Otte favoritrestauranter på Frederiksberg og i København

“… og bed om godt vejr” – 12 badedragter og 2 bikinier

badetoej_col

Reklamelinks i indlægget

Badedragt med tigere på // Lyserøde slippers // Stribet badedragt // V-udskæring badedragt // Rød badedragt med volanter // Hvid badedragt // Badedragt med roser // Pink badedragt

Var det en reel sommerdag i går, i så fald årets første? Er der nogen, der kan melde om mere end 20 grader? Jeg sad i gården, og der var komplet vindstille, og der kunne jeg så godt have siddet i badetøj og svede.

På en eller anden måde har jeg det lidt mærkeligt med at have badetøj på, på steder der ikke normalt danner rammer for den slags beklædning. Jeg kunne fx ikke forestille mig at ligge i Fælledparken og sole i badetøj eller i en gård omringet af lejligheder eller på festivaler. Somehow føles det nøgent. Andre der er lidt blufærdige? På stranden er alle jo i badetøj, så det er også forventningen, og ingen glor af samme grund. Det der med at sole sig i badetøj – det skal enten foregå super privat i egen have eller på stranden, for mig. Derfor virker det også lidt underligt at køre bikinistil i vores delegård. Når vi får vores egen tagterrasse, så skal den have hele armen, haha! Topløs og røven bar. Ej, det kan man ikke i København, der er altid nogen, der har udsigt – og den må man hellere spare dem for i den sammenhæng.

Men Maja spurgte mig forleden, hvor jeg købte badetøj, for hun syntes så tit, jeg havde noget fint. Og et par af jer har også spurgt på insta og mail til inspiration. SÅ there you go. Det er dem her, jeg har i tankerne i denne sæson – ikke dem alle, klart.

Jeg kan godt se, at jeg er en badedragtspige – på en eller anden måde er det bare lidt mere elegant end bikini, synes jeg. Det er cool! Før i tiden ville jeg have bikini, og den skulle nærmest være så spinkel og mikro som muligt, så tanområdet var størst muligt. Jeg gad ikke det blege maveskind, man får af badedragter (når man også er typen der elsker bar-mave-bluser, hedder Nissen og er 16).

Men, det er jo ikke cool at tanne mere. Jeg gør det aldrig, ligger i direkte sol og bager. Jeg ligger altid under en parasol, i skygge, jeg bruger faktor 50 på hele kroppen. Jeg går ikke efter at blive brun – det er ikke sundt, vi bliver ældre hurtigere, vi risikerer visse kræftformer. Vi får rigelig med d-vitamin af at opholde os ude; på cykel til arbejde, lidt havearbejde osv.

SÅ. Jeg tænker at købe et enkelt stykke badetøj i år, og jeg drømmer om denne her eller denne her. Jeg synes begge, er mega fine!

Stribet badedragt // Lyseblå bikini underdel + top // Badedragt med hænder // Mørkeblå badedragt (findes også som bikini) // Sort badedragt // Bikini med blomster // Lyseblå ternede slippers // Grøn badedragt

Badetøj, flotte bikinier 2017, rockpaperdresses, cathrine wichmand

   

14 kommentarer

 • Malle

  Kunne du måske komme med solcremes-erfaringer? Du lyder som en garvet bruger 🙂 Jeg hader når det klistrer, så jeg har desværre aldrig solcreme på til hverdag, kun på ferier, ved stranden og sådan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den røde fra Stories. Hold op den er flot! Må ned og lure på den i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg går også kun med badedragt selvom jeg ‘kun’ er 23! Jeg er nemlig meget lys og lider af soleksem, så selvom jeg som minimum har faktor 30/50 på, som samtidig er med ekstra solfiltre pga. eksem, så er min hud stadig meget følsom overfor solen – så jeg ligger også altid i skyggen med en god bog 😉 Men altså Cathrine, hatten af for dine sponsorede indlæg, virkelig! Meget ofte finder bloggere kun badetøj, der vil klæde dem selv og et hurtigt rundkig i blogverdenen viser jo at de fleste er ret tynde og høje… Så når man, som mig er lidt lav og måske også en anelse for rund, så er det altså virkelig rart at føle, du også har tænkt lidt på mig og min pasform! ❤️Et mærke, som jeg dog vil anbefale til alle kvinder, piger, høj, lav, men særligt dem med lidt ekstra på sidebenene og et lidt større brystparti er mærket Miraclesuit, som har spandex effekt og i de fleste af deres badedragter er der også indlagt bøjle, så man får støtte! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Apropos det un-coole i at solbade; jeg ligger heller ikke og steger i solen – men lidt glød er ok. Hvordan var resultatet af selvbruneren? (Og hvad var det nu for en?) jeg kan godt tænke mig lidt glød – men ikke for meget og, vigtigt, ikke for giftigt 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den første med tigere er super fin! Og eeelsker også den fra Ganni. Printer generalt er det smukkeste 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er sååå pæn, liiiidt dyr, synes jeg. Men det er Ganni bare generelt blevet… I min optik! Men måske jeg forbarmer mig over mig selv og køber 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, det er nogle ret lækre badedragter, du har fundet her. Skal rejse igennem Island her til sommer, hvilket selvfølgelig betyder et besøg i den Blå Lagune. Må helt sikkert have fat i en lækker badedragt til det formål! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det SKAL du 😛 Og hvor lyder det simpelthen for vanvittigt lækkert – har du delt din rejseplan endnu på bloggen? Er lidt nysgerrig, da jeg drømmer om det samme! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tak for god inspiration, søde Cathrine. Jeg er også en badedragtpige og har faktisk altid været det, men jeg synes det er usansynligt svært at købe badetøj og finde noget, som både er komfortabelt, pænt og nogenlunde tækkeligt 🙂 God søndag aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Dejligt at høre Stine, kan du lide nogen af dem? Eller tænker du, de skulle være mere dækkende. Jeg er især vild med den grønne, fordi den har lidt rynkeeffekt, som jeg tænker er ret klædelig. GOD søndag <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Otte favoritrestauranter på Frederiksberg og i København