TIP: 20 % på ASOS separates - kun i dag

“Sikke en farvestorm”

Sneakers – Adidas // Stockings – H&M // Knit – Benetton // Belt – Kirsten Schjønning // Neclace – ASOS

… Det var de ord, der ramte mig fra de andre, da jeg trådte ind ad døren til konceptkurset i morges. Og ja, jeg havde ikke sparet på farvespandene. Det var med den brede pensel i morges, da jeg stod foran skabet. Jeg er ikke rad for at give den fuld spade på det punkt. Det gør mig lidt glad i låget.

I dag, da vi stod i kantinen, lagde jeg faktisk mærke til, hvor mange der går i sort (billedligt talt that is). Bevares, en af mine yndlingsfarver er grå. Men nææh hvor er det fantastisk at gå forbi sit eget spejlbillede og få et gladeligt chok over regnbuen, der møder ens øjne. Jeg er fan! Og når farverne så i øvrigt kommer på mega tøset swing-skørt, så er det dobbelt op på glæde! Selv en trist dag kan få et notch op med en over farvepaletten.

Twirly, twirl, ladies, og sov godt!

   

10 kommentarer

 • […] en af dem, jeg bruger allermest pt. Jeg elsker farven, og dét at den er ret rå! Se dagens HER og HER. Den er fra Asos og kostede 8 pund, sikke et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja er de ikke skægge? Små mærkelige mennesker. Det hedder vist en gravatar. Du kan selv ændre det på din blog under “udseende”, de har flere små muligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er forresten nogle vildt søde billeder der kommer til kommentaren, når man ikke har et billede til sin profil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lige før vi kan starte en klub for farve-glade-tøser 😉 Og så kan jeg jo ikke lade vær med at dele ud af min egen farve palet, og anbefale jer at gå i H&M da de lige nu har en masse farvede jeans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, jeg gad gerne dele skab med dig! Lækre farver har også lidt den samme effekt som glimmer på mig, jeg går lige efter det. Jeg tror du har helt ret, jo bedre man føler sig tilpas i sit tøj, jo mere skinner man. Det burde være kriteriet hver dag. Tag det på man føler sig mest tilpas i.
  Jeg er glad for, du kan lide det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej vel? En nederdel der kan swinge sådan er en drøm 🙂 Tak for de søde ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sød svi’r! Farver gør glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også at påføre mig farver. Når man kigger i mit tøjskab, så er det én stor regnbue, hvilket til tider godt kan være svært at mixe og matche, men det er altid det farverige tøj, som jeg ender med at købe med hjem. Desuden der bare ikke noget bedre, end at påføre sig en smart kjole/nederdel, som man bare føler sig rigtig godt tilpas i – det er sådan noget der gør, at man skinner.
  Synes forresten dit outfit er rigtig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farver og swing – så bliver det ikke bedre 😀
  Rigtig flot outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birte brødsgaard

  Mega flot , lige til at blive glad af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: 20 % på ASOS separates - kun i dag