Dagens: Konfirmation

Status pt.

Tænk sig engang! Jeg fik afleveret den der eksamensopgave, så nu er jeg et lille bitte skridt tættere på en bachelor – hvis ellers jeg består. Det er jo lige det…

Nu har jeg haft lidt meget om ørerne længe; eksamensopgave, flere projekter på arbejde, bloggen, familie, venner. Alt sådan noget koster på et tidspunkt, hvis man glemmer sig selv. Og jeg betalte så prisen i går med ondt i halsen, snot, øm nakke – you know the drill. Så efter jeg afleverede opgaven i eftermiddag – i sidste øjeblik, det er klart, der står jo “Cathrine” på papiret – tog jeg hjem, spiste rester fra køleskabet (findes der noget bedre end at opdage rester?), satte New Girl på fjerneren og så drak jeg det ene glas “kogt-vand-med-ingefær-honning-citron” efter det andet.

I virkeligheden har jeg SÅ mange spændende ting, jeg gerne vil dele med jer. Både et nyt projekt på arbejde, lidt om bloggen. Og så snart tiden er til det, så glæder jeg mig til at fortælle jer alt om begge dele. Nu skal aftenen gå med at lave manuskript til morgendagens optagelser, svare på flere af jeres kommentarer og ellers gå tidligt i seng.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Konfirmation