OOTD: Sort nederdel (gisp) og grov strik

P3s juleaften i aften – P3 Guld!

p3guld
Outfittet fra sidste år – der er sket lidt siden, haha!

I dag i dag i dag! Vi har arbejdet os hen imod juleaften hele ugen – P3s juleaften vel at mærke nemlig P3 Guld! Jeg har glædet mig helt vildt – showet blev sidst holdt for halvandet år siden, alt for længe siden. Det har ligget i foråret de sidste par år, men så var der lige en Dronning, der havde fødselsdag/jubilæum-hejs i foråret, som ville bruge Koncerthuset. Den samme dato der skulle have været P3 Guld, og så måtte vi altså vige.
Men i aften! I aften sker det, og jeg glæder mig så meget.

Sidste år var det en ret afslappet aften for mit vedkommende. Jeg skulle først på arbejde dagen efter, om lørdagen, for at lave tømmermands-afterburner-radio med alle vinderne som gæster. I år skal jeg sende optakt på P3 fra kl. 19.00, og så selve showet fra kl. 21.00 – stadig på radioen. Det er det tætteste, jeg kommer på Melodi Grand Prix indtil videre. At være vært på den radiotransmitterede del af P3 Guld, hah! Og i morgen kl. 12.00 laver jeg igen i år en afterburner med alle vinderne. Jeg er spændt, nervøs, glad, og spændt igen. Taxaen er bestilt og henter mig om et øjeblik, så jeg må hellere komme af sted og ud af døren. Vi skal bruge de næste mange timer inden showet til at blive helt forberedt. I går aftes hørte jeg showet, som det blev sendt på radioen igen, som lektie, så jeg tænker, jeg er forberedt. ÅH! Kryds fingre 🙂

Så vidt jeg husker det, så tænker jeg at tage en masse billeder med telefonen, så I kan få et lille indblik i sådan en dag i løbet af weekenden!

Pas godt på jer selv – og lyt endelig med på P3 fra kl. 19.00!
p3guld_2

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Sort nederdel (gisp) og grov strik