Penge vokser ikke på træerne men på børsen

#onwednesdayswewearpink

Godmorgen <3

Hvor var det fedt med så meget respons på indlægget i går omkring økonomi, pension, investeringer. Det er så absolut ikke kedeligt at beskæftige os med, og det fylder også meget hos jer, kan jeg fornemme. Det er mega fedt. Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at lave flere indlæg af den slags – dog kræver det, at jeg kan sparre med eksperter på områder. Det går vist ikke, at jeg giver fifs til privatøkonomien, haha! Men det inspirerede mig virkelig. Det håber jeg, jeg kan gøre mere ved.

Og fra papir med vandtryk og værdi til en anden favorit; #pinkonsdag. Det er det, jeg elsker ved det her lille univers – det kan stikke i alle retninger. Både det tunge, det træls, det lyserøde. Og i dag med de sejeste lyserøde sneakers og en simpel sommerkjole vi taler 18-20 grader de næste dage, så det er ved at være tid.

Jeg har i øvrigt sat en masse nye, gode ting til salg på min TS-konto – shit, I har været hurtige til at rippe den, men det er jo mega fedt! Jeg har leget købmand og pakket pakker i et væk. Jeg havde købt både labels og forsendelsesposer, så det var nemmest muligt for mig – så virker det også lidt ægte købmandsagtigt. Der er blandt andet min fine mørkeblå Goya-kjole, en farverig og meget eftertragtet bomber og en – i dagens anledning – lyserød sommerkjole (det lyserøde Goya-sæt er stadig til salg). Der kommer flere ting, I må også gerne smide links til ting, I drømmer om, jeg sælger, i kommentarfeltet.

GOD onsdag!

Reklamelinks: Kjole – Gina Tricot (findes også lignende i en off-shoulder-udgave) // Sneakers – Adidas // Taske – Asos // Solcreme – Korres // Smart bogSidsel + Frede

pinkonsdag

   

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penge vokser ikke på træerne men på børsen