... A few of my favorite things...

Pink hair – don’t care

I går var jeg den undebrodermig irriteret. Jeg havde fået at vide, at der ville være internet i vores nye ejerforening. Men det havde ikke virket for os, siden vi flyttede ind. Så ringede jeg til flere forskellige firmaer for at få nogen til at tage ejerskab over fejlen. Nothing happened. Så fik jeg bestilt vores gamle udbyder til at komme og lave en linje til os. Men de skulle åbenbart grave os en ny ledning, og den slags er der ventetid på! En hel måned! En hel måned uden internet?? Det kunne jeg næsten ikke bære, haha! Det er vildt så afhængig, man (jeg) er af det stads. Man (Jeg) kan næsten nærmest ikke leve uden! Men så fik jeg en idé. Jeg købte en Airport Express fra Apple, tilsluttede, og hey! Det virkede sgu! Jeg skulle lige konfigurere, men nu har jeg internet! Og jeg hoppede rundt i stuen i går, da den lille lampe lyste grønt. Det var mit tegn på forbindelse til omverden! Manner, jeg siger jer, jeg føler mig lidt som en superkvinde pt. Det ene øjeblik med murhammer i hånden, det næste øjeblik med finelektronik. Giv mig en nød, og jeg skal knække den, hah!

Så nu er det noget nemmere at blogge, og der vil forhåbentligt ikke være flere dage imellem nu. Til gengæld har jeg stadig problemer med kommentarfeltet – det er tungt for maskineriet at svare jer. Men det kommer der styr på i næste uge, regner jeg med. Og så er jeg tilbage i mit gode gamle spor 🙂 Tak fordi I hænger i og stadig kommenterer på livet løs

Nu til mit pink hår! Det har jeg lovet en lille fortælling om på Instagram. 

… Pssst! Det er yndige Emily, der har taget billederne af mig!

 photo davines_2_zps1a52ca2d.jpg

Jeg var hos Sanne fra Suka forleden for at blive klippet, og der spurgte jeg, om jeg ikke måtte få lidt pink i længderne. Som sagt så gjort. Og så stylede hun det lækkert bagefter. Hun er virkelig en fantastisk frisør.

Det, vi har brugt, er en balsam fra Davines, Alchemic Conditioner Red i sin rene form. Den er kommet i længderne i sin rene form uden at være blandet op med noget, og så har den siddet i ca. 4 minutter. Den skal sidde 6-8 minutter for sin fulde effekt, men man kan jo bare skylle den ud, når den har trukket rigeligt. Det er smartest at påføre den i bad og ikke bare med hovedet henover køkkenvasken, for det farver altså! Dvs. der også kan komme små farvepletter på forhænget i bruseren fx. Men når balsammen først er skyllet ud, så afgiver spidserne ikke farve på tøj og håndklæder osv.

Mit hår er lysest forrest i længderne, så der tog farven også mest ved. Hvis du er meget lyshåret, vil den virkelig gribe fat. Netop det lidt tonede og naturligt stribede look i farvens forskellighed, gør spillet ret fint – den vil give mest de steder, man er lysest.

Det er kun en farvende balsam, og den er vasket ud igen efter 2-3 vaske. Men effekten er fantastisk, og jeg overvejer meget at købe nogle andre farver at lege med os. Den findes i alverdens farver, den balsam! Og så ser håret fantastisk ud, når det er sat op med sådan en farve i spidserne.

Den rene balsam Alchemic Conditioner Silver er super til at rense blond hår af. Alle misfarvninger forsvinder, og det blonde står flot frem. I den balsam kan man så blande en smule af den farve, man holder mest af, hvis man bare vil have et diskret farvet look. Hvis man bruger den rene farve, så er der mere knald på!

 photo Davines_3_zps5ef5956b.jpg photo davines_col1_zps5f38cb1f.jpg photo davines_1_zps59b6e4d0.jpg

   

26 kommentarer

 • Anne F

  Jeg har virkelig længe overvejet at bruge det der silver, men er bare bange for at håret bliver blåt eller lilla istedet (ifølge skrækhistorierne er dette resultatet) – jeg er naturlig blond, vil silver bare gøre det lysere så? 🙂 Og btw, du rocker virkelig de lyserøde spidser – fyre har ikke forstand på sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathildehoejer@gmail.com

  Tak for det, det vil jeg prøve på et tidspunkt! Det kan også være, jeg lige stikker hovedet ind og spørger dem på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ser så fint ud dit hår 🙂
  Og tillykke med det midleretidige internet – jeg ville altså ikke kunne leve uden!
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mypassions@live.dk_1

  Det er også bare lige dig med pink i spidserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Lykke

  Det klæder dig altså rigtig godt, og jeg er ellers ikke så vild med de farve spidser…

