Dagens: Bryllup i Kødbyen

The Lodge + konkurrence

Sponsoreret af Club Øresundsbron

Som barn har man ingen fornemmelse for tid, ?hvor mange gange skal jeg sove før???. Som ung går tiden alt for langsomt, ?hvornår er jeg færdig med 9. klasse??, ?hvornår bliver jeg student??. Jo ældre jeg bliver, jo hurtigere går tiden. Min farmor på 79synes lige, det har været juleaften?

Derfor forstår jeg heller ikke, at det er en hel uge siden, jeg var i Sverige. Jeg lovede lige at vise lidt billeder fra The Lodge, og der er god grund til at læse med for jer også ? jeg har en lækker overraskelse til en af jer i ærmet, bumbum!

Min veninde lånte sin mors bil, og så trillede vi mod Malmö lidt over frokost. Aftalen var liiige at spise lidt i Malmö, før vi tog videre tilThe Lodge. Hollandia (Södra Förstadsgatan 8) har toplækre kager! VIRKELIG gode kager, jeg fik Prinsesstårta ? hvis I er i Malmö, så und jer selv en lille kage og en kaffe dér!

At vi bestemt ikke havde behøvet kage i Malmö, anede vi ikke. Da vi ankom til The Lodge (små 30 minutters kørsel fra Malmö), var der nemlig Afternoon Tea klar til os. Små fine kopkager, lidt ost og kiks. Og så en fantastisk udsigt fra terrassen. Så snart vi ankom, fik vi nøgle til vores værelse – i ægte New England-stil. Der var rent og virkelig pænt på værelset. Det var ret nyt, fint renoveret og ganske stort. Vi smed kun lige i taskerne, og så gik vi ned og tog et par af de der kopkager, og så gik vi på terrassen. Der lå vi i solen, med halstørklæder på om halsen, te i koppen, og så talte vi om store ting. Kærlighed og arbejde og den slags. Der var fuldstændig stille rundt om os. Derefter gik vi stort set lige i baren, bestilte et par glas champagne til at starte på, lidt snacks. Og så talte vi videre om livets store og små tanker. Og så blev vi fulgt til bords. Fire retter – årstidsbestemt. Kantarelsuppe, kantarelterrin og stegte kantareller. Derefter hjort med rødbeder og en indkogt sauce. Så chokoladefondant og en æblesorbet. Til slut lækker svensk ost. Ahmen det var så godt! Mit mundvand løber helt her i sofaen. Kødet var som smør på tungen. Alting var så smagfuldt, og jeg elsker, når ingredienserne er lokale. Alle de efterårsferier jeg har spenderet i Furutorp ved min fars ekskones familiesommerhus – kantareljagten var garanteret hvert år. Det ærgrede mig dog noget, at min mave var så knudret, for et lækkert glas rødvin til ville have været toppen! Efter maden tog vi et par småkager i hænderne ? de serverer seriøst små bidder og små madder HELE tiden, til fri afbenyttelse ? og så gik vi tilbage på værelset og spillede backgammon til vi faldt i søvn. Det var så vidunderligt ikke at være forstyrret af mobiltelefoner, fjernsyn. Det er eddersørme sjældent, at der bliver gjort plads til brætspil i mine weekender. Det var så hyggeligt! Og tænk at man ikke kan blive træt af at snakke i 12 timer i streg? Vi har altid noget at tale om. Sådan er det med virkelig gode venner, de er en udtømmelig kilde til ny indsigt.

 

Jeg har ikke oplevet mange spasteder og kan kun sammenligne medYstad Saltsjöbad, som også er skønt, men dog noget mere familieorienteret. På The Lodge er der ro, tid til fordybelse. Ingen skrigende unger, fulde og højlydte mænd. Alt emmede af fred og ro. Personalet var yderst servicemindet, og de virkede virkelig selv meget i zenmode, haha! Det, fortalte den daglige bestyrer os også, er det de oplever, når de møder på arbejde. Medarbejderne går ned i gear, når de går på arbejde. Det må være rimelig skønt! Og så var der mad, små nipseting HELE tiden! Småkager, kiks, ost, kopkager. Og al den kaffe, te, saft, juice, du kunne drikke ? alt sammen til fri afbenyttelse.

