Dullegrej med posten

Tanzania: Dag 1

Shoes – Swedish Hasbeens // Dress – Ganni

I går morges klokken 06.00 fløj min mor og jeg mod Dar Es Salaam, Tanzania – og klokken 22.00 lokal tid (+1 time) satte jeg mine fødder på den rødbrune jord. En lang køretur og vi ankom på vores hotel. UDEN INTERNET! Gisp, men hvad pokker! Så kunne jeg gå i seng og sove hele 5 timer før, vi skulle op igen.

Allerede nu er vi på vej igen – 4 timers køretur er i vente. Vi skal ud på landet, ud til den sundhedsklinik Louis Nielsen opererer fra. Vi kan forvente 7 timers arbejde i dag. En kort dag – køen vokser sig hurtigt til 300 mennesker. Folk der aldrig har set sig selv, måske har de aldrig set deres børn. Og de skal have briller – det skal jeg hjælpe med i dag.

Derfor får I også kun et ultrakort indlæg – kun fordi en af de andre på turen har sovet over sig har jeg nu 10 minutter til at skrive til jer på, haha, lucky me! Men jeg glæder mig voldsomt til at skrive til jer igen. Jeg ved ikke helt, hvordan det næste hotel bliver – måske er der net? Kryds fingre!

I hvert fald kribler det allerede i mine fingre for at få lov til at fortælle jer om både busturen i går, og indtrykkene i dag.

   

20 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Tak Sofie, den er også allerede en vinder hos mig 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er sød, Kat! Dejligt at du kan lide at høre bare lidt på bloggen 🙂 Det var nemlig liiige lidt udfordring med net og sådan. Men det lykkedes rimeligt! Du kan tro, jeg har oplevelser nok til de næste mange år med hjem i baggagen!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak, K! Æren går til min mor 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  You’re so sweet, thank you Victoria! XO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Er det virkelig rigtigt? NØJ hvor spændende! Jeg blev faktisk lidt inspireret til at ville besøge netop Mozambique en dag. Du kan tro, jeg er fyldt til randen med oplevelser, billeder, rørende historier. Nogle er på bloggen, andre bærer jeg i hjertet. Afrika har taget en bid af mit hjerte. I øvrigt må du endelig læse Ejersbos trilogi fra Tanzania, hvis ikke du allerede har. Det er stærk læsning.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det var så stort at være en del af holdet! Faktisk lidt en ære, man bliver meget ydmyg, når man møder så mange fantastiske skæbner. Og sikke en skøn dag det har været i dag i ellers kolde DK – næsten sommer!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tak Debbie, det var en kæmpestor oplevelse 🙂 Jeg er også så glad for kjolen, glæder mig helt til at bruge den med mine dessert boots herhjemme også 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Nej hvor skønt, hvor I Tanzania, Stephanie? Du kan tro jeg nød det 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det var vidunderligt! Varmt, tørt, skønt, er vist oplevelsesbombet og DET er en god fornemmelse 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak sødeste Kat, jeg passede på hende og omvendt 🙂 Jeg håber I har det så godt, vi skal snart hygge igen! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det lyder virkelig spændende! Og sikke en fantastisk kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, lidt nyt er dejligt nyt <3 Ha' det sjovt og få oplevet en masse søde Cath!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi 🙂 I love your dress!
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare fedt, du får sikkert en masse begivenghedsrige dage. Jeg bor selv i Mozambique som ligger lige nedenunder Tanzania – vores nordligste grænse er Tanzanias sydligste. Afrika er FANTASTISK, håber du kommer hjem med et godt indtryk og en masse, masse minder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Sikke en god sag du støtter! Sejt. Glæder mig til at høre mere om det hele 🙂

  Alt godt fra efterårs-Danmark. Brr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååååh Cath, er fuldstændig tosset med din kjole!!

  Det lyder forresten som en helt fantastisk oplevelse du skal have, og jeg glæder mig så meget til at høre mere. Hav en dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt fedt fedt (;
  har selv været der, der er bare så lækkert (;
  Håber du komme til at nye dit ophold…

  Knus Stephanie

  KIG FORBI BLOGGEN OG DELTAG I MIN GIVE-AWAY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor ser det bare skønt ud! Nyd varmen og de nye oplevelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Fik slet ik ønsket dig god tur. Pas godt på sig selv og mutti.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dullegrej med posten