  Trine Lykke // http://trinelykke.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Min kæreste var sgu ikke imponeret, men de mænd forstår sig heller ikke på den slags, og med halvlukkede øjne ligner jeg da også My Little Pony til forveksling, hah! Men for filan, det er jo bare hår! Man skal da leve livet lidt ikke også? 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet andre, så jeg har intet at sammenligne med, men mit hår har sjældent set pænere ud, farvemæssigt! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Nikoline, du er en skat og har alle dage været det, tak! Den er fra Maison Scotch, købt i Companys! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Gør det Louise, når det er så ufarligt, så er det bare at prøve 🙂
  Og tusinde mange mange tak for roserne. Især i disse dage hvor energiniveauet er lavt og vi er trætte, så er det sådan nogle ord, jeg trækker frem og varmer mig på. Så tusinde mange tak 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Hej Lisbeth, den er såmænd med på collagen! Den er nummer 6 i den første collage 😉 http://stylista.dk/blog/rockpaperdresses/sæsonens-54-fineste-fyldige-nederdele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Altså den rene Red Conditioner er ren pink farve, og hvis man så vil tone den lidt og gøre den mere “mild”, så er det igang med den der silver-opblanding. Jeg kunne ikke lige logge ind på deres hjemmeside, men jeg er sikker på, at man sagtens kan bestille en hårvask og en hårkur 🙂
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Ja er det ikke sjovt? Outfittet er et par favoritter fra Ted Baker og Maison Scotch 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Hvad tænker du Mathilde? Nu har jeg kun prøvet den røde og silver-balsammen. De vaskes ud igen. Men jeg ville da tro, at det samme gør sig gældende med de andre farver. Jeg vil meget gerne finde svar til dig, hvis du vil sætte flere ord på spørgsmålet! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Tak Sara 🙂 Det er velsagtens kun titlen, der er ens – et lille pun på “big hair, don’t care”, som vist falder os begge lige for 🙂 Jeg lagde dette billede op på insta for to uger siden præcist http://instagram.com/p/lfAPvTykkJ/ – der lovede jeg et indlæg om balsammen, som I så får her. Det er ti dage før Pantone4C. Så jeg tror ikke der er nogen der stjæler her 🙂 Hverken den ene eller den anden vej. Til gengæld må det være et godt tegn for produktet, at vi begge er begejstrede 🙂 God aften! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fungerer det sådan med alle farverne i den serie? Deres beskrivelse hænger bare ikke sammen med den effekt, der er i dit hår, så jeg er lidt forvirret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette GLerup Kristensen

  Fed detalje!! …..Men sku’ vi lige prøve at tale lidt om det tøj…. OH MY G….! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det fint til dig! Det er til gengæld lidt en skam, at indlægget virker som et rip-off på et indlæg Louise fra Pantone 4C lagde op her forleden. :/ http://pantone4c.dk/2014/03/pink-hair-dont-care/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathildehoejer@gmail.com

  Havde lidt håbet, at den var pink i farven i forvejen, da jeg er mørkhåret… damn it. Men fint det er det i hvert fald! Ved du, hvad det koster at komme ind og få sådan en kur/balsam i uden klipning? Det kunne jo være, de havde en farve for mig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Mmmh, skønt med lidt diskrete farver. Det er nok et af det punkter hvor jeg ærger mig mest over ikke at være lyshåret :b

  Hvor er nederdelen fra? Dit indlæg om a-formede nederdele var skønt, men jeg har bare ikke kunnet finde den perfekte endnu, og den der kommer meget tæt på! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Tak for tippet, det skal helt sikkert prøves af på et tidspunkt. Btw tak for en skøn blog (og god radio), dine positive vibes får mig altid (eller ret ofte) i lidt bedre humør og lige til sidst STORT tillykke med dit ny hjem – nu vil jeg også have hus og have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Du ser vældig godt ud med farve i spidserne. Faktisk ser du godt ud med alt slags hår 🙂 Skal lige spørge hvorhenne du har købt din bluse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Du ser skøn ud ligemeget hvordan dit hår er! Men den pink balsam klæder dig nu vældigt godt. 🙂 Jeg skal lige spørge, hvorhenne du har købt din bluse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Lækkert! Jeg skal helt sikkert prøve silver til mit hår, så kan jeg kun krydse fingre for at den er bedre end så meget af det andet “silver” der er på markedet. Var ikke særlig begejstret for Revlon’s farvebombe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla - Scent of Fashion

  Det er virkelig smart! Det ser så fint ud til dig, det er ikke for meget – det kan jeg godt lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Super smart! De der balsammer er også til hjemmebrug, så det kan ikke være nemmere 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Det er så fint til dig! 🙂
  Jeg farver selv mit hår ombre med L’O´real Féria ombre. Det virker rigtig godt, og jeg behøver ikke betale i dyre domme for at få lavet det hos frisøren 🙂

  vmortensen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... A few of my favorite things...