Jeg har også et par billeder fra deres spaafdeling at vise jer. Men nu vil jeg først gerne have lov til at forkæle en af jer i samarbejde medThe Lodge. Vi vil gerne udlodde en Christmas Less Ordinary-pakketil en af jer. Pakken gælder for to personer til en værdi af 4.390 SEK.

Hvordan deltager du?

1) Fortæl mig i kommentarfeltet hvilken lille svensk by, The Lodge ligger i?

2) Like The Lodge på Facebook.

3) DOBBELTTJEK at du kan bruge gavekortet i perioden 29. november-22. december ? dog ikke på en søndag. Gavekortet skal bruges i denne periode.

Broen er ikke inkluderet, men det kan bestemt betale sig at bestille en brobizz til 250 kr. ligesom vi gjorde det til Bornholm i sommer. Så får I overfart for ca. 300 kr. tur/retur, og I får adgang til Club Øresundsbrons tilbud.

Konkurrencen er slut!

 

   

299 kommentarer

 • Pia Hansen

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  The lodge ligger i Genarp 🙂
  Åh hvor ville det dog være skønt med sådan en getaway…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Klemmensen

  The Lodge Ligger I Genarp, Deres Adresse Er Södra Ugglarp 621
  247 98 GENARP ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp, Sverige, og facebook-siden er liket.

  Jeg vil elske at kunne tage en veninde med til Sverige til afslapning, snak og smukke omgivelser.

  Og TAK for skønne indlæg om hverdag, mode, kærlighed, oplevelser og konkurrencer. Konkurrencer som denne er med til at skabe lidt spænding i (studie)hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line V. Nielsen

  Hvor ser det bare helt fantastisk ud! Der vil jeg gerne invitere min kære kæreste hen 🙂
  Svar: The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  The Lodge ligger i Genarp :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg kan godt bruge en tur ud i det svenske mens jeg har travlt med eksamens opgave.
  Hilsen fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  The lodge ligger i genarp, sverige..:)
  Ville være så fedt at komme afsted med min kæreste, vi kunne rigtigt godt tænke os e lille ferie sammen, økonomiden tillader det desværre ikke helt i øjeblikket..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra L

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Genarp er svaret! Åh drømme drømme – ser for vildt ud med de billeder! Ren forkælelse. Jeg vil tage min kæreste med, som netop har friet til mig! Crazy! Og vil gerne give lidt romantik tilbage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo, det vil jeg vinde! Jeg lover dig, jeg har kraftigt brug for det 😉 Uha uha……Genarp, Garnap, Gernap!!!
  Jeg har allerede booket babysitter!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ligger i Genarp, og manner, hvor ser det bare fantastisk ud. Ville elske at kunne invitere min dejlige veninde med, som jeg desværre ser alt for sjældent:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gøthler

  The Lodge ligger i Genarp i Sverige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  The Lodge, som ser über dejligt, ud ligger i Genarp, og de har fået et velfortjent like på facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger oppe på Romeleåsen i Genarp:)

  Min søde kæreste med 3 jobs arbejder hele tiden, og er i dag smuttet til England for så at tage til Aalborg når han kommer hjem, det kunne være dejligt at give ham lidt pusterum i Sverige og give mig lidt tid med ham:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina M

  The Lodge ligger i den sydlige del af Skåne, i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Friis Bak

  Det ligger i Genarp!
  …og lyder som et fantastisk sted.

  Tak for en blog, som er så god at læse, når det er lidt for meget mandag.

