Nyt i skabet: Reebok-bok

Se min kjole pt. 2

Så er der endnu et kapitel i min kjole-historie. I ret forskellige prislejer, helt fra H&M til Karen Millen og Acne. Nu bevæger vi os fra hverdagen og over til noget, der er så meget sjovere! Nemlig festkjolerne, hurraaa! Jeg har næsten altid kjole på til fest. Jeg elsker at gøre den lille forskel med et par sjove strømpebukser til, en jakke, en trøje uden på, og så elsker jeg kontrasterne i en kjole parret med et par sneakers ? også til fest. Hvis du har jeans på, så skal du ligesom i høje hæle for at pynte dig ? der går sneakers ikke. Men jeg gider ikke høje hæle en hele aften, jeg er typen der danser 90 % af festen væk. Så vil jeg hellere gå efter sneakers og tage en flot kjole på til. Det må man gerne.

Igen ? de er ikke lige blevet strøget vel? Haha, dovenlars.

En tro følgesvend der har været i gennem tykt og tyndt med mig, den blå kjole fra Acne. Især bryllupper har den været helt tosset med; den var på til vielsen til min svoger og svigerindes vielse (skifte inden 18.00 til lang), den var på til min fars bryllup og så var den sørme os med i USA til vielse. Det er en vinder, og jeg har købt den på Trendsales.

Alle kvinder fortjener at eje en guldkjole simpelthen! Den er dælme sjov, denne her sag. Den har dyb ryg, sidder helt tæt til kroppen (der er åbenbart ingen grund til at spise, når man har den på) og så glimter den altså. Jeg føler mig mega pyntet og også ret sej, når jeg har den. Ikke så mange tropper op til fest i guldkjole. I øvrigt er jeg så glad for de lange ærmer. Det er svært at finde på en kjole faktisk. Min lange arme bliver endnu længere og ser meget slanke ud i den.

Se DET var et godt køb! Den lange sag fra H&M er en silke-viscose-(mener jeg)blanding. Den hang dér en dag til sølle 699 kroner ? det er altså en god pris for en festkjole. Især en lang en. Jeg har kun haft den på én gang so far, men den er noget så smuk med åben ryg, slids, sjovt hulmønster. I kan selv se den HER.

Endnu et stærkt Trendsales-køb. Min Acne Leo-kjole. Hold nu kaje, den er fed. Ja det synes jeg altså. Den har jeg godt nok haft mange fester i. Og tænk sig at det kan betale sig at holde fast i et stykke tøj i 4-5 år. For det ender jo bare med, at det bliver moderne igen. Se bare på leo?en, som jeg i øvrigt er begyndt at sporte som top-i-buks eller top-i-nederdel.

Det her var min første fin-dame-kjole nogensinde. Jeg købte den til min gallafest i 1. g (det er 7 år siden, whaaat?). Jeg husker at det var ret vildt at gå ind i Karen Millen, sådan en voksen-butik, og så købe en kjole til 1700,-. Så mange penge havde jeg ikke brugt på tøj før. Men denne her kjole MÅTTE jeg eje. Jeg har haft den på ved fin-dame-lejligheder siden, men det er blevet til noget de sidste 4-5 år. Men jeg nænner ikke at sælge den. Der er noget helt særligt ved den.

Og får jeres morskabs skyld, får I lige to DKBN-billeder fra vores gallafest. Flot ikke? Haha! Og kan I genkende hende der silden? Det er da hende her, en af mine dejlige veninder helt tilbage fra gymmeren. Vi er altså søde.

Det her var noget af et kup at gøre mig! Jeg var totalt presset af at finde kjole til min kærestes brors bryllup for halvandet år siden (i samme omgang besluttede jeg mig for ALTID at være i god tid med kjolejagt). Jeg tog en søndag indtil byen, alt var lukket. Undtagen Magasin. Og der hang denne her kjole, sat ned til halv pris. Halløjsovs! Den kom med hjem! I kan se den på til brylluppet HER(og gisp, et gammelt billede af A, til jer nysgerrige!).

