Singapore postcard

OOTD: Eddy Anemian for H&M

#yoursingapore, singapore, cathrine nissen, rockpaperdresses, singapore, Eddy Anemian for H&M
Skirt – Eddy Anemian for H&M // Top – H&M

Klokken er 22.31, og jeg har mavepine. Fordi jeg skal rejse. Fordi jeg har spist alt for meget. Jeg har lært ni andre bloggere at kende, og ifølge vores singapore-kinesiske guide var vi “the best group EVER!”. Og jeg tror hende. Alle er matte og sidder bare og opdatere deres instafeed. Hvis man rejser med bloggere, skal man være indstillet på: 1) Ikke at spise varm mad. Den skal fotograferes fra alle vinkler af alle først. Og måske igen, fordi lysindstillingen ikke var lige i øjet. Sushi og kager er super spise i den henseende. Og undgå også kaffe. Især med pæne mønstre på toppen. Med mindre du er til iskaffe. Så kan du naturligvis få en rimelig tynd kaffe over tid. 2) At de er multilingual: sætningen “do you have wifi?” læres på fransk, engelsk, kinesisk, thai. Faktisk er “wifi?” ligeså internationalt som “okay”.

Min agenda for i dag var at stå tidligt op, køre på, køre mig træt, æde mig træt, drikke mig træt. Gå ombord på flyet og sove 12 timer, straight. Det har været en VILD tur. Travl. Fugtig. Farverig. Fortryllende. For meget. Fan-filan-mig-tastisk.

Jeg har ikke fået taget nogen outfitbilleder derude – det ærgrer mig faktisk lidt. For baggrundene og lokationerne har været vidunderlige. Men min gode veninde Catharina, som studerer i Kuala Lumpur, mødtes med mig i forgårs for selskab i 24 timer. Og hun blev lokket til at tage et enkelt. Med min vidunderlige nederdel, som fortjener så meget bedre end asfalt og en parkeringsplads i baggrunden. Men det må blive en anden gang. Lykkelig så jeg ud. Og har jeg været. Og den tager jeg med hjem. Lykken. Sammen med mine nye porcelænstallerkner med vinkekatte, et pænt sæt undertøj fra Calvin Klein og en milliard billeder, jeg glæder mig til at dele med jer.

For nu – au revoir! Vi ses i København!

English recap:

I have learned quite a few things traveling with bloggers. Settle for cold food. Sushi and cake is perfect. You might as well accept that whatever dish you order is going to be photographed from every angle. Being shoved around the table. By ten different people. Unless you buy fried food. Not so aesthetic! Same goes for coffee! If you order a great cuppa joe, you might as well go for the ice coffee from the get to. Well even that one gets very watery at one point when you’re in Singapore.

Of course I have learned so much more, but I have to save it for a rainy day. Or tomorrow. Since my flight is leaving in one hour.

The only outfit picture I got was this one in the road in front of a parking lot. Doesn’t do the skirt any justice. But I will just have to wear it again, won’t I?

See you in Copenhagen!

   

16 kommentarer

 • Pernille S

  MEGA flot! Wow!!! 🙂 Den klæder dig virkelig! 🙂 (Er det forresten mærkeligt, hvis jeg tænkte at det lige var en nederdel for min yndlingsblogger, da jeg så den på H&Ms hjemmeside?…) Anyhoodles, I like a lot! 🙂 Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  For filan Cathrine, hvor er du lækker på det billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder dejligt at du har haft en rar tur og den der nederdel (smuk!) man kan jo ikke andet end tænke på dig, når man ser den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, jeg tænkte også, at ham Eddy måtte have haft mig i tankerne, da han kreerede vidunderet 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  HVOR kan man dog få fingre i den smukke nederdel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line LC

  eeeejjj hvor er jeg jaloux, jeg er så forelsket i den nederdel, desværre stod jeg ikke lige med 2000 tilovers, men den er virkelig flot til dig! Du bærer den godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ved du hvad, jeg fik af uransagelige årsager 20 % på den! Noget med at hvis man shoppede for 500 kroner fik man 20 %. Det hjalp lidt. Ved dog ikke om det stadig duer? KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det ser nu ellers ret flot ud med parkeringspladsen som baggrund til det der outfit – farvekompositionen er ret meget den samme pga. det sorte i asfalten og det gul-grønne i det der bed bag dig 🙂 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg kan da godt se, at det ligner, der kommer en blomsterkumme ud af måsen på mig haha 😀 Du er sød Amanda! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må bare sige, at du bærer den nederdel fuldstændig fantastisk. Da jeg så den i en H&M var jeg ikke just solgt, og jeg vil heller aldrig selv hoppe i den (det vil bare ikke fungere for mig), men du bærer den virkelig, virkelig flot! (:

  Og så glæder jeg mig helt vildt meget til at se mange flere billeder fra din tur, som lyder fabelagtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Du er kær Julie, jeg glæder mig virkelig til at have den på en anden gang og så få taget rigtig fantastiske billeder. Det må kunne lade sig gøre 😀 TAK! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du smuk og dejlig ud søde!

  Knus Julie // http://www.juliekbh.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder absolut som en vild og uforglemmelig tur! Håber flyveturen hjem går en del bedre end derned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ahmen det været en kæmpe oplevelse – det hjalp lidt på den misundelse jeg har bygget op de sidste tre måneder på jeres vidunderlige eventyr 😀 Turen hjem gik flyvende – jeg sov 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singapore postcard