Kæreste København ♥

OOTD: Parrot heels by Louboutin

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin OtrotContains adlinks: Heels – Christian Louboutin // Mom Jeans – H&M // Knit – Perfectly Simple // Coat – GANNI (SALE, Red colour here) // Clutch – YSL // Necklace – Tine Lindhard // Nails – CND Vinylux “Dandelion”

Godmorgen søde piger,

Sikke en weekend.

I lørdags havde Frida fødselsdag, og vi sørgede for flere gåture, ekstra med godbider, og om aftenen, da jeg lavede dyrekølle, fik Frida en god andel af kødet. Jeg tror, hun var svært tilfreds. Den lille pølsefabrik. Hun har gloet på køkkenbordet lige siden, for det er åbenbart dér det sker.

Vi var også ude og spise morgenmad – min kæreste, en rigtig god ven til os og mig. Vi kalder det efterhånden morgenmadsklubben, for det sker ikke så sjældent, at vi mødes til stivelse og god kaffe et sted i byen. Union Kitchen, Ipsens. I forgårs var det Brødflov, men mere om det senere. Og bagefter gik vi i Frb. Centret og osede. Og på vej hjem nuppede vi billeder i den lille have ved Landbohøjskolen, som engang var vores have. Indtil den dag vi blev smidt ud, fordi vi havde Frida med. En park, hvor man ikke må have hund med ? Dét er da for dumt. Især, når de er i snor. What’s the harm? Er de bange for, de tisser på vintergækkerne? Det kaldes gødning! Nårhmen, men et par billeder derinde må man vel godt tage, så det gjorde vi.

Og se så papegøjerne! Er de ikke bare de smukkeste sko? En dame i tresserne trillede forbi med sin cykel og udbrød meget højt: “DET VAR DOG DE MEST FANTASTISKE SKO, JEG LÆNGE HAR SET!”. Og hun holdt øjenkontakt med mine tæer hele samtalen igennem, kiggede mig stort set ikke i øjnene. Men bevares, jeg forstår det. De er også for mig, de smukkeste sko, jeg nogensinde har set. Jeg har set mere på mine tæer end på min kæreste i denne weekend. Sjældent har følt mig så gennemtæske sej i højden.

Min veninde, jeg havde talt sko-passion med forleden, skrev en sms lørdag. Hun havde fortalt sin lillesøster om “verdenshistoriens smukkeste sko”, hun lige havde set hos mig, og lillesøsteren udbrød, at hun også lige havde set verdenshistoriens smukkeste sko. Som de beskrev skoene for hinanden, gik det op for dem, at der var tale om de samme. Lillesøsteren havde samme formiddag tudet i Louboutin-butikken, da de var udsolgt i hendes størrelse. Min veninde tilføjede derfor endnu et argument for, at jeg skulle beholde dem: “Det er på bedste Askepot-maner en sko, kun de udvalgte få kan få foden i”. Se dét er en veninde, en der fører bevisførelse for en, glædeligt.

Og så breakede jeg dem altså in. I’m in love with a pair of parrots <3 Hvad siger I så? Er de ligeså gode, som I havde håbet?

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot

   

37 kommentarer

 • […] falder, kigger jeg efter de uldne frakker. NØJ, der er mange fine altså! Heldigvis købte jeg en meget smuk og klassisk frakke fra Ganni i det meget tidlige forår på udsalg – den ligner den mørkeblå på collagen under. Jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] different folks. Men gør det noget, hvis nogle outfit-billeder måske er mere urealistiske, som fx stiletter på en februar-dag? Altså, min egen kritiske sans siger mig, at de der modedamer til modeuge i januar altså enten […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg kan kun tænke på hvordan filan du kan holde varmen i de sko på denne årstid….og særligt i weekenden hvor det var så djævelsk koldt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg skal løfte sløret for dig en af dagene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen
   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett

   Tak Cathrine….rart at se at du ikke er helt over-menneskelig ;o)
   Trak lidt på smilebåndet da du postede indlægget – for tænkte næsten det var affødt af min kommentar :0)

   Giver dog bare anledning til en anden tanke (som du ikke behøver redegøre for), men hold da op hvor må der være meget planlægning i at få bloggen skruet sammen – bare det at huske på at tage skoene med ud af døren for at lave det lille “stunt” og få de få billeder med hjem til bloggen. Hatten af for det!
   Jeg tror de færreste tænker over hvor meget arbejde der formentlig ligger i at have en blog af en vis kaliber! Er jo nærmest fuldtidsarbejde rent mentalt kan jeg tænke mig.

