Wiggle wiggle wiggle yearh!

Se min kjole

I øvrigt har jeg testet lidt forskellige neglelakker på det sidste bare af egen nysgerrighed; Essie, Chanel og OPI. Jeg har altid sværget til Chanel, men OPI har altså overhalet. De er så lækre at lægge, de dækker jævnt, de er ikke for tynde og sjaskede, jeg er fan. Den her hedder “Do you lilac it?” og er den helt rigtige pastel-lilla. Jeg køber i øvrigt mine OPI på BEAUTYBAY – de er lige en tand billigere end i de danske butikker, og i øjeblikket er der fri levering.

   

13 kommentarer

 • Stakkels bankmand – bliver gammel før tid! Jeg har også givet min bankdame en fure i panden eller to 🙂 Der kommer den fineste fra MOSS Copenhagen i deres webshop – så skal jeg nok lige linke herinde! Måske de sender over til dig?
  Nogen gange kan jeg godt fortryde, at jeg ikke købte to af den samme ting, når jeg sådan har slidt mig igennem den første!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov din kommentar var røget i spamen – det er nok de der links!
  Det er fjollet at nogen vil kopiere en i forvejen ret så billig vare ikke? Men jeg må ind og kigge, måske jeg skal vente til den 1. 😀 Tusidne tak for links og tips, genialt!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enig. Har dog slidt min yndlings sorte buksedragt op, så nu skal jeg på udkig efter en ny (hader når man slider yndlingserne op), men mon ikke London City gemmer på en et eller andet sted. Min kjole obsession kommer i hvert fald på prøve herover. Min bankmand sidder med rynker i panden derhjemme, tror jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Altså det er jo ebay så kopier er jo ikke udelukket, men har dog ikke selv været udsat for det. Et tip er at være påpasselig med at købe fra asiatiske sælgere da der på et tidspunkt blev opdaget at nogen havde hældt billig neglelak på OPI flasker, men de fleste sælgere er også amerikanske. Ellers kan du tjekke op på din vare ved at søge på, hvordan sådan en ægte OPI ser, men man skal være opmærksom på at de jo skifter design gennem årene (hørte om en pige, der havde angrebet en sælger fordi den lak hun havde købt ikke lignede og lugtede som hendes andre OPI lakker, det viste sig så at det var fordi det var en ældre model!).
  Af sælgere har jeg haft god erfaring med disse to:
  – prettythingsforyouandme*123
  (http://myworld.ebay.com/prettythingsforyouandme*123&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID&_trksid=p3984.m1543.l2533)
  – beautyzone2007
  (http://myworld.ebay.com/beautyzone2007/?_trksid=p4340.l2559)

  Håber det hjalp lidt(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr jeg er lidt misundelig på din samling – endda uden at have set den! Fantastisk tip med ebay, det må jeg prøve, det er knageme billigt! Skal man passe på “kopier” eller findes sådan noget ikke på det marked?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg føler mig egentlig os lidt som en lak-skank, når jeg går bag om ryggen på min længerevarende elsker Chanel. Det er jo de fineste, lækreste og mest eksklusive lakker.
  Jeg synes de fleste lakker vinder ved en god underlak (dér er Chanel bedst) og en overlak (har lige fået en rapidry fra OPI, jeg skal prøve af). Men Essies farver er bare så fine…
  Åh jeg er splittet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er toplækre! Jeg er virkelig vild med kvalien – Essies farver er bare så yndige 🙂
  Der skal flere kjoler på bloggen, hurra for dem 🙂 Buksedragter og kjoler er mine yndlingsbeklædningsdele, det er altså rart bare at kunne hoppe i dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som en lille hat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  og det er 60 kroner inkl. forsendelse;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Er også kæmpe fan af OPI, de er så lækre og har nærmest alle farver mit lille neglelakhjerte begærer (:
  Og så ville jeg lige tippe om at du kan få mange af dem på ebay til omkring 10 dollars, altså ca. 60 kr. Så har man råd til endnu flere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Vejsgaard

  OPI er bedst til konsistens, Essie holder bedst, men jeg bliver på team Chanel. INGEN laver farver som dem. Det er som om hver farve har en masse forskellige nuancer.. Kun Chanel kan få mig til at sidde og stirre på mine egne negle i længere tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie!

  Jeg liker den måde hår-donuten sidder på!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fryder mig over at du er lige så obssed med kjoler, som jeg selv er 😀
  OPI laver virkelig lækre lakker. Synes altid de er pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wiggle wiggle wiggle yearh!