I smug

Snigeren på svensk

A og min far er lige kørt ud for at hente skruer og dimseværk til mit lille projekt i stuen. Derfor laver jeg lige en sniger; et indlæg til jer (er ret sikker på, at han bliver skidesur, når han ser jeg ikke støvsuger eller andet praktisk, men blogger, haha). I får lige et par hurtige billeder af dagens sæt. Jeg støtter op om vores søsterland Sverige i dag, kan jeg godt se på det hele; gult og blåt!

Shoes – Won Hundred // Jeans – Levi’s // Belt – H&M // Knit – Benetton

Shoes – Won Hundred // Socks – Accesorize // Jeans – Levi’s

Det er ret fint fanget lys af en iPhone, og så er jeg jo helt vild med at lege med min kamera-app, derfor er billeder fra iPhonen næsten altid redigeret. Bare fordi jeg kan.

Shoes – Won Hundred // Socks – Accesorize // Jeans – Levi’s

Jeg skynder mig tilbage til det praktiske, og så håber jeg på, at jeg kan nå til mit nytårs DIY-projekt i aften!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I smug