Nye nysselige visitkort

THE bridal shoes ♥

Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen
Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen
Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen
Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen

I går aftes gik jeg i seng ca. 22.15. Jeg tog natkjole på, tog iPad’en med, kravlede under dynen. Men lod fødderne stritte ud for enden af sengen, for på dem sad mine brudesko. Jeg var gået tidligt i seng for at kunne lægge under dynen med min ipad, i mine brudesko og se en DR K-doku om kvinder og sko. Det var en halv time i himlen. At ligge der i nattøj med mine sko. Mine brudesko. Så ekstravagant!

Min kæreste spurgte mig i går, om jeg var sikker på, jeg ville vise dem frem allerede, dele dem med jer. Men det gør for mit vedkommende kun glæden dobbelt stor at dele og mærke andres begejstring. Jeg tror ikke, det stjæler noget eller ødelægger noget fra dagen, om man har delt lidt hist og pist. Jeg nyder bare andres glæde og begejstring, som kun får min egen til at vokse sig større.

Nårh, THE SHOES!

Jeg var overbevist om, at jeg ville finde nogle sko i skabet at tage på til den store dag. 1. Jeg har så mange fine sko, og de fortjener alle at være en del af dagen. 2. Det virkede smart at have sko på, som allerede var gået til. 3. Jeg kunne spare lidt penge og brænde dem af på kjolen i stedet. Det gik så fint, jeg havde dem her med ud til kjoleprøverne. Smukke sko, sidder godt på foden, de er rare at gå i. Det var lige indtil, jeg ved et tilfælde så de grå englesko på Matchesfashion.

De var sarte med deres lysegrå farve. Velouren. De var elegante med deres ankelstrop. De var super feminine. De havde lidt kant – englevinger på sko på den led har jeg aldrig set før. Og så var de anderledes.

De kom på min wishlist, og så holdt jeg ellers øje. Man impulskøber ikke noget til et bryllup – jeg gør i al fald ikke. Når jeg arbejder med en tidsramme, der hedder ni måneder, så vil jeg ikke gå for en impuls men være sikker på, at jeg også vil synes, at sko/kjole/etc. er spændende til den tid.

Skoene hang selvfølgelig ved. Og så blev de udsolgt. Én 36,5 var tilbage. Og jeg er en 37. Så begyndte jeg at lede, og jeg kontaktede Valentino-butikken inde i Illum, der kunne berette, at der var tale om en special edition-sko, som kun var til salg med særlige aftaler. De solgte dem heller ikke på deres hjemmeside. Så fandt jeg dem hos Selfridges men dyrere end hos Matches. Oh, the shoe trouble, haha! Kender I det, når man ikke kan få noget, så bliver man endnu sikrere på, at man vil have det? Det er jo nærmest en naturlov!

Jeg tog chancen på 36,5 hos Matches med et tryk på deres beskrivelse “runs large, size down”. Og de er P.E.R.F.E.K.T.E.

Min mor modtog dem på sit arbejde, jeg prøvede dem, mens hun var der (elsker virkelig at have min mor så meget med i processen), og vi var begge enig; “the ones”. “Tænk, jeg har ejer et par brudesko. Jeg er nogens brud”.

En meget lang historie om et par, i mine øjne, perfekte brudesko, haha! Sorry… Men de skal introduceres ordentligt, lovers and all. A lot of words needed. De er tilpas sarte, originale – jeg tænkte meget på Valentinos Rockstud, hvis jeg skulle bruge penge og købe nye sko. De er bare meget set, og det kan selvfølgelig være helt lige meget – det er en SMUK sko. Jeg har bare et par, røde, jeg ville gerne have noget andet til den dag. Det har jeg fundet.

Hvad siger I? Lever de op til jeres forventninger? Er de, hvad I forestillede jer?

VALENTINO angel-wing velvet sandal HERE or HERE 
Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen
Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen

Bridal shoes, Angelcouture, Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen

   

33 kommentarer

 • Janni Frø

  Åhhh hvor er de dog smukke og helt fortryllende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da også bare helt perfekte og så meget DIG! 🙂 Kan godt forstå at du er helt vild med dem 🙂 Du bliver så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  De er simpelthen så vildt smukke! Tillykke med dem – det er næsten mere kunst end sko, virkelig en god investering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha/jordforbindelsen

  Hold op hvor er de smukke. Enkle og alligevel med et twist.
  Hvilket held at de passer, nu hvor der ikke var de store valgmuligheder i forhold til størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  De er ikke som jeg forestillede mig, men stadig smukke og virkelig fine 🙂
  Og de kan helt sikkert bruges til andre lejligheder også, uden at man ville tænke det var en brudesko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fantastiske! Virkelig. WOW!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimberley

