DIY: Hårrullen

Nyt i skabet: Sprøde sneaks

Jeg har ALT for få sneaks i mit skoskab. Det har jeg bestemt mig for. To par – begge blå – er slet ikke nok. Jeg har til gengæld svoret ikke at købe nogen før, jeg tager til New York i sensommeren. Jeg har hørt jungletrommerne; sindssygt billige sneakers til 1/4 eller 1/3 af prisen herhjemme. Men der er meget, meget lang tid til august, så kunne jeg ikke dy mig for at købe et enkelt par i Rom. Det er altså det andet par i samlingen. Nye sprøde sneakers, mmm…

   

9 kommentarer

 • Ej jeg har også kigget meget på lige de der! De er virkelig lækre og overvejer godt nok stadig meget. Købte mit første par sneakers sidste måned et par helt pink new balance, og lovede mig selv at jeg ville købe et par adidas næste gang, kravet var bare at de var ret neutrale i farven så jeg kan bruge dem til alle mine blomsterkjoler til sommer.. er ikke helt blevet enig med mig selv om de her kan gå under neutrale, eller om jeg sksl spare og købe et par grå.. Det er bare ikke lige så sjovt med grå når man kan få dem i alle verdens farver for tiden.. hm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have! Elsker dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare for cool. Jeg skal helt sikkert have et par nye sneaks snart. Kig evt. forbi mig også, så ville jeg blive glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare overdrevet fine. Jeg skal helt sikkert have mig et par nye sneaks snart. Kig evt. forbi mig også, så ville jeg blive glad.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh Vans er også the shizzle i år! Jeg kan kun anbefale dem, og man kan i øvrigt også købe dem på nettet, hvis du nu ikke gider hele turen ind til byen 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh de er også så fine! Havde selv planer om at de skulle med hjem fra weekendens tur til Kbh, men blev fristet af et par Vans i går – Så det bliver næste måned 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh de er der allerede, de er også fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skørt! Læg lige dine op, så jeg kan se dem 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, stod lige og prøvede dem der inde i Naked i dag 🙂 De er så fine – men købte alligevel et par der sad lidt bedre!

  Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hårrullen