Bryllup og dresscodes: "Kjole og hvidt" // Galla

OOTD: Min Elsaværdige kjole

OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens

Godmorgen!

– sommeren kommer i denne uge! Det er SÅ SÅ SÅ godt, manner, jeg glæder mig helt vildt. Jeg har så meget tøj, jeg har glædet mig til at kunne bære med bare ben og uden uldhalstøklæde!

I weekenden tog jeg lidt forskud på de bare ben og arme. Min far fyldte tres år, og det har han glædet sig så meget, at han faktisk allerede engang i januar sendte invitationer ud – overnatning i spejderhytte. MASSER af mad, spil og leg i haven, mad fra slagteren i Rørvig, DJ og lysshow og hottere til natmad. Det var den fineste dag og nat, og selv om invitationen sagde, at man bare skulle være “casual”, så synes jeg alligevel jeg ville ære min far med lidt glimmer. Min søster og jeg holdt hver vores tale og lavede en lille quiz til ham. Alt i alt en succes, hvis jeg selv skulle sige det, haha! Folk grinede i hvert fald og var helt stille i øjeblikke også. Åh jeg frygter altid taler – at lave radio for en million lyttere, ingen problem. Men at skulle rejse sig op for femogtredive mennesker – puha!

Og så kom min Asos Salon-kjole endelig på. Den ville være Elsa værdig (Elsa fra filmen Frost – hvis ikke er helt med), det var næsten synd min niece ikke så den. Jeg er altså stadig så imponeret over, hvad de formår at lave derovre hos Asos. Det er altså nogle vilde detaljer til billige mønter.

Jeg prøver lige at holde blog og arbejde og virkeligheden i live i øjeblikket – der er rigtig meget arbejde, og nu går vi ind i festivalmåneden. Om halvanden uge tager jeg af sted på den første; Northside. Weekenden efter tager vi et smut til London og fejrer min niece på min kærestes side. Weekenden efter skal jeg dække Tinderbox fra Odense. Og weekenden efter er der Roskilde Festival. Jeg keder mig ikke, skal jeg lige love jer for. Er der nogen af jer, der skal på festival? Og hvilke? Selv glæder jeg mig mest til Tinderbox for musikprogrammet, og Northside fordi min kæreste tager med – han skal på festival for allerførste gang!

NU vil jeg tage på arbejde – der sker også rigtig meget på radioen, som jeg på et eller andet tidspunkt kan fortælle nærmere om.

GOD MANDAG – solen skinner <3

Ballerina – Lanvin // Dress – Asos Salon (similar here or here)
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens
OOTD, rockpaperdresses, cathrine nissen, asos salon tulle sequin dress rørvig, dagens

   

24 kommentarer

 • Charlotte

  Hejsa,
  Må jeg spørge hvilken spejderhytte i rørvig det var? Jeg står og skal giftes deroppe til sommer, og leder efter lokation. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis du vil af med kjolen så skriv:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg skal med min kæreste på Roskilde. Vi springer opvarmningsdagene over og kommer forhåbentlig til at opleve en masse fede koncerter. Har ikke været på Ros siden gymnasiet (09-11), så er lidt spændt på hvordan det bliver denne gang og uden alle mine gymnasie veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg napper en tur på Northside for 2. gang og to uger efter en tur på Tinderbox, som frivillig i den eneste cocktailbar på Tinderbox, det skal nok blive en fest 😀
  Jeg glæder mig allermest allermest til The Black Keys på Northside og Black Rebel Motorcycle Club på Tinderbox 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  Jeg skal også på min allerførste festival, som 25 årige, better late than never. Så måske ses vi på Roskilde, i så fald siger jeg i hvert fald Hej! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen vild med måden den nærmest står åben i ryggen. Og så er spillet mellem det glitrende og det matte bare uendeligt smukt. Virkelig flot (:

  Jeg forudser lidt mig selv bruge 14 dage på “Cathrine-spotting” haha. Skal ikke på Tinderbox selv, da den falder sammen med mine eksaminer, men jeg bor i Odense, så glæder mig til at se hvilken effekt festivallen får på byen. Ugen efter smutter jeg dog på Roskilde med en flok skønne veninder. Man skulle nødig blive alt for ren og fornuftig 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så yndig en kjole!

