Back to life - back to reality!

TGIF

Jeg havde en fantastisk dag og aften i går! Jeg var til babysvømning med min dejlige niece, 7 måneder og en ferm svømmer! Bagefter tog min mor+søster+niece hjem til mig og spiste frokost, de er verdens bedste selskab; vi griner, snakker alvorligt. Vi kan det hele. Jeg er et absolut familiemenneske, men i endnu mere udpræget grad fordi jeg har en helt vidunderlig familie!

Bagefter kom A hjem, han gad ikke lave mad, så vi skulle ud og finde noget. Her er det så jagten går ind! Kender I det, når man endelig beslutter sig for at gå ud og spise, så kan man ikke huske alle de gode steder, man gerne ville prøve? I hvert fald endte det med, at vi i en lille time sad og gloede på computeren for at finde det helt rigtige sted! Åh… A kan godt være en smule ubeslutsom, og jeg er utålmodig, glimrende kombination, haha!

Men vi endte med at tage på Lê Lê Street Kitchen, har I været dér?

 

Vi fik friske rispapirsruller, vietnamesiske forårsruller, wontonsoup, frisk kyllingesalat, dertil en passionsfrugtbrus og en limebrus! Maden smagte, men der var lidt meget McD over stedet; hente sin mad på en bakke, sidde blandt skrigende børn i en halvkedelig belysning… Personalet var til gengæld meget servicemindede, og det tæller højt hos mig, synes det er en forsvindende race; hjælpsom betjening.

Selv om maden æstetisk kælede for mit øje, så tror jeg ikke, vi kommer igen, smagen var ikke helt derefter.

I får også et glimt af gårsdagens kostume. Flere billeder senere!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to life - back to reality!