   Men det er jo også det der gør din og lignende blogs fantastiske at følge/læse – at det er velovervejet og gennembearbejdet meget af det der ryger ud i æteren. Tak for det – ser frem til mere spændende læsning og inspiration.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Vibe

  Forelsket, tryllebundet og en anelse misundelig! For fanden, jeg må indrømme at jeg var forelsket fra jeg så dem første gang! Og du giver dem al den værdighed de fortjener! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må indrømme at de sko, de ikke lige er min kop te, men du gør helt sikkert stylingen godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må indrømme at de sko, de ikke lige er min kop te, men du gør helt sikkert stylingen godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg må indrømme, at jeg synes, de var hæslige, da du først viste dem på bloggen. Jeg er stadig ikke rigtig fan, MEN jeg synes sgu at du rocker dem (get it, “rocker”?;)) det er sgu sejt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu kæft, alt ved det sæt tøj spiller bare! Jeg er vild med det, og må have mig et par mom jeans NU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Juhuuuuu! TAK Line! Mom jeansene kostede 350 eller 400 i H&M, så det er til at overkomme 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Normalt er jeg ikke typen der kommenterer, men jeg bliver nødt til at sige, at det er et genialt outfit!! Skoene kommer virkelig til sin ret, og de er den helt store helt – eller nærmere bestemt heltinde – her. Jeg skal da lige love for, at den sidste rest af tvivl, jeg sad med, omkring deres udseende forsvandt fuldstændigt ud i den blå luft . Jeg er solgt. I NEED them – jeg vidste ikke, at kunstværker kunne komme i form af to herlige, sprudlende, farverige skønheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahahah, det var PRÆCIS samme reaktion jeg havde – hvordan kan et par papegøje-sko fascinere så meget? Og altså for faen, kæmpe stort tak for så søde og fine ord – i virkeligheden er det jo et ret simpelt outfit, jeans strik og frakke – men som du siger, skoene – de er heltinderne 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anso

  De er helt unikke de sko – sejt at parre dem med jeans!

  Jeg må lige høre: Hvordan er din frakke i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   TAK Anso! Den er helt almindelig. Jeg har en small og det passer meget fint med min normale størrelse 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Haha. Lidt malplaceret kommentar, men faldt lige over de her, og som fast læser tænkte jeg at du nok ville elske dem (hvis du altså ikke allerede ejer dem!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen sådan et fint outfit det der! Farverne og stilen er jeg bare så vild med :p og ISÆR skoene!

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faktisk er de bedre, end jeg umiddelbart troede. Det samler virkelig outfittet godt – jeg kan godt forstå din fascination 😀

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Yaaaaaayyy! SÅDAN Monica 😀 Det er jo dét – de tryllebinder! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  – nej, de er ik lige så flotte, som jeg havde forestillet mig.

  DE ER FLOTTERE!

  Gisp. Jeg føler oprigtigt, at jeg tænder på den sko. I klassisk fysisk forstand. Jeg sveder, er stakåndet og har røde kinder. Har helt oprigtigt aldrig set noget lignede inden for genren fodtøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, du skulle næsten have været der og set mit fjæs, da jeg tog dem på på asfalten, jesus! Jeg kunne næsten ikke 😀 Ses snart :-* KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har svært ved at lure, hvordan hælen er “inde bag gardinerne”? 😀 er det en klassisk stilethæl eller er den bredere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  FANTASTISK STYLING
  jammmmen dog mit lille hjerte kan simpelthen ikke klare hvor røvseje de er! og de ser fantastiske ud på dig. glæder mig til mange flere skønne outfits med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha jeg elsker, elsker, elsker entusiasmen 😀 TAK Emma! Der kommer mange flere, trust me <3 Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg må indrømme, at selvom jeg ivrigt følger med her på bloggen, så er det her vist min første kommentar? Men de sko skal dælme have et par ord med på vejen! De er så seje! Du bærer dem så fint, og selv om der skal meget til, før jeg sætter fødderne (eller hvilken som helst anden kropsdel) i noget så farverigt, så er jeg også næsten helt forelsket! 🙂
  P.s. Første, men absolut ikke sidste kommentar… U rock girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   ALTSÅ SIMONE! Sgu et velvalgt indlæg, du kommenterer på 😀 TAK altså! Dejligt at du råber højt! Velkommen til sådan helt officielt 😀 U ROCK 2 GIRL! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hedder modellen Cathrine Nissen?? Det kunne de SAGTENS have kaldt den – du er jo trods alt en slags kendis 😉 De er tosse-flotte!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, det tror jeg!?! Det synes jeg, der stod 😀 Den dag Louboutin laver en stilet efter én, så ved man, man er noget, ikke? 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg må indrømme at jeg synes de var pænt grimme da du først viste dem, men nu hvor jeg ser dem på, så er de sgu egentlig meget fede – og især med det outfit! Man bliver helt i godt humør af de farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Haha, samme her. Jeg synes også, at de vinder noget ved at komme på, og de er flot stylet her, men jeg er altså stadig ikke helt fan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   WHUUUUT?! GRIMME?! Hahaha, well, hver sin smag – jeg er glad for, jeg fik jer overbevist, sådan da 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste København ♥