  Jeg skal selv kun på Tinderbox i år, og nøj jeg glæder mig! Jeg er frivillig i en bogcafé i Odense der hedder StudieStuen, og vi får et lille lounge område på Tinderbox, hvor der er mulighed for afslapning og fodbad – kig endelig forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg så kjolen da du lavede et indlæg om en masse fine fest kjoler engang, og skyndte mig med det samme at købe den. Den er simpelthen så smuk, og jeg elsker at have den på. Jeg gad godt hvis man kunne have sådan nogle kjoler på hver evig eneste dag. Og jeg må sige at jeg føler mig lidt heldig at have den samme kjole som dig!

  Kys <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hej 🙂 kan se du har kjolen, vil su evt sælge? Vil gerne give en god pris:) skriv til 26253677.. Hilsen Sarah

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal på Northside! Det er mit andet år, men det er første gang, jeg er blevet presseakkrediteret, og jeg glæder mig helt vildt! Hvis jeg ser dig backstage, så siger jeg hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Flooot kjole!
  Mht. festival er vi nogle veninder der skal på Tinderbox! Vi er på ingen måde festival typerne, men vi faldt for programmet og har lånt min svigermors lejlighed, og lader kæresterne, arbejde og studie blive i København for en stund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en fin kjole! Forstår godt, at du gerne ville gøre lidt mere ud af det, når din far fyldte 60 år.
  Skal desværre ikke på festival i år, sparer hektisk sammen til New York, så festivallivet har måtte vente.
  God tur med alle dine festivaller i hvert fald 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin kjole 🙂
  Jeg skal på northside for 3. gang, og jeg glæder mig virkelig meget. Især nu hvor Dizzy Mizz Lizzy skal spille (Selvom mange er utilfredse over erstatningen).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal på Tinderbox. Sig lige hej hvis du spotter mig (så gør jeg det samme 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tosset med at du hopper i den skønne glimmersag og tager til fest i en spejderhytte. Bare der var flere ligesom dig der kan drysse lidt glimmer udover det hele. Du ser fantastisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saba

  Orh, jeg har holdt øje med den kjole længe. Overvejer Kraftigt at købe den til min brors bryllup.
  Jeg har altid tænkt at det er din type kjole. Den er så yndig! Den klæder dig!
  Er den fin nok til et bryllup med 250 gæster ca.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Har du mon denne kjole? Og vil du sælge? Du kan skrive til 26253677.. Hilsen sarah

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal på Northside for første gang som frivillig skribent på Northsides nye magasin. Planlægger at skrive daglige indlæg om hvordan det er at være festival-jomfru. 😀 Hvis du også skal derhen, ville du så have tid til at lave et kort interview med mig en af dagene om hvordan det er at være på festival som radiovært? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  SÅ fin kjole og SÅ fine billeder! Jeg skal selv på Roskilde for første (rigtige) gang! Jeg var så heldig at få en billet i fødselsdagsgave af mine venner, til hele ugen! Phew jeg er lidt en bange mus 😀 Men også spændt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Virkelig flot kjole!! Jeg skal til Tinderbox, min første festival nogensinde. Jeg glæder mig vildt, og synes det poppet-elektroniske program er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er den bare fin den kjole! Hvis du har tid til det, kunne du så være interesseret i at lave en lille musikguide til festivallerne? Jeg skal selv afsted et par gange i år – men jeg ved ikke, hvad bare MÅ høre. Så måske dine bud på, hvad der ville være interessant eller et must see, bare fordi det er det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er fantastisk den kjole. Wow! Jeg skal selv på Northside, det bliver fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvordan lavede i den der quiz? Kunne godt bruge lidt inspiration 🙂

  Flotteste kjole!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup og dresscodes: "Kjole og hvidt" // Galla