  De er SÅ flotte!! Wauw! Men hvor er det ærgerligt at det tager så lang tid at få lov til at komme ind på din blog – det er først lykkedes mig idag, efter at jeg så det igår. Ærgerligt når man har så stor en blog som dig – så skal den kunne rumme alle, hvis du forstår 😉 knus og ha en dejlig dag!! Elsker at følge med i dit eventyr, du bliver den smukkeste brud af alle!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er SÅ lækre Cathrine! De er jo perfekte. Og det er sjovt at man sådan kan se, at de bare lige er dig! Der har du ramt plet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  De er smukke, og virkelig dig! Tak for god inspiration – er netop selv på jagt efter brudesko, og har lige gennemstøvet hele matches’ udvalg, efter at have læst dit indlæg. Det er mange gode kandidater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  WAWAWOOM hvilken sko! Jeg ville elske elske at eje dem selv! They are keepers! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ih, hvor er de fine! Helt anderledes, og alligevel ikke så ‘diskrete’ at de ikke stjæler opmærksomheden fra kjolen og – aller vigtigst – dig.
  Jeg kunne dog virkelig godt tænke mig at se hvordan de sidder på foden. Smæk lige nogle billeder op – be’ pænt om!
  Jeg håber at du bliver så glade for dem.
  Kram, Laura.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Åh gud, hvor er du smukke. Nok det smukkeste stykke fodtøj jeg længe har set.
  … Desuden giver din bryllupssnak også helt mig lyst til at blive gift. Hvilket er en anelse for tidligt, taget i betragtning af, at jeg ingen kæreste har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  De er vidunderlige! Og de er simpelthen SÅ meget dig! Åh, de er jo helt perfekte. Er tosset med farven, teksturen og designet. De er simpelthen lige præcis som jeg havde tænkt at de ville være – og så meget mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow, så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De er helt sikkert lige dig – tillykke med dem! …Men holy-moly, hvor er de dyre (siger jeg, fordi min brudekjole alene har kostet mindre :-D) Jeg er selv fået meget op i, at finde et par sko, som jeg kan bruge til noget andet senere hen – det håber jeg også, du kan med dine. Alt andet er jo synd og skam. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det kan du tro, jeg kan, og så er de tilmed rare! Jeg forstår faktisk ikke helt prisen på sitet – købte dem for halvanden uge siden for ca. 4800 på Matches, det link må simpelthen være i udu eller også ændrer prisen sig ved kassen? Well – selfridges er altid dyrere, der skulle jeg give næsten 1500 kroner mere for samme sko. Gisp! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er SÅ meget bedre en forventet og håbet, de er intet mindre end fantastiske!! Cool, edgy, one of a kind og totalt prinsesse agtigt på den fede måde. Er pjattet med dem!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   JAJAJA 😀 Det er så dejligt at dele med jer altså, virkelig! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er intet mindre end geniale! Tillykke med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Helt sikkert helt perfekte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saba

  De er faktisk overhovedet ikke hvad jeg havde forestillet mig du ville vælge. Men alligevel har de et twist og er utraditionelle at man tænker “jamen selvfølgelig ville Cathrine vælge dem” :D. De er i hvert fald meget smukke!
  Uhh jeg glæder mig til at se kjolen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det gør jeg også selv, haha! De er lige mig, som du også siger. Herligt 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KJ

  Oh boy, de er meget mere end jeg forestillede mig. Små kunstværker. Jeg synes (som du også selv nævner), de er helt utroligt elegante og feminine. Klassiske og enkle, men samtidig specielle og særlige med englevingerne og velouren. Og så er jeg glad for at du viser dem herinde, så vi kan være begejstrede sammen med dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er næsten det bedste ved det hele – at have jer med. Det er simpelthen så dejligt. Tak fordi I byder ind og gerne vil være med! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Mere end perfekte! Mere end fantastiske! Super godt valg med de sko!!! Tak fordi vi må “være med”!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er forelsket!
  Du bliver verdens smukkeste og fineste brud. Det er så spændende at følge med i planlægningen, tak fordi du deler det med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Smukke! Yndige, sarte. Og Se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er meget meget fine – og meget dig også 🙂 Er så hyggeligt at følge med i planlægningen.

  Jeg håber virkelig snart din host lurer lidt bedre adgang til din blog. Tror jeg så skoene på Instagram efter 3 minutter og allerede dér var siden lagt ned. Den kan virkelig ikke tage særlig meget trafik på engang, det er lidt en skam. Krydser for det bliver løst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Små kunstværker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Urban

  De er SÅ SMUKKE!!! Jeg er forelsket <3 og JA, det er SÅ meget dig Cathrine. Det bliver bare så godt jeres bryllup, er glad helt ned i maven for at vi får lov at følge med på sidelinjen – hurra for det! Ha en lækker fredag herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er OVERHOVEDET ikke som jeg forventede og derfor fuldstændig fantastiske!

  Når man er en crazy shoe lady, så betyder de bryllupssko altså noget særligt. Som du ved, vi har tidligere talt om mit aflyste bryllup og jeg har stadig skoene. Et par fantastiske limited edition Louboutins – for nogle sko er bare SKABT til en særlig lejlighed – men jeg kommer ikke til at gå med dem. For de var til dén lejlighed. Nevermind!

  Dine er et perfekt valg, de er anderledes, limited edition, svære at få fat i, ikke brudeagtige i klassisk forstand, der er lidt “gudeligt” over dem med englevingerne = perfektion!!! Stort tillykke!!!

  Bare husk at have dem med ud til kjoleprøvningen, så de harmonerer med nuancen på kjolen, så den ikke fx kommer til at se gullighvid ud. Details, you know 🙂

  PS – Hvorfor er vi ikke blevet spurgt om vi ville være med i det DR-program???! Skandale 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De er helt perfekte og SÅ meget dig! Jeg håber du får den bedste dag med de smukke sko på fødderne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye nysselige visitkort