DENIMDENIMDENIM

OOTD: Like the French

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic bloggerAdlinks: Ballerina – Chloé (alternative on sale) // Jeans – H&M // T-shirt – Asos (4-pack, cropped) // Jacket – H&M Trend // Bag – Mulberry // Scarfs – Modström, Faliero Sarti // Necklace – Vibe Harsløf

Jeg spurgte forleden på Facebook, om I mon var lidt trætte af outfits på blogs (eller bare hos mig, haha!), for jeg kunne godt mærke, at interessen har været dalende (med mindre vi taler ballet-outfits, dér er I ligeså glade for tyl som undertegnede) – mindre interaktion på OOTD-indlæg osv.

Det bevæger sig jo lidt op og ned i blogland, hvad der hitter. Og jeg kan måske også bare være blevet kedelig på outfitfronten. Men et par stykker af jer skrev tilbage til mig, og en af de ting, der kom frem i tråden var, at det bare er vintertøjet – det er sgu lidt kedeligt med mange lag og frakker. Og jeg er enig! Det er så kedeligt! Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til foråret, for alting er bare nemmere og mere inspirerende uden så meget uld.

MEN. Vi har altså to måneder foran os med uld i mange lag endnu. Men hey! Vi er igennem det værste; fire måneder down, to måneder to go. Så står den på stiletter og færre jakker. Ahh!

I lørdags mødtes jeg med Acie og min Stylista-chef til en kaffe. De er begge to KÆMPE inspirationer for mig, de er så dygtige businesskvinder og meget, meget inspirende at dele en kaffe og en ostemad med på sådan en lørdag.

Og bagefter tog Acie billeder. Jeg var pakket godt ind i mit vinterbasiskit: Bodystocking. Stroptop. T-shirt. Store underhylere. Og to halstørklæder. Det gjorde, at jeg sagtens kunne smide frakken, mens billederne blev taget. Og jeg var endda så modig at smide strømper og støvler til fordel for ballerinaer, som var med i tasken som indendørs skiftesko. Un petit peu francais, hvis jeg da selv skulle sige det. Selv om det nok så lidt dumt ud, som sneen begyndte at falde, sådan at have bare ankler. Franske bretonstriber, lille jakke og kig til anklerne. Det skulle altså understreges af ligeledes franske ballerinaer i stedet for Timberlands. Manglede bare en croissant i mundvigen og et baguette under armen.

Sov godt – her står den på Walking Dead på dr.dk og yoghurtis fra Hansen, som synes at være et relativt sundt alternativ til min torsdagstræstamme (som jeg pga. lidt lange dage tager forskud på i dag). Dog knap så sund når jeg har puttet flødeskum og bananer og mørk chokolade på. Haps!
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic bloggerrockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger

   

25 kommentarer

 • Benedikte

  Yes yes yes. Dét der outfit spiller virkelig! Meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg elsker virkelig også outfitindlæg fra din side, Cathrine. 🙂
  Og er der nogen, der kan pull off de jeans der, så er det altså dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tusinde mange tak Agnete, du er så sød! De jeans er så skøre, min kæreste kaldte dem en hippiebuks – jeg synes egentlig det ligner sådan en rigtig piratbuls 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feodora

  Du må for alt i verden aldrig tro, at du skal skrue ned for OOTD-billederne for vores skyld. Jeg KNUSELSKER dem! Og jeg står overfor at skulle købe mig en helt ny garderobe, og til det vil jeg udelukkende bruge dine billeder som inspiration 🙂

  Du kommer liiiiiiige i hælene på Mary, når det kommer til at have Danmarks smukkeste stil. Og det er da FLOT! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   ARGJOKAYMAND! FEODORA! Det er det FLOTTESTE kompliment, ever! Jeg ELSKER jo Mary, hun er så skide flot, stilet 😀 Du får lige et kæmpe guldklistermærke i bogen 😛 TAK TAK TAK! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Megafed jakke-tørklæde-tørklæde-kombination! Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av- det var satme smart. To halstørklæder! Hvorfor hare jeg aldrig overvejet dét?

  Se det er sådan nogle geniale idéer, vi ville gå glip af, hvis du stoppede ootd’s. Det går jo ikke. Vi har brug for alle dine skøre påfund haha (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Outfit indlæg er mine yndlings, det må du ikke skære ned på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …. Årh, lille Rocker. Du er sgu sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Nej outfit-posts må du sgu ikke stoppe med, de er jo noget af det allerbedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du må endelig gerne blive ved med outfit-indlæg! Du er super inspirerende, om det så er i farver og tyl eller vinterstøvler.

  KH christinaelisabeth.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Jeg nåede godt nok også lige at spærre øjnene op over de bare ankler 😀 men så blev jeg beroliget af, at du altså havde haft vinterstøvlerne på også… Pyyh! 😀 Yndlingsrockeren skulle jo nødigt blive syg 😀 fortsæt endelig med outfit-billeder – jeg sluger det råt uanset hvad du smider op her! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Arj du må da ikke stoppe dine outfit-indlæg. Så sent som igår trykkede jeg på kategorien outfits og sad og blev inspireret. Idag havde jeg så en skjorte med glimmerkrave på under min uldtrøje og timberlandstøvler som en lille hyldest til dig. Så gider du altså godt lige blive ved med at lægge billeder op af friske måder at bruge sit vintertøj på?! På forhånd tak, en utryg men trofast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu tør jeg godt skrive noget lidt ude af kontekst, fordi du er en ord-nørd og dine indlæg indeholder så dejlige mange finurligheder 🙂 Jeg læser konsekvent yoghurtis som youghur-tis 🙂 Høhø

  Og så er jeg fan af dine outfit indlæg fordi du klæder dig så anderledes (og pænt!!) i forhold til mange andre bloggere 🙂 Selvom jeg ikke er så modig, så bliver jeg mega inspireret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker alle dine fantastiske, inspirerede outfits 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg er vild med dine outfit-indlæg, fordi der altid følger små søde og sjove anekdoter med – og selvfølgelig pga. din ultra fine stil 🙂 Bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Ville også bare lige sige, at du endelig skal fortsætte med dine dagens-indlæg! Du inspirerer meget på tøjfronten, og du er god, fordi du tør farverne og tyllet meget mere end så mange andre 🙂 Jeg kan godt selv lide at give den en ekstra skalle på farve/mønster fronten ind i mellem, og det at du (og andre offentlige personer) viser dine fine farverige outfits frem gør, at jeg får endnu mere lyst til at eksperimentere med farverne. Så keep ‘em coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De jeans klæder dig bare SÅ godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh la la! Sikke et smækkert outfit, Cathrine. Bliver altså ALDRIG træt af outfitbilleder når det er dine. Så inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, jeg elsker at du er med mig på det franske 😀 Tusinde mange, mange, mange tak for de søde ord 🙂 Jeg fortsætter ufortrødent! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er bare så skide lækker altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er altså vild med outfittet-indlæg. I alle afstøbninger. Dølle-dag, hjemme-dag, kontor-dag, træningsdag! Særligt fordi du er noget mere inspirerende og anderledes end så mange andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   DEJLIGT, Maja og virkelig godt at få feedback. Tak! Jeg elsker udtrykket dølledag, haha! Må vise noget tøj fra en dølledag 😀 KÆMPE tak! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIMDENIMDENIM