Dagens: Om skildpadder, metromode og materialisme

Op og ned og sådan…


Okay, så det startede skidegodt i dag. Jeg lavede en god kop kaffe hjemme, drak et glas frisklavet rødbedejuice, spiste en sund bananvaffel fra mit nye vaffeljern, med skyr og bærkompot og mørk chokolade på – alt sammen mens jeg så et afsnit Grey’s Anatomy. Min absolutte yndlingsmorgen.

Så bloggede jeg, gik i bad, gjorde mig klar, havde god tid. Ligesom jeg elsker det. Og så tog  jeg på arbejde med Frida. Lavede lidt radio. Og så fik jeg den glimrende idé, at vi skulle hente min kæreste fra arbejde. Jeg er temmelig meget forelsket pt., efter små 7 år er det sådan lidt meget op og lidt mindre op. Lige nu er det rimelig meget oppe. Så jeg har lyst til at gøre gode og rare ting hele tiden.

Så Frida og jeg tog metroen fra DR til ydre Frederiksberg, ud til min kærestes arbejde. Undervejs i metroen kom en kontrollør. Jeg ville åbne mit periodekort på mobilen. Den åbnede ikke. Men crashede. Jeg begyndte at svede. App’en crashede, telefonen crashede. Frida begyndte at kravle ud af sin tasken; “Hvis hun ikke bliver i tasken, så bliver det meget dyrt for dig”. Super. Periodekortet virkede stadig ikke. Kontrolløren var meget ivrig, så han fulgte mig ud af metroen. Pænt af ham ikke? Og så stod vi der. App’en var opdateret til den ny iOS, så jeg kunne ikke gøre meget andet. Telefonen blev genstartet, intet hjalp. Og så skrev han mig en bøde op 750 kroner. Jeg har fået én bøde i mit liv, da jeg delte mine købte zoner med en ven, der ikke havde købt. Jeg er så retskaffen, at jeg aldrig kunne drømme om at køre på røven. Så tis også! At få en bøde uforskyldt!

Pyt! “Jeg kan klage”, tænkte jeg. Det er jo deres fejl. Så gik jeg hen til min kærestes arbejde, købte en kaffe til os hver og ventede på, at han pakkede computeren ned. Så ringede han. “Hvor er du?”. “Foran kontoret”. “Men jeg er jo ude hos en kunde”. “Ahmen for helvede”. Og så stod jeg der i regnen med en bøde i lommen fra en metrostrækning, jeg så ikke skulle have taget, med to kaffe i hænderne og en hund, der hoppede over alt. “Pyt! Vi mødes på Frederiksberg”. Og så gik jeg med Frida mod metroen. Igen. Og så fik hun færten af noget, stak af i løb, og jeg havde begge kaffer ud over min nye frakke. Midt i regnen. Med en bøde i lommen. Ahmen tis også!

Så tog jeg i Reinh Van Hauen og købte to medaljer med creme. Det var sådan en lidt op-og-ned-dag. I det mindste spiste jeg en kage med creme. Jeg har mit gode helbred. Min forelskelse. En ny frakke. Med et unikt mønster på, nu. En skide sød hund med en stærk lugtesans. Og mine “bakkenbarter” krøller fint i fugtigt vejr.

   

45 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Jaaa kager kan virke på alt! Mobilen havde det godt, men deres app er ikke blevet opdateret til den nye iOS, så problemet er hos dem. Det er deres fejl, som jeg ser det, men nu må vi se! Kager hjælper 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er så ubehageligt, man bliver behandlet som et barn! Æij! “Hvis ikke du får styr på din hund, så bliver det rigtig dyrt” – hold da op manner, gå i lidt større sko 🙂 Sejt du fik annulleret bøden, det må kunne lade sig gøre! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaaa! Tak Mirjam, hvor er du sød 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaa altid slutte på det gode, så man kan få en god nats søvn 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er så irriterende, jeg forstår ikke hvordan sådan en iOS-opdatering kan komme bag dem… Nu har jeg klaget, så må vi se 🙂 Kagen var nødvendig og god, tak Linda! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg har i hvert fald sendt en klage af sted til dem, så må vi se 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er SÅ surt, æv! Og du har fuldstændig ret, der skal lidt nedtur til for at føle opturen, de gode øjeblikke.. Balance 🙂 Jeg skal have en kaffeholder at sætte på Frida, hun må da kunne bruges til noget 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg nægter at betale for deres fejl, det er deres it-kiks, som jo også har været dækket af medierne. iOS-opdateringen kom virkelig bag på dem, tsk tsk.. Kryds fingre for mig Emilie 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, nej sgu! Også mig 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg har virkelig også dårlige dage, som alle andre. Dem med grønt imellem tænderne, sure tæer, læbestift på hagen, en deodorant der svigter – it happens. Men det er jo ikke verdens undergang 🙂 Og så hjælper dejligt varme ord altid! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Ea, du er sød 🙂 Det hjælper at få så fine ord på en dårlig dag! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Lige præcis, man føler sig som et lille barn, helt svedig og nervøs! Men nu har jeg sendt en klage, og så må vi se! Jeg nægter at betale for deres it-kiks, simpelthen! ØV 😀
  … Kage redder meget i min verden! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja for søren, en rodet dag! Klagen er sendt 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  De kan være så firkantede, men sådan er det! De har jo bare regler at gå ud fra 🙂 Nu er klagen sendt, så må vi se! Tak for krydsede fingre! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det gjorde de også 🙂 Selv om de røg retur, æv. For store! Ja ja man kan ikke få det hele! Jeg fik møs og kager, og det var godt! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det ville være ret så unfair, nu har jeg sendt en klage, så må vi se 🙂 Tak Pernille! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det skal man, jeg må tage det med et smil 🙂 Frakken er stadig glimrende og nu pletfri 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hvis ikke man får nedturen i ny og næ, så kan man heller ikke mærke opturen vel? 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Klagen er sendt 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er sød Mia, tusinde tak, det er nemt bare at gemme sig i et stort mørkt hul, det er sjovere at tvinge sig op til lyset 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Klagen er sendt af sted! Tak Randi! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Sådan! Sejt! Jeg har skrevet en lang klage nu 🙂 Tak for opmuntringen! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var helt vild med Cathrines indlæg om en dag, der aldeles ikke var uden forhindringer. (Det var så lige anden uge i træk, jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirjam

  … men temmelig optur er det, at du til gengæld er død sød og har en hamrende skøn blog. Nyder altid en omgang rockpaperdresses any day of the week.
  Så tak til dig, Cathrine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åh, godt at du købte kagerne til sidst 🙂

  Jeg har også en gang fået en “uretfærdig” bøde i toget, og det var mega ubehageligt. Kontrolløren var så triumferende, som om han netop havde taget mig i en stor ulovlig – og jeg havde betalt for min billet, blot tastet mit wildcardnummeret forkert :S

  Nå. Men jeg skrev en klage. Forklarede hvordan og hvorledes, at jeg jo ikke havde kørt uden billet, men havde lavet en fejl, og så annulerede de min bøde.

  Tror også godt du kan skrive dig ud af den bøde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kager er den bedste medicin på en rainy day. Typisk at mobilen skulle chrashe, det er virkelig mit værste mareridt når jeg er ude at køre med tog. Tror jeg var den sidste i min omgangskreds som fik dsb’s app (fik den endda EFTER min mor), jeg troede simpelthen ikke på at den var stabil nok. Og slet ikke i jylland hvor netforbindelse indimellem er ikke-eksisterende. Men godt at du kan se det hele fra den lyse side. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av en uheldig dag! Men dejligt at du kan slutte med de positive ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal du klage. Man er ikke herre over IT og dækningen er altid elendig der, på 3G, men perfekt hvis man KØBER adgang. Du bør klage, det er bare ikke ok.

  Kagen er dig vel undt, jeg håber du nød den. Trods regnvejr, bøde og dårlig timing 🙂

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du kan få bøden nedsat til 100 kr, da du jo har er månedskort som bare ikke kunne fremvises… Det er sket for mig en eller to gange og jeg har fået ordnet det via metroens Kundeservice meget hurtigt og uden problemer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej ven! Det er SÅ surt så noget!
  Nogen gange er man nødt til at være lidt nede, for at værdsætte når man igen er oppe 🙂 Indtil da kan vi håbe på at nogen opfinder en kaffeholder til folk med hund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Man kan få sat den ned til 100 kroner når man har kortet, men fx har glemt det eller som i dit tilfælde, det ikke vil åbne. Har selv været der 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What up, Tycho Brahe?! Jeg troede kun, det var mig, der havde sådan nogle dage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louiset

  Jeg kommenterer sjældent (og ved egentlig ikke hvorfor, læser hvert et indlæg med glæde!), men synes lige at dette indlæg fortjente en kommentar. Jeg elsker virkelig, når du viser på bloggen at alt ikke altid går lige efter planen – fordi at det viser at du er et menneske! Alle har dårlige dage engang imellem, men jeg beundrer virkelig din evne til at se lyst på tingene og at sætte det hele lidt i perspektiv. Din blog er helt klart min yndlings, især fordi at du fortæller om både de små og store ting i livet og viser at alt ikke er rosenrødt. Tænkte lige at du skulle have det kompliment her på en mørk onsdag aften, og krydser fingre for at du har en op-dag imorgen – det er jo torsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  “Og mine “bakkenbarter” krøller fint i fugtigt vejr.” hahahaha… Jeg elsker bare måden du skriver på! Det er som at få en lille gave, når der er et nyt indlæg fra dig. Det er altid en fornøjelse at læse – og selvom du har haft en uheldig dag, formår du alligevel at være så positiv. Du er så skøn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke noget møg.
  Jeg er virkelig også en samvittighedsfuld kylling, der aldrig ville køre uden billet, og jeg får helt sved på panden ved tanken om, hvor pinligt det må være ligefrem at blive hevet udenfor. Øv. Klag og få den bøde ud af verden.

  Det er godt, du kan se det positive i alting, men engang imellem er det altså også i orden bare at sige “øv” så højt man kan. (I Far til Fire-tiden var Øv en slags fy-ord. Når man ved det, føles det ekstra godt!)

  Heldigvis er der få dage, kage ikke kan gøre bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dag hva 🙂 Men dejligt at den alligevel startede og endte godt, er vild med din positivitet og ja, prøv da at tage den videre i deres klagesystem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kontrollører – Ja nogen skal jo være det desværre.. Og de fleste af dem er ofte ret firkantede! Send en klage og vi krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr det lyder som en dag, der trænger til et knus. Du har også fine røde Ganni-glimmersko. De må hjælpe lidt. Bare en lille smule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har da godt nok været en lidt uheldig dag for dig. Men altid noget at den startede og endte godt:)
  Jeg håber altså ikke, at du kommer til at betale for bøden. Det ville være alt andet end fair!

  http://the-simple-way.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dag!
  Hvor dejligt, at du kan se det (tragi-)komiske i hele situationen – det er ofte det eneste der gør, at det hele ikke bare er møg!
  Håber du trods alt har haft en hyggelig aften med jeres medaljer og ny, trendy unika frakke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en dag, kender det godt.
  Men Cathrine altså… Hvor jeg dog beundrer din evne til at se lyst på tingene, når det går lidt skævt. Du er fantastisk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu en dag. Stakkels dig .. Synes helt klart du skal prøve at klage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en dag, kender det så godt. Men Cathrine altså… hvor jeg dog beundrer din evne til at se lyst på tingene, når det går skævt 🙂 Du er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Årh mand en onsdag! Klag. Føler med dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara R.

  Jeg synes helt sikkert du skal klage, men du skal væbne dig med tålmodighed!! Fik selv en bøde i september sidste år og først i januar i år var sagen afsluttet, heldigvis til min fordel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Om skildpadder, metromode og materialisme