Tip: Uldne toppe til under vintergarderobe

OOTD: Pretty Woman-prikker

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens

Det er FARLIGT, farligt at bo praktisk talt i en Ganni-butik. Jeg bor ganske tæt på en, og når jeg cykler hjem fra arbejde, ligger butikken lokkende på hjørnet, vendt i min retning, som jeg pruster ned ad Kongevejen. Først et kig ind ad de store vinduer på flanken, som jeg suser forbi, ser jeg de to store vinduer ud mod gaden. Men hvis jeg cykler hurtigt nok, og gør øjnene smalle, så kan jeg (næsten) ikke se noget og derved blive lokket.

Der var alligevel en (sær) barnedrøm over det nougatfarvede, polkaprikkede sæt, der hang i butikken. Det førte tankerne tilbage på en af de første voksne kvinder, jeg så på film. Nemlig Vivian Ward. The Pretty Woman, i dén scene på hestevæddeløbsbanen. Hun i samme prikker (dog var de hvide), hat og handsker. Det sære? At jeg som barn var så fascineret af Vivian. En prostitueret der i bedste Askepot-stil møder prinsen, glemmer alt om hvad hun har været igennem, så snart en ægte (følsom) mand redder hende fra vanskelige kår. Egentlig vild nok historie, ikke? En ægte Hollywood-feel-good-film med et lidt sært plot. Det til trods elsker jeg filmen. Scenen med Prince på den gule discman i karbadet. Åhh!

Så I kan godt se, at jeg måtte have det sæt med hjem en onsdag efter arbejde i sidste uge. Det er så fint og dejligt afslappet blødt at have på.

I dag starter julefrokostsæsonen for mit vedkommende – vi mødes i aften hele redaktionen på Smag og spiser julet mad og drikker en øl. Ahh!

aff.links: Sneakers – Adidas // Trousers + shirt – Ganni // Coat – Won Hundred // Bag – YSL

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens

   

9 kommentarer

 • Mia

  Hvis du en dag bliver interesseret i at sælge skjorten, så skriv endelig til mig på 28782842 😀 Knus Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Virkelig flot sæt. Ganni bliver bare ved med at lave flotte sager.
  PS. Det var en WALKMAN i badekarsscenen, ikke en discman 😉
  Kh en fellow PW-fan,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Sikke et fantastisk sæt! Hvor ser du smuk ud (også) i det! 🙂
  Er det en blonde-body, du har på indenunder? Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår ser så sundt ud og rigtig fint uden pandehår. Men du er nu også fin med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Du ser overdrevet godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Så fint !
  Et spørgsmål: Er der glimmer i de sneakers ?? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahahaha! JAAAA! De er sådan lidt bouclé-glimmer-agtige, lidt a la de der svinedyre Chanel-sneakers. Jeg har haft dem på lige siden jeg købte dem 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Uldne toppe til under vintergarderobe