Hverdagsglimt - julet udgave

OOTD: Ruskindskjole + strikhue

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,

Godmorgen <3

Jeg har mistet al fornemmelse for, hvilken dag vi er nået til i kalenderen. Jeg havde sat vækkeur til klokken 07.30 – men opdagede først i morges, at det var søndag. Man står fandenfisemig ikke op klokken 07.30 en søndag med mindre man har 1) børn eller 2) skal med et tidligt fly på ferie. Så jeg lagde mig på den anden side og sov en time mere.

Jeg har glædet mig lidt til at en seminormaliseret hverdag vender tilbage, der er noget Palle-alene-i-verden over at cykle på arbejde og være den eneste sjæl på cyklen i gudsforladte gader. Selv om det teknisk er søndag, så lader det til at udsalg starter i samtlige butikker, og jeg skal da være med! Vi har fået ekstra lange dyner i julegave, og nu er jeg jo nødt til at købe nyt sengetøj, der passer til, hæhæ… Jeg har længe drømt om noget af det fine hørhalløj fra Aiayu, og med en bonuscheck i hånden fra Illums Bolighus så flotter vi os. Sørme så.

Billederne her er fra den helt igennem fine 25. december, vi havde, i Bernstorffparken. Min absolutte yndlingshundepark, hvor der altid er mega mange hunde til leg, og så må de løbe frit i HELE parken. Det er ikke ligesom i Søndermarken, hvor man får et frimærke. Hvis I er hundeskruk, er det et udmærket sted at få afløb, og hvis I har hund er det et must. Simpelthen. Frida ved udmærket, hvor vi er, så snart vi parkerer ved parken. Hun er fyr og flamme, indtil vi trækker hende ud derfra.

Outfittet skulle bare være så simpelt som muligt. Gode støvler, en rar kjole og en hue til at skjule det julefedtede hår. Og nu tillader jeg mig at spørge, så bare giv mig et ærligt svar. Gider I ikke outfitbilleder? Jeg synes, jeg kan fornemme, at de ikke er så interessante for jer. Det er også begrænset, hvor spændende de er om vinteren, hvor man er pakket ind og lyset er knapt. Årstiden arbejder ikke for mig. Men altså – er I helst fri for dem? Selv synes jeg nu, de er hyggelige at have i arkivet – for mig er bloggen ligeså meget en dagbogsfortegnelse, og på den led er billederne så hyggelige at have.

Boots – Timbaland // Stockings – Wolford (SALE) // Dress – Selcted Femme // Coat – Ganni (SALE) // Scarf – Custommade // Beanie – COS
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni frakke, rockpaperfrida,

   

84 kommentarer

 • Sarah Sidenius

  Jeg er vild med dine outfit billeder og indlæg (også alle dine andre indlæg i øvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej Cathrine, du må ikke droppe outfitbillederne!!
  Du er min bedste inspirationskilde og det er lige før det er mine yndlingsindlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ååårh det ville virkelig fjerne noget af gløden fra din blog, hvis der ikke kom flere outfitbilleder! Jeg elsker din outfits! De er så meget dig, og virkelig inspirerende. Jeg er imponeret over hvordan du altid får integreret mønstre og farver i dine outfits og det ser knaldgodt ud hver gang! Så fjern dem endelig ikke!
  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Urban

  Ej! Cathrine du må endelig ikke stoppe med dine outfitbilleder, jeg er vild med dem i en god kombi med alt andet fra din blog af 😉 Jeg er typen der i “en smule desperation” bladre dine outfit posts igennem for at afværge en tøjkrise 😀
  Tak for din blog og tak for at du vælger at dele! Godt nytår til dig, din Frida og din Adam 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker outfitbilleder, når de er i så god kvalitet som dine! Keep ‘em!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hvor er du sød Stine, jeg synes så tit, de er lidt ufokuserede og jeg bliver helt misundelig på mine søde kolleger, når de har flotte og knivskarpe billeder. TAK <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saba

  Jeg synes også de er ret hyggelige 🙂
  Jeg falder oftere for noget du har på end hvis det indgår i en collage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det, synes jeg også selv, kan være meget mere inspirerende! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Nej! Outfits indlæggene må ikke stoppe! Jeg savner faktisk lidt flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hah, du er kær Sofie, det ville jeg sørme også gerne 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg nyder dine outfitindlæg rigtig meget. Synes du har den fineste stil 🙂 Er nok bare ikke den store kommentator på blogs generelt, og det er personligt derfor jeg er stille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er jeg heller ikke selv, og jeg får så dårlig samvittighed. Det er jo en stor del af hele bloggingen – ellers kunne man ligeså godt have et magasin. Men jeg er fuldstændig som dig, så jeg forstår! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feodora

