Tip: Lækre håndsæber

OOTD: Mandag på en mandag

dagens141215_1
Et blødt post julefrokostoutfit fra i lørdags. For de af jer der havde glædet jer til en underholdende fortælling fra det virkelige julefrokostliv, så må jeg nok skuffe. Mest af alt var jeg bare en træt gammel støvle det meste af aftenen.

Jeg toppede tidligt i min emoji-kjole, var sulten det meste af aftenen hvorfor jeg var travlt optaget af snackjagt. Der er ligesom én kæmpe (i år var der faktisk flere små) fest ovre i Koncerthuset. Der var et Seebach-rum med skimaskine-/fardans, så var der et snaverum hvor jeg følte mig en kende akavet, og så var der technorummet. Jeg brugte ikke meget tid i hverken det ene eller andet, så mit ondt-i-lænden kom ikke af dans men at have travet fra redaktion til redaktion for at finde den guerillafest med bedste snacks. Jeg var usandsynligt mega sulten hele aftenen. Jeg kan berette, at P1 har et ligeså hjertevarmt forhold til sourcream and onion, men har fejlet på Holidaydippen, som er fast partner til den slags. Ja. Det er den slags excitement min julefrokost 2015 bestod i. Og det til trods var jeg alligevel i seng kl 04.00 efter at have købt den sidste burger fra natmadsboden omkring kl 02.00. Jeg var ikke fuld bare en træt gammel kone. Men det har også sin charme selv at kunne få sine sko på og ikke blive parkeret i en taxa kl 23.45. På den måde var aftenen en succes.

Lørdag stod på endnu en julefrokost, hvorfor jeg er så eddertræt i dag. Og det slog mig lidt, at jeg slet ikke har juleferie i år. Det vidste jeg sådan set godt, jeg har selv tilbudt mig. Damn. Nu er jeg også bare træt, og det er mandag, og jeg har ikke købt julegaver men lige betalt en faktura på min brudekjole, så der er ikke flere penge at købe gaver for. De har lovet sne, og jeg har lyst til min dyne. Det er virkelig mandag. May the force be with us!

Dress – H&M // Sneakers – Adidas (on sale)
dagens141215_3

   

19 kommentarer

 • Super fint og simpelt hverdagsoutfit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh julefrokoster. De er skønne både at elske og at hade efterhånden. Slap heldigvis rimeligt helskindet igennem vores i år, omend jeg tror jeg har taget adskillelige kilo på bare den ene aften. Godt jeg ikke har nogen badevægt, haha! xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, sådan en følelse havde jeg også. Jeg var jo praktisk taget dybstegt med alle de chips jeg har kørt ind – også som reparation lørdag! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  … Du lyder nærmere som en, der er preggo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   HA HA HA! Som-om.com 😛 Sgu da ikke før vores livs dyreste fest! Jeg er bare pisse gammel af krop 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Ihhh jeg troede også lige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, ej DAMER! Er I da svedt! Det ville altså ikke gå før så stor en fest, no can do! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Åh sådan en mandag har jeg også efter 2 x julefrokost med dårlig nattesøvn til følge. Til gengæld har jeg juleferie om 7 arbejdsdage i hele 25 dage!!! Det er vist aldrig sket før 😀 krydser fingre for at du får en mandag aften i dynen foran computeren/tv’et. Det satser jeg i hvert fald på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Av mand! OG WUT! Har du ferie i 25 dage?!?! HOW! Og hvad skal du bruge den på?? Jeg ligger nu i sengen og slapper heeelt af 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.

   Jaaa! Min første jul/nytår uden eksamensræs. Det skal da fejres, så vi tager 20 dage til den Dominikanske Republik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   WHaaaat!?! Det lyder ALT for lækkert – NYD det søde J! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kender godt det der med at have sagt ja til lige rigeligt… Skal du lave radio i juledagene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   JA 😀 Det skal jeg, og vi starter på mandag og kører ind til den 30. undtaget 24./25. 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg så dig i din flotte emoji-kjole og blev næsten helt star strucked og måtte udbryde til min kollega: “det er rockpaperdresses! Arj hun er altså den bedste på internettet!” 😀 min kollega synes vidst jeg var en kende mærkelig.. 😉

  Og jeg fandt slet ikke nogen natmads burger, måske fordi før omtalte kollega fik et “maveonde” og jeg måtte holde håret. Goe’ gamle julefrokost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   AIJ Maja, næste gang siger du sgu bare hej, du! 😀 Det skal du! Det gør mig så glad altså! Natmadsburger og fish’n’chips var placeret ved hovedindgangen til koncerthuset mod metroen. Det var ren lykke, da det gik op for mig omkring kl. 01.30 😀 Håber du til trods for lokumstid havde en dejlig aften! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha/jordforbindelsen.com

  En rigtig mjæh-weekend lyder det til, der hvor trætheden mandag morgen ikke rigtigt kan opveje festivitassen.
  I forhold til arbejde, så må der være en anden ro på i det store hus, når mange kollegaer er ferieramte.

  God mandag til dig Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   PRÆCIS! Sådan føles det i hvert fald på den anden side 🙂 En del kolleger begynder også at gå på ferie, så det er perfekt 🙂 Sov godt! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih den fine kjole har jeg også haft mine øjne på. To gange er jeg dog gået hjem uden. Nu er jeg overbevidst. Du er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Den er SÅ god, og den minder meget om Nørgaards, hvis du bliver glad for den og vil have flere farver! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Lækre håndsæber