Status pt: Fire måneder til - underspillet lystløgner

OOTD: Velourbukser og denim

rodarte x &Other stories, rockpaperdresses, cathrine nissen, calvin klein
rodarte x &Other stories, rockpaperdresses, cathrine nissen, calvin klein
rodarte x &Other stories, rockpaperdresses, cathrine nissen, calvin klein

Godmorgen søde damer!

Jeg har lige fem minutter til at dele et indlæg med jer – et lille outfit fra i går, hvor jeg kørte hjem til Acie sammen med Emily. Menuen var efter mit hjerte; jordbærkage, pizza og bobler, og det var mega hyggeligt! Garderobens andet par velourbukser. Det er sådan en beklædningsdel jeg godt kunne forestille mig, jeg ryster på hovedet af om ti år. Men det er jo som at have joggingbukser på – bare uden elastik i taljen! Hvis I skulle være i tvivl – det er MEGA lækkert!

Mine fem minutter er gået, så jeg skal på cyklen og af sted mod Østerbro til min sidste maratontest; 21,1 km. Det er heldigvis en distance, jeg har løbet mange gange efterhånden. Men jeg kom til at spise en chokolademad og en ostemad, og det ligger måske lidt tungt. Jeg er ikke god til begrænsningens kunst om morgenen, og det der med at man kun må spise en skive toastbrød inden løb. Pyt! Det er jo bare en tester i dag.

Hav en smuk søndag!

Reklamelinks: Heels – Louboutin (similar) // Trousers + Top – Rodarte x &Others Stories // Jacket – Calvin Klein Jeans // Bag – Gucci (similar)

rodarte x &Other stories, rockpaperdresses, cathrine nissen, calvin klein
rodarte x &Other stories, rockpaperdresses, cathrine nissen, calvin klein

   

21 kommentarer

 • […] sker ofte, at min kæreste synes, min bukser er mærkelige. Han har svært ved mine velourbukser og de jeans med volanter forneden. Han fik også nævnt, at han måske nok synes, det var liiiidt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativt med stiletter til ! 🙂

  Det ser rigtig godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du ser virkelig fin ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækre stænger og ikke mindst lækre abs! Håber turen gik godt på trods af chokolade <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det var ikke chokoladen, der var problemet i hvert fald. Det var den stride vind XD Og tak for de søde ord Camilla! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lyst til at skrive “Søde skat, hvor er din tykke striktrøje? – du fryser jo!”. Haha. Et rigtig fint outfit – som jeg (formentlig) aldrig selv ville tage på, men som inspirerer, og som du rocker ret sejt med din mega fitte krop. Godt gået med al det løb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Søde Anne, hah! Jeg har sgu også lidt lyst til at vise det hele, nu det faktisk sidder bedre end nogensinde. Det var faktisk for første gang muligt at stå uden jakke på uden at dø. Det er alligevel noget, haha! Momentært forår – men ikke i dag. Føj det er koldt! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvem havde troet at velour bukser kunne være så flatterende! Hold op, hvor ser du bare godt ud! Kæmpe outfit win 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Du er sgu sød Linea, TAK altså 😀 Det føltes også liiidt modigt, både bar mave og velour. Mange gamle trends samlet på et sted, haha! Vækkede lige start-00’erne 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber testen gik godt 🙂 Løb selv med – hold da nu op en vind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det gik så fint – gjorde din? Synes godt nok den der blæst var strid.. Især på de åbne strækninger… Shit! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna Worm

  Du ser så glad og skøn ud, når du løber. Rigtig godt løbet i dag. Hvis det ikke var fordi jeg selv kæmpede på ruten havde jeg givet dig et hep hep 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Åh nej Luna! Har du spottet mig 😀 Jeg har ellers fornemmelsen af et ret klemt ansigt, men det er måske ikke så slemt? 😀 Tak for hep! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ryster lidt på hovedet allerede, men jeg er også fra Jylland – så må man godt 😉 nu tager jeg mine sorte jeans på og ligner alle andre x) god søndag til dig – og pøj pøj med de 21km. Det er LANGT og sejt! Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, kunne ikke lade være med at grine lidt 😀 Jeg er også selv hoppet i sorte jeans i dag og ligner alle andre (bortset fra at jeg har en rød tud og er snottet…), men jeg er ligeledes fra Jylland 😉

   Cathrine, du ser virkelig skøn ud! Man kan jo ikke andet end at blive glad af at tjekke herind 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, jeg har altså også et par sorte jeans, de ryger bare ikke på sååå tit 😀 Hvis jeg nogensinde kommer i veloursæt eller i frotté-bukser, så stopper I mig 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo glam! Vidste sgu ikke at velourbukser kunne den slags. Meget imponeret 🙂

  Håber testen går godt!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, så længe den ikke er nervøs 😛 Det gik så fint! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor mange gange om ugen løber du egentlig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ca. fire gange om ugen – og så styrketræning to gange. Og yoga hvis jeg har tid – men det er kun, hvis der er plus på kontoen 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status pt: Fire måneder til - underspillet lystløgner