  Kærlig hilsen
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Krusbæk

  The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen og uhhh!! – der vil jeg gerne hen med min søster. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  The Lodge ligger selvfølgelig i Genarp. Og sådan en tur ville jeg ikke have noget imod at kunne hive en god veninde med på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Johansen

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp i midt mellem Lund og Malmø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp og sikke et fint sted det er. Der vil jeg MEGET gerne på stille og hyggelig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  The Lodge ligger i Genarp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christine

  Mit svar bliver Genarp

  Hvor kunne det være fantastisk at komme lidt væk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ligger da i Genarp 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fantastisk!

  The Lodge ligger i Genarp, og hvor vil jeg elske, hvis jeg kan få lov at invitere min kæreste med dertil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Wauw, sikke en konkurrence – hvem kunne ikke bruge sådan en omgang midt i julestressen. Det ser vidunderligt ud.

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise kristensen

  The Lodge ligger i Genarp. Min smukke veninde fylder tredive snart, og det vil være den perfekte gave til hende. Hun har lige været sygemeldt med stress i 5 måneder, hvor hendes pusterum var nogen af vores små ture ud i den svenske natur. Derfor ville det betyde meget for mig at kunne give hende denne her oplevelse. Tak for en god og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise HJ

  Okay, det ligger ifl. hjemmesiden i/på Genarp. Jeg har virkelig ingen idé om hvor det er, men det lyder 100 p mere eksotisk end Århus – så det kunne altså være rigtig lex at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  The lodge ligger i Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  FED konkurrence!!
  ‘The Lodge’ ligger i Genarp.
  Whii c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ser så skønt ud. The lodge ligger i Genarp. Krydser også fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ser så skønt ud 🙂 The Lodge ligger i Genarp. Krydser også fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  The Logde ligger i Genarp!

  Jeg krydser fingre for at vinde – kunne godt bruge en helt afslappet weekend med min kæreste eller gode veninde (der har været ude som guide i 6 måneder).

  Uden mobil, bare hygge, snak og en masse kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligger i Genarp, Skåne. Glæder mig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Rønholt

  the Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen lige uden for Malmö og Lund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Ej, det vil jeg gerne vinde altså!! Min kæreste ville blive så glad! The Lodge ligger i byen Genarp på gaden Södra Ugglarp nummer 621:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene B

  Det ligger i Genarp 🙂
  Lyder fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Lækker lækker lækker LÆKKER konkurrence!
  The lodge ligger: Genarp, ved Romeleåsen i Skåne.
  Og der er selvfølgelig sendt et ‘like’ afsted 🙂

  Hav en yderst dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mangor

  Årh jeg ville elske at kunne invitere min veninde med på sådan et skønt sted, der ligger i Genarp…
  (har liket på FB)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bundgaard

  The lodge ligger i Genarp.
  Hold da op manner, hvor ville jeg elske at give min kæreste sådan et ophold! Vi har været sammen i lidt over 2 år nu. Jeg er fattig studerende med en SU på sølle 2.000 og han er færdigudlært så det er desværre ham der tjener alle pengene, og han tøver ikke med at forkæle mig! Kunne være lækkert at give lidt igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  The Lodge ligger i Genarp!
  Hvor kunne det være lækkert at vinde dette ophold, her i den kolde tid der venter os. Drømmer mig allerede dertil med min dejlige kæreste, så jeg kan overraske ham på vores 2 års dag (som ligger lige i denne periode, hvor gavekortet strækker sig i)
  Krydser fingre og håber! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bugtrup

  The Lodge ligger i Genarp, Skåne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Og hov: The Lodge ligger tæt på Genarp og Veberöd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Dét lyder helt vildt dejligt! Hvis jeg skulle være så topheldig at vinde, ville jeg tage afsted med min mand, som jeg savner at snakke med. Jeg synes, hverdagen er vildt svær at få til at gå op og savner at tale med ham uden at blive afbrudt af ivrig 4-årig, blive frustreret over praktiske forhold og at blive mindet om, hvorfor det ligepræcis er ham, der er den mest fantastiske mand i verden for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  The Lodge ligger i Genarp, på toppen af Romeleåsen, “kun et stenkast fra både Malmø og Lund”! 🙂
  – Kunne være et dejligt break fra stress og jag på studiet, med kæresten der til hverdag bor 100 km væk! Krydser fingrer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Rødbro