  Seriøst, du må IKKE skære ned på outfitbilleder.
  Du var, uden du ved det, med som beslutningstager på alle min shoppingture sidste år. Jeg manglede en ny garderobe, og hver gang jeg stod med et potentielt nyt køb, kunne jeg spørge mig selv “Ville Cathrine købe det?”. Det kunne jeg fordi jeg kontinuerligt og inden hver shoppingtur havde gennemanalyseret dine outfit-billeder 🙂
  Jeg speaker sjældent op herinde.. 🙂 Jeg er en af de stille læsere, der bare nyder og tager ind. Jeg tror der er mange flere som mig.
  Knus og godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Virkelig? Sikke en ære 😀 Har du fået gjort nogle gode køb så? Det håber jeg! Forhåbentligt ikke for mange fejlkøb 😀 Jeg er også selv en stille bloglæser, som bare nyder hos andre, så jeg forstår dig godt. Men jeg er glad for du lige meldte ind og med så søde ord! Kram og godt nytår tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Feodora

   Masser af gode køb!! – så ros i din retning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette K

  Outfit-posts er noget af det bedste!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hvor er det bare sjovt at høre! jeg har haft en fornemmelse af, at de ligesom ikke var i så høj kurs længere. Jeg kan se, at de ikke har så mange views, få kommentarer og ikke så meget aktivitet på sociale medier – og det har andre kollegers heller ikke. Jeg var lidt i tvivl, om tiden ligesom var løbet fra dem 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Bliv endelig ved – og gerne endnu flere outfitbilleder. Hav nu en skøn søndag aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tænk, jeg har mistet fornemmelsen af dagene – skørt, at det er søndag 😀 Det føles som en tirsdag! Jeg gad så godt kunne levere flere billeder, virkelig. Den er lidt svær med arbejde pt. Foråret gør det noget nemmere! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Christine

  Er du vimmer mand, SELVFØLGELIG skal fortsætte med OOTD’s!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherine

  Og jeg kan lige tilføje mere, at jeg lige har klikket frakken hjem, da jeg har haft den i kikkerten længe, netop takket være dig. Og nu har du også informeret om, at den er på tilbud.
  Jeg bliver ligeså inspireret af dine outfitbilleder, som mange af de andre der kommenterer her, så please continue 🙂

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det var da vidunderligt 😀 Den bliver du SÅ glad for. Det er min absolutte yndlingsfrakke. Den er så pæn og klassisk <3 Til lykke med den! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jo jo jo jo…. Jeg stemmer for behold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M

  Jeg elsker dine outfitbilleder 🙂 Bliv endelig ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KJ

  Jeg gider i hvert fald godt dine outfitbilleder. For det første så synes jeg de hører til her på bloggen, og for det andet så inspirerer de mig. Den måde du kombinerer farver og mønstre på, som man måske ikke lige umiddelbart ville gøre, er en øjenåbner for mig. Alle farverne, tilsat dit smil, gør mig altid glad 😀 😉
  Lyset på ovenstående billeder er for øvrigt helt magisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja var det ikke et fint julelys? Sådan helt kold 1. juledags-lys, det er altså yndigt. Og tak for dine varme ord, K, jeg har været lidt i tvivl, om de ligesom var en uddøende race, også hos andre i blogland. Men det lader det ikke til 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg elsker outfit-billederne, men ofte er det jo ikke de indlæg som ligger mest op til kommentar-eksplosion, hvis det er dét du bygger populariteten på? 🙂

  Bliv ENDELIG ved!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Nej præcis, det gør de ikke. Jeg tror lidt jeg har set på views – altså kliks på bloggen, kommentarer, aktivitet på sociale medier, og så også lidt ud i blogland. Jeg har været lidt i tvivl, om de ligesom var en uddøende race? Tiderne skifter jo også, og ligesom outfitbilleder har ændret sig fra at blive taget i spejlet, så kunne de måske også i den anden ende have mistet interessen. Det lader det dog ikke til her 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Behold endelig outfitbillederne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg elsker OOTD indlæg! Dem læser/ser jeg altid lige med det samme.. Bare billeder og en lille smule tekst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hm, altså jeg synes Frida er klart mere interessant i sådan et indlæg her end outfittet 😉 Typisk læser jeg teksten, kaster jeg et hurtigt blik på outfittet, suger den inspiration til mig, som det nu giver, og forlader så bloggen igen. Jeg klikker meget sjældent videre via links – du er blevet en eksklusiv dame, og det er helt udenfor mit budget – men det er jo din blog, så synes bestemt du skal fylde den med de ting, som du godt kan lide. Inkl. dyre outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Frida vil altid være den mest interessante 😀 Hun er altid god – hvis jeg kunne “affiliatelinke” til en kopi, havde det kørt som smurt, hah! Og du har helt ret – min stil og de ting jeg køber har også ændret sig. Der har vi jo også alle forskellige muligheder og prioriteter 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Caroline

