Cutie convict eller Angela Merkel

OOTD: Carpe diem

Rockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake printRockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake printRockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake printRockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake print

 

Sneakers – Nike // Skirt – H&M Conscious (too old to almost function) // Knit – Cos // Bag – Mulberry // Coat – & Other Stories // Pink gold ring – Marianne Dulong // Pearl ring – Charlotte Lebeck // Heart ring – Pønt 

Godmorgen fra det lille køkken på Frederiksberg! Jeg er hammertræt og mega sulten, og vi har stort set ikke noget mad i køleskabet, KRISE! Men jeg har lige fundet lidt skyr bagerst i køleskabet, der overholder holdbarhedsdatoen. Og lavet en kaffe. Det går nok.

Jeg er hjemvendt fra en virkelig herlig weekend i Hamborg – det er altså en så fin by. En skør blanding af Nørrebro, Vesterbro og et drys af Kbh K. Den er vildt rå, og ret mange steder lugtede der lidt af Roskilde Festivalen på dag 6, haha… Øl, prut og armhule. Jeg har taget lidt billeder derfra, som jeg glæder mig til at vise jer senere/i morgen-ish. Og så er der ellers hul på en lidt hektisk uge. Arbejde – jeg skal sende om 45 minutter og det ene ben er allerede ude af døren. Vasketøj. Rengøring. Blog. Arrangementer. Min mor savner mig! Jeg render for meget. Men det må der snart laves om på.

Efter onsdag i næste uge altså… For på fredag rejser jeg igen. Det er lidt for meget af det gode. Men jeg glæder mig. Sen fredag aften ankommer jeg til Singapore, for tredje gang. Det er sådan en dejlig by, og jeg glæder mig til at gense den. Sidst vi var på visit er fire år siden, og der var vi backpackere og fedtede, vi spiste eddermange forårsruller, hah! Min fornemmelse siger mig, at det bliver en smule mere highclass denne gang.

Men lige nu, pakket godt ind i varm uld (den der strik på billedet – et af de bedste køb denne sæson, siger det bare), vil jeg bevæge mig ud i mandagen, regnvejret. Med kaffe og skyr i maven og stor hue om hovedet. Grib dagen, er der nogen der siger. Jeg griber cyklen til at starte på!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake printRockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake printRockpaperdresses, cathrine nissen, COS knit, & other Stories grey coat with pink stripes, mulberry alexa snake print

   

18 kommentarer

 • Nadia

  Hej Cathrine
  Kunne du lokkes til at sælge strikken du har på her?

  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg skal overveje det, kæres Nadia. Den var ellers på min gem-til-jeg-skal-amme-liste, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Åh, helt forståeligt! Det kan jeg godt forstå. Hehe
   Du vender bare tilbage, hvis du ombestemmer dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Tip til en Cathrine fra en anden: tag på Cheese and Chocolate Bar på 57. Etage på Marina Bay Sands – men lad være med at have planer efterfølgende, det er en sand eksplosion af lækkerhed og din mave vil elske dig for det! Der er tilmed udsigt til Gardens by the Bay hvis i sidder udenfor (endelig et sted man kan undgå aircondition!)
  Nyd Singapore, her er stadig dejligt efter 4 måneders ophold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men altså. Jeg er godt nok misundelig på dine mange rejser. 😀 Sidst jeg var i Hamborg var jeg i teenage-trods-alder og kunne bare IKKE forstå hvorfor min far slæbte mig til Hamborg. Når jeg tænker tilbage, satte jeg på ingen måde pris på det dengang… For pokker. Gratis ferie, og så gider man ikke engang! Nu vil jeg sygt gerne til Hamborg og er klar til at sætte pris på det! Men skal selv betale. Pokkers.

  Glæder mig til flere billeder! Og god tur til Singapore! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er faktisk rigtig billigt, Celia! Både madmæssigt, hotel og flybilletter så det kan faktisk godt anbefales 🙂 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er så smuk så smuk!!

  http://www.juliekbh.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hamborg er SKØN 😀
  Der holdt vi sidste års efterårsferie, og det var bare en fed by. I år er ferien skubbet lidt så vi ventede til november, men tænk sig – nu er ventetiden ovre, imorgen står den på en tur til London 😀 Glæder mig helt vildt!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarahb

  Det her spørgsmål er ganske irrelevant ift. til indlægget i dag, men har jeg misset spørgerunden med din kæreste, eller er det endnu ikke kommet ud? 🙂 I så fald vil jeg vente i spænding, ahah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ikke endnu søde Sarah, Adam kan være noget så frygtelig sløv. Og han har besluttet sig for selv at ville svare i stedet for at han dikterer og jeg taster 😉 Det kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Åh jeg eeeelsker Hamborg! Min kæreste har boet der i 2,5 år, så jeg er naturligvis kommet der meget. Og efter han er flyttet derfra, savner jeg byen helt vildt! Vi tager af og til på weekendtur dertil, men det er bare noget andet at bo der. Nu bor han i stedet i Dublin og det er jo også en hyggelig by 🙂
  Hvad skal lave du i Singapore?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud! Kan strikken åbnes helt foran – nærmere bestemt: tror du, man kan amme i den? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Haha – skulle lige til at spørge om det samme 🙂 Er den lækre, lækre uld-trøje ammevenlig? – rimelig vigtig viden, når man går den kolde vinter i møde, og baby-girl fortsat skal have adgang til mælkebaren indenunder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, det er den PERFEKTE ammetrøje, for ja den kan åbnes helt op – ligesom et gardin kan man velsagtens sige! Den twister ligesom om halsen, og det er det eneste sted den ligesom “hæfter” andet end på ryggen 🙂 Uden nogensinde at have ammet, så tror jeg det er toppen i denne her 😉 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Uh – perfekt! Jamen, så er beslutningen jo nem! Tak for info – og gem du bare den, til amning engang bliver aktuelt, hehe 😉 Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yaaaaaay, tusind tak for tip. <3 Småluntede ned i COS og prøvede den og den fungerer jo perfekt! Lun og nem at amme diskret i, uden at man flasher unødigt meget bryst eller maveskind. Juhuu!

   Er simpelthen så træt af at gå i sekretæragtige skjorter og cardigans,.. når man nu meget mere er til draperinger og savner at være lidt tildækket over brystet. TAK-TAK-TAK.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hvor er det bare godt 😀 Sådan! Hurra 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja, Hamborg er bestemt et besøg værd! Glæder mig til et genbesøg igennem din linse 🙂
  Strikken ser virkelig skøn ud, men det er tit skørt med Cos’ ting, tit skal man se dem på et virkeligt menneske, før det bliver interessant. Cos’ egne billeder er aldrig til at blive kloge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cutie convict eller Angela Merkel