  The Logde ligger i Genarp tæt på Lund og Malmö 🙂

  Jeg ville invitere min mor med – jeg er 17 år og stadig i teenagestadiet, så forholdet med min mor er ikke det bedste til tider 😉
  Så jeg ville invitere hende med og få nogen virkelig hyggelige dage! Jeg krydser virkelig fingre!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  The lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  The Lodge ligger 30 min kørsel fra Malmö i Genarp 🙂
  Med et helt nyt kørekort, er dette den perfekte mulighed for en lille get-away!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Redlef Kristiansen

  The Lodge ligger i Genarp – Facebook er liket og jeg krydser alt, hvad jeg har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Genarp er byen.. Det er en fantastisk konkurrence.. Sidst manden og jeg var afsted endte det med madforgiftning og hold i nakken. Så vi kunne godt prøve det igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh, hvor ser det bare fint og lækkert ud!

  Jeg ville elske sådan et ophold på The Lodge, som ligger i Genarp.

  Jeg krydser alt hvad jeg har for, at det er mig der løber med præmien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg skriver bachelor i den periode, og kunne nemt forestille mig et afbræk i det svenske ville øge karakteren 😉
  The logge ligger på toppen af Romeleåsen.

  Og krydser jeg mine fingre fra nu af! NU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  The Lodge ligger i Genarp.
  Dejlig konkurrence – ville være skønt at give min søde kæreste, når han fylder 30 den 21/12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærestemanden og jeg havde vores første get-away på svenske Rusthållargården – og nu hvor Karla er kommet til kunne det være tiltrængt at gentage et kæresteophold på The Lodge i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  åhhhh hvor er det fint… Har ledt efter det perfekte sted til et lille ophold sammen med kæresten hvor hvor vi kan nyde hinanden, kærligheden og ikke mindst tosomheden inden babypigen kommer <3

  The lodge ligger i Genarp og er liked ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  The lodge ligger i Genarp
  Og vælg så lige mig! Hah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AmalieLT

  The Lodge ligger i Genarp – og jeg kan love dig for, jeg kan den periode! Er i øjeblikket ved at drukne efter at være startet på mit første fuldtidsjob – det ville virkelig glæde en stresset, ung pige med et par restitueringsdage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The lodge befinder sig i Genarp.

  Jeg krydser alt jeg kan. Dette er den fedeste konkurrence. Seriøst. Man har lov og drømme. Det er lige hvad jeg har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja lyno hansen

  Genarp! Alt for lækker konkurrence. Ville invitere min søde mor med, hihi. ville være hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv E.

  det ligger sgu i Genarp! *krydser fingre* ku’ godt bruge noget svensk jule-hygge i de mørke måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabrielle

  The Lodge ligger i Genarp.
  Det kunne virkelig være lækkert at give mine forældre sådan en oplevelse. De trænger til at komme et sted hen, hvor de bare kan stresse fuldstændig af og nyde hinanden. En ekstremt dårlig start på året, hvor min fars grænse mellem liv eller død pludselig kom alt for tæt på, har taget meget hård på min mor og det kan ses på hende – også selvom hun er den stærkeste kvinde jeg kender. Og derfor ville det være fantastisk at kunne give hende sådan en gave, som hun kunne nyde med hendes livs kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  mega lækker konkurrence, The Lodge ligger i Genarp.
  jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  STEMMER PÅ 247 98 GENARP! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Jeg vinder aldrig noget, men hvis jeg ikke forsøger, bliver det nok aldrig bedre 😉
  The Lodge ligger i Genarp, hvor jeg siiiindssygt gerne vil hen! Min kæreste ville jo dø af glæde over denne her tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rocks

  Genarp! Uh det ville være den perfekte før-julegave;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sorgenfri Hansen

  GENARP 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  The Lodge ligger i byen Genarp, på toppen af Romeleåsen.

