris, når du selv har skrevet herinde, at du har købt den til 70% for 2 år siden. Men hvis du kan få den solgt til den pris, så er det da fedt for dig, at du har solgt med en god gevinst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tænk engang Anne Mette, det synes jeg slet ikke, det er. Hvad man gør af kup, skal da ikke nødvendigvis komme andre til gode. Det er da mit held og glæde. Det har ingen andre krav på. Tasken har en værdi, det er den prissat efter. Mit held eller ej. Det er sådan set bare godt “købmandsskab”, hvis det er noget. Jeg går da heller ikke ned i Shop Dora og siger, jeg ikke vil betale 500 kroner for en dimmer, når jeg ved, de har givet 100 på et marked. Jeg vil da heller ikke være efter søde Mette Marie, når hun sælger armbånd fra Marokko, hun har fragt hjem – med god gevinst. Sådan er det. Man kan jo bare lade være med at købe 😉
   Jeg sælger ikke noget videre, som jeg har fået i pr-gaver, så jeg synes, jeg holder mig meget inden for moralens grænser – alt doneres til Røde Kors, Reden osv. Lige den der moralisering hører sig ikke til her, mener jeg. GOD dag. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

   Ved du hvad, når du siger det på den måde, så giver det faktisk mere mening for mig :-). Jeg beklager, hvis min tidligere kommentar lød som et surt opstød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Slet ikke, det er så okay 🙂 Jeg vil ikke snyde nogen, men det synes jeg heller ikke det er. Det er så okay! Rigtig god dag, og TAK fordi du lige skrev tilbage! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Chameleon