Timeline for bryllupsplanlægning - måned for måned

OOTD: Uldfrakke + lædersmækbuks (igen)

rockpaperdresses, cathrine nissen, Won hundred lyserød frakke
rockpaperdresses, cathrine nissen, Won hundred lyserød frakke
rockpaperdresses, cathrine nissen, Won hundred lyserød frakke

ÅHHHH! Jeg kunne i går få mine brudesko med hjem fra min mor, hvor de var leveret til. Og de er P.E.R.F.E.K.T.E. ÅH MAND! Jeg har virkelig, virkelig, virkelig lyst til at vise jer dem. Så simple, enkle, feminine og elegante. Og seje. Sådan lidt edgy, I ved. Og mega meget mig. Jeg kan sgu ikke lige finde ud af, om jeg “tør” vise dem herinde. Jeg har mega meget lyst – jeg har allerede sendt dem til ti veninder, haha! Min kæreste nægter dog at se dem før dagen. I går skulle vi lige teste højden på dem, så jeg tog dem på, han lukkede øjnene (ja han er standhaftig), og så kiggede vi samtidig i spejlet. Lige i øjet. Jeg er stadig lidt lavere end ham, og håret skal alligevel ikke være højt, så de er lige, som de skal være.

Hvis jeg viser dem til jer, så må jeg altså aftale med min kæreste om at holde sig væk fra bloggen i 24 timer, haha… Tænk, han er sådan med skoene også – det plejer kun at være kjolen, det er altså lidt sødt. Men han er også typen, der altid laver hul i bunden af et blødkogt æg, i skallen altså, “for at redde en sømand” (well, det gør jeg egentlig også selv), og han kan heller ikke lide at måle hænders størrelse, eller hvis jeg stiller nye sko på bordet, og så løfter han altid fødderne fra pedalerne, når han kører over togskinner i bilen. En mand med standpunkter og trosretning – det ved man sgu, hvad er, hah! Jeg har også min overtro. Det er rart at have i 2015, det er lidt hyggeligt.

But, do you want to see??! (PLEASE PLEASE sig I vil, haha, jeg vil så gerne vise dem, har snart sagt vist dem til ALLE jeg kunne komme på – kolleger, veninder, svigerinde, mor).

Her får I et lille outfit fra weekenden – de bukser kommer på mindst en gang om ugen. Jeg er SÅ glad for dem. Samme funktion som en kjole – en bluse inden under (eller ikke, hvis man er til den frække (og ikke kuldskære) side 😉 ) og så har man et outfit, der spiller. Jeg har i øvrigt stocket lidt op på Nørgaard-blusen i år. Der er så mange fine varianter, og den grå stribede er bare simpel, alligevel fin i sig selv og god til det meste. Tænk at en langærmet t-shirt kan få en til at føle sig lidt smart. Det er godt lavet!

Jeg gæster fineste Emily i dag, har I set? Hun er en af de bloggere, jeg har allermest respekt for. Med mine bloggerøjne synes jeg, hun er eminent til at lave sponsorerede indlæg – altid så meget kød på og indhold. Det er aldrig “bare” reklame. Virkelig gennemarbejdet. Set med mine “menneskeøjne” (de er vel, de samme, men I forstår), så er hun en af de rareste og mest optimistiske mennesker, jeg kender. Så at fylde i hendes univers i dag, det er en ære. I kan læse mine “Små ting” lige HER.

(Some adlinks) Ballerina – Chloé (similar) // Dungarees – Ganni // T-shirt – Nørgaard // Coat – Won Hundred (last season)
rockpaperdresses, cathrine nissen, Won hundred lyserød frakke
rockpaperdresses, cathrine nissen, Won hundred lyserød frakke

   

28 kommentarer

 • Fy for den lede, hvor er de brudesko, de flotteste jeg nogensinde har set! Og jeg føler mig som verdens heldigste kartoffel, for jeg har lige fået dem ind af døren i lørdags på min fødselsdag, så jeg ved hvilken lysesko-valentino-sko-sky, du flyver rundt på! ;o)

  Jeg har et helt andet spørgsmål. Jeg er VILD med farvekombien på din Nørgaard, og i dag var jeg faktisk inde for at spørge efter den i butikken på Strøget. Men de havde den ikke… Er det en hemmelig blogger kombi, som vi andre må vente på kommer i butikken? Den er så fin, så jeg må eje den! Som trøst købte jeg den grå og blå stribet – man må jo ikke gå ud af butikken uden “posen” i den gode kvali!
  Hav en skøn aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Næ jeg købte den for to-tre uger siden inde i Nørgaard på Strøget? Den skulle være ret basic? Men måske midlertidigt udsolgt, og til lykke med både fødselsdag og SMUKKE sko <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Går paven med sjov hat? Skider bjørnen i skoven?

  ØH JA – s e l v f ø l g e l i g vil vi se dem!!!! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA DA! Vi skal da se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jaaaa! Vi vil se skoene!!! 😀

  Iøvrigt, er du ved at gro din gamle frisure tilbage? tror jeg er gået glip af noget! Har du skrevet om fraværet af dit pandehår og de tilbagevendende lange lokker? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Juhuu 😀 Ja det er jeg, men jeg har kun skrevet det sådan lidt forbigående. Det er kun med henblik på brudefrisure på beordring fra min frisør. Savner ellers den anden længde, men der skal være lidt at arbejde med for hende 🙂 Pandehåret skulle egentlig bare været et langt 70’er-agtigt pandehår, lidt blødere end det gamle, men nu skal det helst bare vokse ned for igen at have så mange muligheder som muligt 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KJ

  JA, JA, JA for pokker. Jeg har været ved at revne af nysgerrighed, lige siden du fortalte om dem på facebook 😉
  I øvrigt ser du så godt ud på billederne. Jeg er imponeret over hvordan du formår at få selv en smækbuks i læder til at se feminin ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   JÆÆÆÆÆIJ! De kommer altså på så 😀 Og tak, det er egentlig også et skørt stykke tøj – vaskeægte lederhosen, hah! Men de er bare så rare på. Helt afslappede 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ingen som dig kan bære og gøre lædersmækbukser misundelsesværdige!

  Og ja pisse meget vil vi (i hvert fald jeg) se skoene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, du er sød Jeanette 😀 TAK! – og skoene kommer på på fredag :-* KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  JA, vi vil se brudesko! Nu, nu, nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  JA, vi vil se brudesko! Nu, nu, nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, jeg skal lige have ordentligt fotolys, så kommer de på 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chatrine

  Ja, ja, JA! Vi vil se brudesko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Vi vil se skoene! Vi vil se skoene! Vi vil se skoene!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  JEG VIL SE SKOOOOO!! <3

  Dejligt at se et indlæg fra dig ovre hos Emily 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nissen

  Selvfølgelig vil vi se dem!!! ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sucdi

  Jaaa…lad os se de sko…kom nu ( se nu har jeg tigget, så bliver du jo nød til det 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  OM vi vil se? Jaaaa kom med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N

  JA JA JA vi vil rigtig gerne se dine sko!!! wuhuuu, hvor er det bare spændende at følge dit bryllups adventure! Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Amstrup

  Ih ja, vi vil se sko, Cathrine! Og i øvrigt skønt indlæg hos Emily 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tak Emilie, det var så dejligt at få lov at fylde derovre i hendes fine univers 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Timeline for bryllupsplanlægning - måned for måned