  Jeg håber, jeg vinder. Jeg trænger virkelig til et afbræk fra mit speciale. Det ville være perfekt at komme ned i gear og i zen-mode sammen med veninden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne E

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Uha – jeg krydser mine finger for at blive den heldige!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida oxgren

  The lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B.

  The Lodge ligger i Genarp, og hvor vil jeg gerne besøge det! Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu fast, en lækker præmie! Jeg krydser alt der kan krydses, for at vinde 🙂

  The Lodge ligger i Genarp. Jeg liker nu The Lodge på Facebook.

  Og Cathrine, tak for en meget inspirerende blog. Jeg er typen der altid går i gråt, sort og hvidt, men du mener mig altid om, at farver er lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Boesen

  Sikke en skøn konkurrence 🙂 The Lodge ligger i Genarp. Jeg har kigget på deres ophold sååå mange gange og givet små hints til min kæreste, men nu kan jeg måske overraske ham i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Genarp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nilsson

  Ihh hvor lyder det altså hyggeligt, ville elske et lille jule-getaway efter mine eksaminer 🙂 Og the Logde ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp, Sverige 🙂 Og det ser lækkert ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou-Madsen

  Dejlig konkurrence. Det ligger i Genarp. Og datoen ville passe perfekt som en overraskelsestur til min kæreste, ovenpå et par hårde måneder med flytning og uvished om, hvor vi skulle bo og om vi ville finde noget inden vi skulle være ude af vores nuværende lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla rasmussen

  Det ligger i Genarp. Og gud hvor ville jeg elske at tage sådan en tur med min kæreste. Vi har været sammen i virkelig mange år, som i mere end 10, men lige for tiden går det ad helvede til og hvor ville det være fantastisk, hvis vi kunne få en lille getaway og måske reparere på forholdet!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger på toppen af Skåne ved Romeleåsen. Ville være skønt at vinde sådan et ophold

  Kan ikke få dit facebook link til at virke.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R.

  Weheee, det vil jeg SÅ gerne!

  The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Midtgaard

  The Lodge ligger i Genarp 🙂 krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Juuuhuuu, jeg har ventet på en konkurrene som denne! Perfekt måde at fejre min kærestes og min 3-årsdag. Ih, jeg håber jeg vinder!

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Olhoff-Jakobsen

  Ej okay, nu prøver jeg altså lige om heldet ikke er med mig. Kunne så godt bruge sådan et lækkert ophold i en travl hverdag med uddannelse uden SU og masser af arbejde. Jeg har liket The Lodge’s facebookside og har undersøgt, at hotellet ligger i Genarp, Sverige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  jojo The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Vegeberg

  Det ligger i Genarp. 🙂
  Lyder som et vildt lækkert sted! Ville jeg så gerne opleve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine Wolsgaard

  Det ligger i Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Vegeberg

  Det ligger i Genarp. 🙂
  Lyder som et helt fantastisk sted! Ville jeg virkelig gerne opleve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møller Andersen

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherine

  Juhu hvor lækkert altså!!

  The Lodge ligger i Genarp

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kunne det være skønt, at forkæle mine forældre med sådan et gavekort! Sådan en julegave fortjener de helt sikkert!
  Derfor deltager jeg selvfølgelig – The Lodge ligger i Genarp 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliza

  Genarp, simpelthen! Jeg skriver SRP i den periode, ligesom mine bedste veninder, så vi kunne sagtens bruge et break

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Det ville være en for optur gave at give min kæreste mor, da hun snart har fødselsdag!

