Dagens: Bjergtrøje

Nyt i skabet: Sandaler

Noget af det sværeste i verden, ud over at lave parabler og gå på et ben, er at finde sandaler. Gode sandaler. Der sidder til på foden men uden at give foddeller. Med stropper de rigtige steder, der også kan finde ud af at holde lilletåen på plads men uden at gnave. Det er svært.Og hvis det endelig lykkes mig at finde et par sandaler, der kan opfylde kravene og endda også have lidt ?bounce? i sålen, så slår jeg til. For det sker hvis jeg er heldig én gang hvert andet år. Og nu er det altså anden gang i 2013, at jeg har fundet de gode sandaler, og så tøver jeg ikke.Vi (eller nu nærmere ?de?) har lige fået disse sandaler i butikken fra den nye co-lab Susan Ibrahim for Stories. Det er nogle VILDT lækre lædersager, som flotte læderclutches og små punge. I sort, beige og elektrisk blå ? den flotteste blå der læner sig op af lilla.

Det ligner små sløjfer på afstand på sandalerne, og det er først tæt på, at man kan se den rå detalje; at det er spænder. De sidder virkelig godt på foden, og jeg havde så svært ved at vælge farve; sort eller grøn. Jeg kan nemlig bedst lide de sortes gulddetaljer. Men nu ejer jeg kun en sort læderjakke og et par sorte jeans, så jeg ved ikke helt, hvor brugbare de vil være. Så jeg hoppede på de grønne, selv om jeg måske gerne vil bytte dem til sort? Ahh jeg kan ikke finde ud af det.  Hvad synes I?

   

38 kommentarer

 • Tanja

  Okay tak 🙂 Lidt for mange penge til hvad jeg har på lommen desværre. Men ligger også mellem 35 & 36 så det er heller ikke sikkert jeg vil kunne få nogle der passer mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ad sikke noget! Jeg siger også hurra for at jeg ikke længere sidder og sveder over ligninger og parabler. Fyfordenda. Jeg er præcis som dig. Sneakerpige, men med hang til luft i mellem tæerne. Er ikke faldet over noget, der kunne ligne sneakers. Men Birkenstocks er jo det rene fashiondyr denne sommer – måske det var en mulighed? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, tak Maria! Og hurra 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Karen! Det er godt at høre! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De er altså også fine! Nøj jeg er i tvivl! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De er også så fine med gulddetaljerne på! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det var de i hvert fald i sidste uge, men de solgte helt enormt godt, så ved ikke om de stadig har dem.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Helt almindelige 🙂 Hvis du ligger i mellem to størrelser ville jeg dog gå en størrelse ned! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det tænker jeg også, de er lidt mere friske. Men jeg er bare så vild med de guldspænder. Det er som om, man bedre kan se sløjfeeffekten på de sorte? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Dejligt at høre, at du kan lide de grønne! Det lyder som om der er overvægt af jer på de sorte. Så det er godt at høre mathilde 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De er også fine, men jeg ejer jo ikke rigtig sort, så ved ikke hvor anvendelige de er hos mig. Uh jeg er i tvivl! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De koster knap 700 og de er helt almindelige i størrelsen 🙂 Jeg har taget en 37 som jeg plejer i sandaler. Hvis du ligger mellem to størrelser vil jeg dog gå ned.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Anne, jeg er stadig lidt i tvivl, begge farver er så fine! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De er også så fine, kan kun anbefale dem 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Uhh ja det kan jeg godt forstå, de er jo kongerne af lædervarer 🙂 Det er noget sværere herhjemme uden de koster en brækket arm! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Uhh ja jeg er selv i tvivl! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er godt at høre Ida, tak! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Louise, gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det tænker jeg, men jeg kan bare så godt lide de der guldspænder 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grinte meget over din start sætning med parabler! Da jeg skulle til mundtlig matematik, var noget af det jeg frygtede mest, at få et spørgsmål, hvor jeg skulle tegne en parabel! 😀 men det er heldigvis slut med matematik nu 😉
  Jeg har selv samme problem. Jeg er mest en sneakers pige, men når det bliver rigtig varmt, ville det nu være dejligt med luft til fusserne. Hvis du falder over et par sandaler, som er lidt sneakers agtig (hvis det er muligt..?) så må du meget gerne skrive 😉
  God tirsdag
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt klart de grønne, da du jo ikke er så konventionel i dit farvevalg og hurra for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de fede ud! 🙂 Især de grønne!

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sorte er rigtig fine, og i mine øjne mere anvendelige, men jeg er heller ikke så god til farvemiks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil sige de sort – det ville i hvertfald være dem, jeg ville vælge, hvis de skulle bo hjemme hos mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  De er super fine! -Er forelskede i de grønne. Er de i butikken? Det kunne jo være lækkert at spare porto 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Iih altså, hvor er de fine. Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de grønne klart er flottest! De er meget friske og sommer agtige,hvorimod de sorte er lidt dyster og kedelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Normalt ville jeg sige, vælg sort om nærmest alt, men i det her tilfælde er jeg nu mere til de grønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  De sorte er flottest og mest anvendelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvis sandaler sidder godt er min erfaring så at de ikke er specielt pæne, men jeg er da helt vild med de sorte der! Hvor meget koster de? Og hvordan er de i størrelse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror du har gjort det helt rigtige køb med de grønne! De er super fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg siger sort! Overvejer dem selv meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er pæne! Jeg kan bedst lide de sorte, men de grønne er også fine. Jeg har alt for let ved at finde alt for mange pæne og behagelige sandaler, men det er nok også lettere her i Spanien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme jeg er mest til de sorte. Guldspænderne er virkelig fine! Men de grønne er altså også mega fede..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deler alle dine erfaringer! Finder jeg et par der lever op til kravene, køber jeg dem også uden betænkningstid 🙂
  De grønne er min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grøn! De er super cool, må selv lige lure dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også bare rigtig fine og ja, det er med at juble når man har fundet det perfekte par sandaler 🙂 Syntes nu også at de sorte er fine, men ja, de grønne passer nok bedst til din stil & farvevalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Bjergtrøje