Denne her kjole er den nyeste tilføjelse, og jeg har ikke helt bestemt endnu, om det er en keeper. Min kæreste kunne ikke lide den, Bedste Ven B fabler ikke om andet, ?Næ DEN var pæn!?. Jeg har jo et par bryllupper, hvor jeg skal have en eller anden form for tøj på til. Og jeg er vildt med farven, og den grove lynlås. Og man bliver ligesom meget lang og pæn i det, når man har den på. Hm? Det kan være jeg skal vise jer den i et indlæg, så må I sige, hvad I synes. I kan i øvrigt se den bedre HER og HER.

Og som kronen på værket! En kjole jeg ugentligt får henvendelser på ?Vil du måske sælge??. Det gør jeg aldrig. Jeg elsker den, knuselsker den! Den forlader aldrig min samling. Selv mine børn skal tvinges i den (det bliver nemmest gjort, hvis det bliver piger, hah!). Den er fra H&Ms Exclusive kollektion fra sidste år. Et lille kunstværk.

   

16 kommentarer

 • sofie s

  hej 🙂 den meget fine blå lange kjole fra h&m. er du interesseret i at sælge? eller ved du hvor den evt kan findes?

  og sikke en fin samling kjoler.. im in loooove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Bøving

  Hvor er den lange mintgrønne kjole fra? – den din kæreste ikke kan lide, men som din veninde elsker! Den er bare mega mega flot – præcis ligesom alle de andre kjoler du har! Øv, hvor er jeg i virkeligheden misundelig på din umiddelbart frodige tøjskab! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den sidste kjole bare skøn!! Den kan jeg godt forstå, du aldrig skiller dig af med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck en vild samling!! Virkelig flotte kjoler både afsnit 1 og 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den lys grønne er SÅ meget en keeper…. Nøj den er flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har seriøst den lækreste og pæneste kjolesamling jeg længe har seeet!!
  Jeg elsker hver og en, også fra sidste indlæg. YeP!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de her indlæg. og lidt træt af at jeg ikke havde nogen anledning til at købe den der fine grå, H&M sag, i sin tid.

  Sådan lidt off topic, så tænkte jeg på om du har haft denne her http://www.stories.com/Ready-to-wear/Blouses_Shirts/Cotton_shirt/582945-555891.1 i hænderne i butikken, og kan fortælle om den er sådan almindeligt skjorte-stiv i det, og derfor er sådan en ting der skal stryges, eller mere blød i det, som en skjorte i silke eller viscose, f.eks.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forsøger som udgangspunkt mest at købe kjoler (og tøj generelt), der ikke skal stryges overhovedet… Så kan du så lige revurdere at kalde dig selv for dovenlars. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Super fedt indlæg – flere af dem tak 😀
  Det er sjovt, hvor meget en kjole ændrer sig, når man får den på! Må indrømme at jeg tænkte ‘narrh virkelig?’ til flere af dem, men da man så lige fulgte linket blev tanken i stedet ‘Halløjsovs, – sikke en steg :D’ Hahah.. Synes bestemt den mint grønne er en keeper !
  Go’ påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er vildt misundelig på din samling og har haft overraskende meget fornøjelse ud af de her to indlæg! Kan godt forstå din kærlighed til den nederste og den blå acne, det er også mine to favoritter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må lige sige det; men hold nu op for en snack du er på det billede af magasin-tilbuds-kjolen! *piiift piiift*.

  Og havde faktisk slet ikke forestillet mig A se sådan ud – jeg ved ikke helt hvad jeg havde forestillet mig, måske noget skæg eller sådan? :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw, den blå Acne-kjole! Den er pæn! Og så er jeg stadig helt vild med den sidste – den klær’ dig så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nøøøøøøøøøøj, en lækker samling…. Jeg har en kjole, som har været min mors.. Haha:-) er dog heldigvis kun 14, så der er masser af tid til kjoler endnu. Jeg synes helt klart at den grønne kjole er et go! Den ser flot ud.
  Du skal lige vide at jeg elsker din blog, og du er bare fantastisk smuk<3 du er mit idol, som jeg har skrevet før:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver jo gang på gang forelsket i din guldkjole – den er simpelthen så overdrevet smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, du har simpelthen så mange fine kjoler 🙂 Jeg arbejder også ihærdigt på at få bygget min samling op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i skabet: Reebok-bok