  !!Og The Lodge ligger i Genarp!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S

  Den ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KatrineM

  The Lodge ligger i den lille svenske by Genarp.
  Vil være perfekt af få ro i kroppen og blive fyldt op med venindekærlighed – så man er top klar parat til at være asocial og stresset under SRP skrivning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lækkert – det er da lige hvad man har brug for nu hvor efteråret kommer snigende 🙂
  The Lodge ligger i Genarp !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Viiiild konkurrence – åh, hvor ser det bare top skønt ud med sådan en venindetur! Krydser fingre 😉

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  The lodge ligger i GENARP på Romeleåsen

  yay krydser fingre for love trip <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Maria

  “The Lodge” ligger i den lille svenske by Genarp. Jeg vil også afsted til hyggelig svensk idyl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Årh, for en konkurrence 😀
  Jeg bor i Malmø, min kæreste har lige fået opholdstilladelse, og kommer i midten af november, overvej lige en overraskelse det kunne være!
  Jeg krydser fingre 🙂
  Det ligger i Genarp, og jeg har liket deres side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Nøj det lyder lækkert!!! Jeg smider gerne et lod i puljen. Følger allerede The Lodge på FB – og har længe ønsket et visit der. Det lyder SÅ lækkert – ikke mindre efter det du fortæller 😉

  The Lodge ligger i Genarp.

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  The Lodge ligger i Genarp. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger selvfølgelig i Genarp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal, det ser lækkert ud! Og som du selv skriver, så må det da være helt optimalt og fantastisk at tage på arbejde og gå ned i gear – ingen stress og jag. Jeg er helt sikkert med i konkurrencen! Broen klarer vi, og tidspunktet er lige i afslutningsfasen af BA, så mon ikke min kæreste og jeg trænger til en get-away?
  Og svaret: Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp! 🙂
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Oh Lord, en lækker konkurrence! Jeg er klar til at smide alt hvad jeg har i hænderne i den periode for at stikke et smut til The Lodge som ligger i byen Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uhh, jeg håber jeg vinder, hihi.. 🙂

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uuh, jeg håber jeg vinder, hihi 🙂

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  The Lodge ligger i den lille svenske by, Genarp!

  Iiihhh, det ville være sådan et fedt sted at komme hen. – Og når man nu skal have en break fra hverdagen, er sådan et sted her jo fantastisk, intet mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kathrine Stuhr Enstrøm

  Uh, sikke en fed konkurrence! The Lodge ligger i Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Gleerup

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Det ligger i Skåne 🙂 Og jeg kan sagtens i den periode. Jeg ville også invitere en veninde, som gennemgår en svær periode i sit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Amen altså, lyder yderst lækkert!
  The Lodge ligger i Genarp (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Skjødt

  The Lodge ligger i Genarp!
  Vil følge dit eksempel og tage min bedste veninde med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Nøj, en fed konkurrence. Ifølge google ligger The Lodge i Genarp, og forhåbentlig ligger jeg og slænger mig i en af sengene inden længe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  The Lodge Resort ligger i den lille by Genarp, tæt på Malmø og Lund. Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle min mor med et ophold dertil. Hun har hjulpet mig gennem et langt og udmattende sygdomsforløb, så nu synes jeg det er på tide at forkæle hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Haack

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soffie Greve

  The lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Nielsen

  The Lodge ligger i vidunderlige Skåne. Tak for en fed blog i øvrigt! Er vild med din måde at skrive på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Stegger

  The Lodge ligger i Genarp – hvor ville det være fantastisk at vinde sådan et ophold! Så vil jeg tage min mand med derop, så vi kan nyde hinanden, roen og ventetiden inden en lille én kommer til verden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja mortensen

  The Lodge ligger i Genarp 😉 skøn skøn præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  The Lodge ligger i Genarp!
  Og der gad jeg virkelig godt tage på pause fra eksamen i december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine v