  Please behold dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du må endelig ikke stoppe! Jeg elsker at få inspiration i din fine og fantasifulde stil, så jeg vil ærlig talt blive lidt skuffet, hvis du skipper dem – også selvom jeg elsker dit skriveri 🙂 Det visuelle gør bare en hel del for mig og kan skabe smil på læben på en anden måde end skriveriet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Du har så ret Anne, jeg synes også selv at billederne er en vigtig del af en blogs udtryk og historier – det er ligesom den der ekstra dimension. De får lov at blive! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherine

  Absolut outfitbilleder og ditto indlæg! Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh Cathrine, dine outfitbilleder er også super skønne 🙂 Så keep ‘em coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Du må absolut ikke droppe outfitbillederne! Det ville simpelthen være for ærgerligt. De er SÅ inspirerende og fine.
  Desuden er dine hverdagsglimt også nogle glimrende indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Dejligt at høre Josephine, jeg elsker også selv de små glimt hos fx Emily <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det var ikké pænt gjort af vækkeuret! Godt du fik en efterlur 😀

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ahmen mine dage er helt åndede! Virkelig. Det føles som en tirsdag. Men så er der selvfølgelig ikke så lang tid til weekenden igen 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vic

  Personligt kigger jeg ikke så meget op billederne men går mere op i at læse teksten 🙂 outfitbilleder uden tekst ville være kedeligt, men der er altid en lille historie til dine outfit-billeder og det er jeg vild med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   TAK Vic, jeg prøver i hvert fald at finde på noget, så de ikke bare står alene, selv om navlen er lidt dyb at pille i ind imellem 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Helt ærligt: uden outfitbilleder ville jeg ikke følge din blog. Jeg kommenterer dog aldrig på dem, men det gør jeg generelt ikke på nogen indlæg hverken hos dig eller andre bloggere. Kald mig bare en passiv-følger, men jeg nyder blot det visuelle. Kan også godt lide dine andre indlæg (måske med undtagelse af hverdagsglimt), men please please please bliv ved med at vise inspirerende outfitbilleder! Hvis du mødte mig på gaden, ville du kunne genkende en masse af mit tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Helt ærligt: uden outfitbilleder ville jeg ikke følge din blog. Jeg kommenterer dog aldrig på dem, men det gør jeg generelt ikke på nogen indlæg hverken hos dig eller andre bloggere. Kald mig bare en passiv-følger, men jeg nyder blot det visuelle. Kan også godt lide dine andre indlæg (måske med undtagelse af hverdagsglimt), men please please please bliv ved med at vise inspirerende outfitbilleder! Hvis du mødte mig på gaden, ville du kunne genkende en masse af mit tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, herligt Vibeke, det ville jeg grine med ad 😀 Jeg følger også selv ret passivt hos andre, så det forstår jeg virkelig godt !KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg elsker outfitbillederne – bliv endelig ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Cathrine, du må ikke droppe outfitbillederne! Din stil er en af de mest inspirerende i blogland, så jeg vil næsten sige flere dagens – i hvert fald ikke færre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   WAUW! Sikke nogle ord altså 😀 TAK TAK TAK! Jeg ville også ønske, at jeg kunne lægge mange flere billeder op! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NinaAstrid

  Du må da ikke stoppe med at vise outfits! – efter min mening altså.. Det behøver slet ikke være hver dag, men du inspirerer i hvert fald mig og du er én af de få bloggere i DK med en mere original tøjsmag. Og det er ment som et stort kompliment. Derfor vil jeg meget gerne se flere inspirerende outfits fra dig. Tusind tak for en dejlig blog i det hele taget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Amalie

