Dagens: Gammel studine anno 2008

Så-er-der-snart-ikke-mere-føller-til-jer

NU er der snart ikke mere fødselsdag på bloggen! Det lover jeg. Vi trænger til “a change of breath”, ikke? I går var jeg til den sidste føller i familien for nu. Det var min niece. To år. Et fødselsdagsforår er overstået; min mor, far, søster, niece, kæreste, mormor – vi har alle fødselsdag på årets første 5 måneder. Det bliver til noget kaf’-å-kag’. Men nu er vi snart tilbage til normalen.

Men sådan så min spisestue ud i lørdags! Der var vimpler i loftet – de er desværre fra min søsters polterabend sidste år, og jeg købte dem ikke. Og så var der blomster på bordet – dem forærede jeg mig selv, haha! Så var der al studenterpynten og masser af mad. Var der noget, I ville have opskrifter på? Løgtærter, pølsehorn, frikadeller, hummus, tzatziki, tiramisù, spinatpesto, tiramisúkopkager? Så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Gammel studine anno 2008