Fotograf, tjek! - og med fotograftips til jer

Ønskeoutfit og yndlingsserie pt.

Jeg skulle lige til at skrive godmorgen, men klokken er jo snart halv tre! Jeg var oppe klokken fire i nat, eller i morges, for at møde på arbejde klokken 05.00 – jeg har den store fornøjelse at sende morgenradio hele sommeren – helt indtil vi skal giftes, stort set. Det er lidt en ære, og en virkelig sjov udfordring. Jeg skal hele tiden huske at sige, hvad klokken er! Men det er nu ikke problemet, jeg er mere spændt på, hvordan det skal gå med soverutinerne.

Det kræver lige lidt omstilling at gå i seng klokken 22.00 senest, op klokken 04.00, lur klokken 10.30. Man kan virkelig få noget for dagen, når man står op så tidligt, så skal jeg bare lige sørge for ikke at gå i stå og glo serier dagen lang, hah! Jeg er bare helt hooked på Call the Midwife, har I set den? Så mega dejlig sløv serie, når man er vant til død og ødelæggelse og vanvittige spændingskurver fx i Walking Dead. Ahh! Vi taler Downton Abbey-stilen. BBC-serie om jordmødre i den fattige del af London, Poplar, i 1950’erne. Højdepunktet er den ene eller andens fødsel.

Mens man ser slapper-serie, så kan man sagtens drømme sig væk på webshops. Jeg har et godt øje til nederdelen – den er så fin. Den ligner lidt noget Gucci-noget fra denne her sommer. Og jeg har allerede strikken, den er så pokkers lækker, og jeg har haft den på hver dag, siden jeg fik den i sidste uge.

Reklamelinks: Bag – Selected // Sneakers – Selected // Skirt – Topshop // Knit – By Malene Birger (SALE) // Ring – Aamaya By Priyanka
inspo_ootd_col1

   

25 kommentarer

 • Jeg kan lige se dig i det sæt – det vil være fantastisk fint til dig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan klart anbefale dig at se Downton Abbey fra start til slut- den er såååå god! Og hvis du kan lide den genre er serien Paradise også virkelig hyggelig, den handler om da stormagasinet Selfridges blev startet 🙂

  PS. Fantastisk blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Min søvnplan er allerede fuldstændig til rotterne! Eller det vil sige, jeg gik faktisk i seng klokken 21.45 i går, ret rimeligt, men jeg skulle liiige have lidt Island-kamp med og sov først en halv time videre. Det er hundrede år (eller nogle-og-halvfjers) år, siden vi har hørt sammen, alligevel føler vi os alle lidt islændinge i dag. Har et hav af venner, der har skiftet deres profilbillede på FB ud med et islandsk flag. Men det er da også lidt stort, når et lilleputland, ligesom os, klarer sig så mega sejt. Men med kamp og sengetid 22.15 og op klokken 04.00, gav det så igen 5-6 timers søvn. Fint nok i går, vågnede lysvågen, fik en lur på en halv time. I dag var jeg ikke til at trække ud af fjerene og luren endte på halvanden time. Jeg var helt radbrækket, da jeg vågnede for lidt siden. Utroligt, at man (jeg) ikke er mere voksen og i kontrol. Nu overvejer jeg at få min kæreste til at ringe og vække mig i morgen, haha! Som et andet barn. Ja, ja. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Cathrine, er den strik ikke en krads bandit, når den er i mohair? Eller kan du godt holde ud ikke at have noget under? (Altså langærmet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Altså jeg har haft den på den sidste uge også på nøgen hud 😉 Jeg synes slet ikke, den kradser, men vi har måske forskellig tolerance 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Åh, den serie er fantastisk! Har netop set sæson 5 færdig (de viste den på DR) og jeg er stadig lidt trist over, at den er slut.. Den er bare så afslappende at se! Mange skønne karakterer, men hold op hvor har Trixie altså en fantastisk mimik!

  God dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Der skulle eftersigende komme en sæson til 😀 I hvert fald i følge Keld Reinicke, som jeg havde besøg af i morges 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Endte du egentlig med at købe den fine sorte læderjakke med fugle osv på ASOS? Jeg gjorde ikke, og nu er den udsolgt og jeg, ulykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Desværre :/ Synes den var liiidt dyr… Men den var virkelig også smuk! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M

  Ej så kom jeg til at købe den fantastiske nederdel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   EJ hvor er du sej Pia 😀 Sikke et job dengang i det fattige London! Til lykke med nederdelen – skriv lige om den er god. Så hopper jeg på efter den 1. 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia M

   Kan sige at nederdelen er et hit i Norge, og fået mange komplimenter for den, så den må du hellere få anskaffet dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hvor lyder det bare vildt! Og også lidt sjovt at kunne tage derop som forandring. Det må også give lidt godt til CV’et tænker jeg 🙂 FEDT med nederdelen, måske jeg slår til efter den 1. pengekassen er pt tom 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Call the Midwives lyder lige som en serie for mig. Elskede (!) Downton Abbey… lige indtil der skete noget, som var et lidt for voldsomt plottwist til min smag. Apropos, så har forfatteren til Downton Abbey lige udgivet en ny bog BELGRAVIA (hemmeligheder og skandaler i 1840’ernes London). Jeg har ikke selv læst den endnu, men ville lige tippe om den, når du også kan li’ Downton. Måske det også er godt som bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg har ikke set Downton endnu, sådan fuldt ud, men bare lige et par afsnit her og der. Måske jeg skulle få den set fuldt ud 😀 Tror du vil elske Call the Midwife! Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Åh, jeg ELSKER også “Call the midwives” – det er sådan en hyggelig serie. Er vild med alle de retro ting, og at alle de gravide ryger som skorstene 😀

  Er selv yngre læge, og du har jo flere gange nævnt, at du overvejede at læse medicin i sin tid.
  Jeg er sikker på, at du også ville være blevet en helt fantastisk og empatisk læge – lige så dygtig, som du er til din nuværende profession 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   ÆIJ hvor er du sej Mette. Jeg har stor respekt for folk der læser medicin. Nok også fordi det, som du skriver rigtignok, var min barndomsdrøm. Jeg elsker hvordan de ryger som skorstene og så synes jeg også det er vildt, at det ikke er længere tilbage end vores forældre og bedsteforældre. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åh, jeg elsker Call the Midwife og har for længst set alle afsnit. Var nødt til at have dem på DVD, og de kan købes meget billigt brugt på den engelske Amazon. Sister Evangelina er klart min favorit-karakter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Evangelina er også god! Men også Trixie – hun er så sej. Og så synes jeg, hun udvikler sig fint 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du laver de fineste collager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ….og må jeg spørge, hvilken str. du har strikken i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   JA! Jeg er en 34/36 og har den i 36/S, men den er liiidt stor. Men det er okay, jeg kan godt lide strikke lidt oversize. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   TAAAK! Jeg øver mig 😀 Har fundet ud af, det virker bedst at holde dem simple. Det kan være svært, når der er så meget fint og man hedder Cathrine, haha! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Vinther

  Hvor ser du serien?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Netflix 😀 Så det er lige til. Og de viser den faktisk også på DR1 pt. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotograf, tjek! - og med fotograftips til jer