Smuttur til IKEA-land + de mest spændende kollektioner to come

#onwednesdayswewearpink (festkjole edition)

Bonjour venner <3

Det sydfranske eventyr/konference er ved at nå sin ende, og vi tjekker ud før frokost. Det er måske også meget godt, for jeg har både møder, hospitalstider at overholde OG forsommerens fest aka. gumsens bryllup at nå. Så ikke flere croissanter til mig, arrête maintenant. Eller i hvert fald når vi flyver fra Montpellier 14.55.

Og til det der bryllup på lørdag, ikke? What to wear? Ved I hvad, jeg selv synes, jeg gør rigtig smart? Haha, mange ting! Sikke med vittigheder fra min side, pardon. Nej, jeg prøver at sørge for ikke at gå på kjolejagt, når jeg faktisk mangler en kjole. For så kan jeg aldrig finde den, og så går der panik i den. I stedet, hvis jeg har pengene, så køber jeg den smukke festkjole, når jeg ser den. Også uden at have en lejlighed – for det kommer der jo på et tidspunkt i det her smukke liv. Ellers må vi selv finde på festerne (og så ringer I bare til party planner #1 her 😉 ).

Jeg har endnu ikke valgt endelig kjole til lørdag men jeg har et par smukke muligheder. Jeg tænker umiddelbart denne her eller en vintage, jeg har hængende. We’ll see. Hvis vejret er helt fjong, finder jeg måske på noget kort.

Men fordi jeg allerede er kommet totalt i bryllups-/feststemning, så får I altså her en lidt anderledes version af pink onsdag, en særlig glamour en af slagsen. Skål!

Reklamelinks: Needle & Thread // Designers Remix // Vero Moda // By Malene Birger // By Malina // Needle & Thread // Y.A.S // Vero Moda

kjole_col

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuttur til IKEA-land + de mest spændende kollektioner to come