  Jeg elsker dine outfitbilleder! Du er er fantastisk inspirerende til at sætte farver og lækre materialer sammen. Men jeg glæder mig da til det bliver forår, og der kommer mere tyl og mindre uld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Outfit-indlæg virker for dig, fordi du gør det personligt netop ved at skrive om din dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du ser skøn ud – men jeg synes dog ikke, at OOTD er særlig interessante. Men det synes jeg heller ikke hos andre, bortset fra, at man gennem dem ofte får lidt indblik i hverdagen og de små ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er de heller ikke altid, det forstår jeg så godt haha 😀 Det er jo også et spørgsmål om smag og stil osv. Der skal være lidt for enhver 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fortsæt gerne med outfitbilleder! Jeg synes, de er SÅ inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ååååh, Cathrine… Don’t even think about it – Jeg elsker dine outfitbilleder!!! Det er inspirerende, hyggeligt og dejligt at få et “live”-indblik i din hverdag, og du er ofte medvirkende til en konstant voksende ønskeliste, hvilket både er problematisk, dyrt og herre lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker dine outfitbilleder!!!! De inspirerer mig helt vildt, så bliv endelig ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har efterhånden lært at din blog for mig er en læseblog – der står altid noget i dine skriverier jeg kan relatere til, eller noget der giver et smil på læben 🙂 Outfitbilleder er (ironisk nok), sjældent de mest spændende indlæg for mig – men det gælder alle “fashion/livsstils-blogs” jeg følger! Dog er undtagelsen når et outfit er noget jeg kan se mig selv i, ligesom i dag. Andre gange er stilen for langt fra min egen, så scroller jeg bare videre, eller læser godbidderne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Du må endelig ikke droppe outfits, det er både hyggeligt og god inspiration. Er især vild med, at der altid følger en historie med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Bliv endelig ved med OOTD – jeg er vild med dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Outfit billederne er hyggeligt, fortsæt endelig med dem. Desuden synes jeg også det er fint, at du nærmest aldrig bare lægger det billede op af dit outfit, og så er det ligesom det. Der medfølger altid en lille eller lidt større bid tekst – det kan jeg godt lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker dine outfit indlæg! De resulterer altid i et lille smil på mine læber, grundet dine fantastiske skriblerier eller dit eget bredde smil. 🙂 Disse indlæg er ikke bare tøj indlæg, hvis du spørger mig (og det gør du jo ;-)), men de er netop sådan en lille online dagbog, fordi billederne altid er fulgt op af små hyggelige anekdoter, hverdagstanker eller fortællinger om din hverdag. Jeg er vild med billederne fordi du er så inspirerende, teksten er jeg vild med og mest af alt er jeg vil med dig – og det er din blog, så du skal dele lige præcis det, DU har lyst til.

  Jeg har et skørt spørgsmål, som måske er lidt malplaceret. Og så alligevel ikke…. Frida er jo med, så der er mit apropos. 😉
  Men hvor længe synes du, Frida kan holde til at være alene? Min kæreste og jeg kigger nemlig efter en lille hund, og åh hvor kan jeg ikke vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du må endelig ikke stoppe med at vise os dine outfits. Heller ikke om vinteren! Det er så hyggeligt, og så er det jo ikke kun tøj, men også fine hverdagshistorier. Det nyder jeg meget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg elsker dine outfitbilleder. Jeg synes de balancerer din blog så fint, så der kommer en god variation af indlæg. Jeg ville oprigtigt savne dem, hvis der ikke kom så mange af dem. Jeg har i hvert fald ikke oplevet endnu at de er blevet for meget, eller virker overflødige. Eller er kedelige 🙂 Også selvom det er vinter.
  Jeg får i hvert fald rigeligt inspiration, og læser faktisk altid med når du poster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Fortsæt ENDELIG med outfit-indlæg!! De er smukke og inspirerende og det er kun lækkert at årstiderne er synlige i både lys og stil <3
  For mig er det meget inspirerende, selvom de ikke afføder kommentarer og spørgsmål 🙂

  God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er i hvert fald det mest relaterbare – de fleste er pakket ind fra top til tå jo 🙂 Og tak Mette (også for at have fulgt med så længe!) KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hejesen

  Nu skal man jo ikke altid kun have sine yndlingsting 😉 Og inspiration er jo rart! Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  De er rigtig god inspiration, så forsæt endelig!! God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   FEDT Gitte, tak! OG god mandag i morgen (forhåbentligt varer julen lige til… 4. januar!) KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  ALDRIG stop med outfit billeder!!

  Det er mine yndlings posts fra dig af!!
  Så du kan lige vove på at stoppe med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha tænk sig at de er så værdsat, det er da vidunderligt 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg elsker DINE outfitbilleder! De giver mig altid inspiration til at lege lidt mere med min egen tøjstil, fordi du kan få alt til at se stilet og klassisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   ÅHR et kompliment Ida, det er altså alligevel noget 😀 TAK KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt - julet udgave