Inspiration: Byggeprojekt #1

OOTD: Smart og blødt joggingsæt

Cathrine Wichmand, rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade, MbyM, OOTD, Dagens
Cathrine Wichmand, rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade, MbyM, OOTD, Dagens

Ahhh! Søndage er til tøj, der ikke strammer og lange gåture. Og jeg har klaret begge dele, og det var GULD værd. Lige hvad doktoren dikterede.

Jeg var til julefrokost i fredags, den hele store på arbejde. Og jeg havde både bar mave, en kæmpe ølbrandert (jeg som ikke kan lide øl – der er altså sket noget med mine smagsløg det sidste år) og et shot granatæble i skoen, som en fuld mand tabte. Glimrende aften! Jeg dansede og dansede og dansede og havde den der slags samtaler med virkelig gode kolleger, I ved, hvor man står helt tæt og taler fuldemandsintenst; “Dåh er bare så dygtig…” “… Nej DÅH, mand, DÅH er dygtig”. Og da klokken var 02.00, delte jeg en taxa med en kammerat og blev sat af på Vesterbrogade. Så kunne jeg lige snuse mig frem til den nærmeste kebab, køre en Cola i lommen og en durum i hånden, gå ned langs Værnedamsvej hele alene med creme fraiche-dressing på kinden. I går var en nul alkohol-julefrokost. I ved, balance.

Så i dag har jeg haft det usædvanligt rart. Ingen tømmermænd, bare træthed. Og så må man være god ved sig selv. Vi puttede LÆNGE i morges, skippede badet, hoppede i tøjet – mit bløde, lidt 70’er-agtige tracksuit eller bare joggingsæt – og kørte direkte ud for at spise morgenmad, Wulff&Konstali ude i Waterfront – der har jeg aldrig været før, men stadig GOD brunch. Da vi kom hjem, hapsede vi Frida og gik en laaang tur. Det gør vi hver søndag eftermiddag, og det NYDER jeg. Noget af det bedste jeg ved.

Jeg er klar på den sidste uge inden jul – alle gaverne er endelig købt. Selv Adams. Det umulige væsen. Jeg har samlet nogle mandeting sammen til senere – måske I kan blive inspirerede, hvis ikke I har klaret gaverne til jeres. Måske er det kun mig, der er sløv, ha!

PS: Adam synes, jeg ligner Ben Stiller i The Royal Tenenbaums, ehhh, tak?! Haha!

Coat – Custommade // Pink knit – Storm&Marie (other colors) // Pants + shirt – MbyM // Bag – By Malene Birger // Sneakers – New Balance

Cathrine Wichmand, rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade, MbyM, OOTD, Dagens

   

11 kommentarer

 • Charlotte

  Haha det er simpelthen så sjovt med den kommentar om the Royal tenenbaums! Jeg synes dog du bærer det flottere end ben stiller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Back

  Det er så dejligt at du er tilbage!
  Det stråler ud af dig at du havde godt af pausen 🙂
  Husk endelig at tage dem, hvis det er det som kan holde bloggen kørende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har virkelig savnet dine OOTD indlæg! 👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   <3 Det er jeg glad for, jeg havde egentlig tænkt at pensionere dem. Men nu ser vi 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hihi, en lille skam-reference? 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Har jeg lavet en uden at lægge mærke til det?? 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Upsi, den var egentlig til kommentaren omkring 5 fine frøkner 😜 Jeg ved ikke lige hvordan den havnede som egen kommentar 🙃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Dig og Adam og jeres forhold.. det er bare inspirerende at man kan mærke jeres kærlighed på den anden side af skærmen. Manner hvor er et fint. Er glad for du er tilbage Cathrine ✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Den slags søndage er de bedste <3 Forresten; TAK for at tippe om sangen "5 fine frøkner" her den anden dag i radioen, den sang er jo for vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er såååå fed! Jeg har også hørt den hele weekenden 😀 Igen og igen! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: Byggeprojekt #1