  Genarp ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  The Lodge ligger i Genarp. Og WAUW for en lækker konkurrence! Jeg krydser alt, hvad krydses kan, for at jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K I

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hjorth

  Uh! The Lodges ligger i den lille svenske by GENARP. <3 Dejlig by! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nyborg

  Fantastisk konkurrence!:) – The Lodge ligger i Genarp. Så nu må jeg bare krydse mine små pølsefingre, for at det bliver mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Den ligger i Genarp 🙂 Lyder som et fantastisk sted..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Tang Frandsen

  Hvor ville det være dejligt at tage min skønne mand på 1-års bryllupsdagsjulefejring på The Lodge, som ligger i Genarp. Stedet er liked både på facebook og i dagdrømmene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seyma

  The lodge ligger i genarp 🙂 det ku være så fedt at vinde midt i et stresset speciale forløb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Link dutter ikke, men tror jeg har fundet frem til at lækre The Lodge ligger i lille Genarp 🙂

  Håber megaa, får nemlig fint besøg fra de varme lande som godt kunne bruge at mærke kulden i sveriges land 😉

  Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Tang Frandsen

  The Lodge er liked på facebook og ligger i Genarp. Ville meget gerne tage min skønne mand med på jule-kærlighedsforkælelsestur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina C.

  Ej, hvor kunne det være lækkert at vinde!

  The Lodge ligger i Genarp i Skåne i Sverige i Skandinavien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina S

  Det lyder som et fantastisk sted, og svaret er selvfølgelig at The Lodge ligge i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  The Lodge ligger i Genarp.. Uhh jeg ville gerne vinde, for så ville jeg tage min kæreste og min tykke mave (er gravid) med og nyde stilheden og kærligheden.. Især fordi su’en ikke rigtig rækker til den slags oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  The Lodge ligger i Genarp, Skåne, ca.30 minutters kørsel fra Malmø. Krydser alt hvad jeg ejer. Min kæreste arbejder pt 80 timer om ugen på en nyåbnet restaurant. Jeg savner at se ham vågen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  The Lodge ligger i Genarp. Og sikke en fin give away! Min mor skal så afgjort med, hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna B

  Det ligger på Romeleåsen i Genarp 🙂

  Jeg vil give rejsen til mine forældre. De er igennem et langt og hårdt sygdomsforløb lige nu og trænger til varme og ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  The Lodge ligger i Genarp! Og hvor ville sådan et ophold dog være tiltrængt! Krydser fingre! 🙂

  Dejlig dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  The Lodge ligger i Genarp!
  Ønsketur med kærligheden min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M.

  The Lodge ligger i Genarp. Det ser virkelig lækkert ud. Tak for en fantastisk blog, der altid stjæler lidt mere end 5 min. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Modberg Gaarde

  Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise nielsen

  Genarp!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Otken

  The Lodge ligger i Genarp i Sverige.

  Håber på at blive den heldige vinder, så min mor og jeg kan opleve julestemningen på dette vidunderlige hotel – det ser bare så lækkert ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  The Lodge ligger i Genarp, og jeg har liket på facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L S

  Åhh hvor ville jeg gerne vinde denne præmie

  Min kæreste – nå nej mand – og jeg har stort set ikk set hinanden siden vi blev gift i august i år. Tror vi har spist aftensmad sammen 5 gange siden brylluppet. Det skyldes en masse forskellige ting, men det er bare så svært ikke at se hinanden, når nu man er nyforelsket vol 2.

  Krydser alt hvad jeg har for, at jeg vinder – og nå ja så ligger the Lodge i Genarp i Sverige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vestergaard Jakobsen

  The Lodge ligger i Genarp, og er liket på facebook;-) tror jeg vil invitere min tvillinger søster på tur hvis jeg vinder som fødselsdags gave til os begge to;(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Dragø

  Det skønne spahotel ligger i byen Genarp. Er jeg den heldige vinder, vil jeg invitere min søde mor med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  The Lodge ligger i Genarp.

  Det her fantastiske gavekort ville jeg forære min far (og mor) som lige er startet på arbejde efter at have været sygemeldt med stress. Han kunne helt sikker bruge at unwinde lidt inden juleshopping 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Kender flere der har været der og de siger alle det er helt fantastisk 🙂 ville forkæle min mor med en tur hvis jeg vandt!!
  ps. super blog du har!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  The Logde ligger i Genarp tæt ved Lund og Malmö

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  The Lodge ligger i Genarp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genarp, så vidt eg kan læse mig til.. Det lader til at jeg må tage noget mere på spatur. Det ser godt nok dejligt ud.
  /Eva Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gram

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor ser det vildt ud! The Lodge ligger i Genarp og jeg krydser sådan fingre for en lille getaway omkring juletid, hvor ville det være dejligt at overraske kæresten med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Så er det helt fantastiske sted liket på FB og The Lodge ligger i Romeleåsen:) Krydser fingre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  The Lodge ligger i Genarp. 🙂

  Og jeg kender alt for godt til det med at tiden går for hurtigt – synes de to sidste måneder er fløjet afsted, og nu er jeg pludselig skræmmende tæt på en hel masse deadlines og eksaminer på studiet. Åh, gru!

  God dag til dig, søde Cathrine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Svensk idyl når det er bedst <3 Kan lige forestille mig en juletur, når sneen er faldet og pejsen er tændt! Hold nu helt op jeg håber jeg vinder!

  The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  I Genarp finder man The Lodge, hvor jeg helt uoriginalt, vil tage min kæreste med hen, hvis vi skulle være de heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Monberg

  Det lyder vældig idyllisk og ret perfekt til noget juleafslapning! Og som svar på spørgsmålet, så ligger The Lodge i 247 98 Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lindum Møller

  The Lodge har adresse i Genarp. Jule-pakken lyder virkelig rar! Den ville jeg gerne kunne forkæle min mor med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Skøn konkurrence! Tager min kære mor med, hvis jeg vinder!
  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nea Lund

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Hold op hvor ser det lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  The Lodge ligger i den lille by Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  The Lodge ligger i Genarp og jeg gad SÅ godt sådan en tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  The Lodge ligger i Genarp – tæt på Malmö!
  Og The Lodge er liket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Henriksen

  Hvor ville det være fantastisk! Min veninde og jeg vil i den periode sidde og svede over vores SRP, så et ophold i The Lodge i Genarp kunne være tiltrængt og måske hæve niveauet for opgaven en grad eller to…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  The Lodge ligger i Genarp – tæt på Malmö!
  Og The Lodge er liket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte H.

  The lodge ligger i Genarp. Ih, hvor jeg håber jeg vinder så jeg kan invitere min dejlige kæreste på en lille getaway, det blev ikke til nogen ferien sammen for os i år, så det ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  The Lodge ligger i Genarp i Skåne 🙂

  Håber jeg vinder og kan overraske manden i mit liv med et ophold med fuldstændig fred, ro og kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Fagerberg

  Sikke en lækker konkurrence, Cathrine! The Lodge ligger i Genarp. Har aldrig været der, men hørt så meget godt om det. Jeg er lige startet som stud.jur og kunne virkelig godt (allerede nu) bruge et par dage væk i ren afslapning. Håber det bliver mig! Rigtig god dag og tak for en lækker og gennemarbejdet blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Christensen

  The Lodge ligger i Genarp.

  Ville være en skøn gave til mine dejlige forældre, som altid er der for mig og som virkelig fortjener en afslappende tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  The Lodge ligger i Genarp.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg invitere min mor med. Hun er i gang med en total renovering af sin lejlighed og kunne godt bruge en mundfuld frisk luft og afslapning.

  Tak for en meget inspirende blog. Den bedste efter min mening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Wille

  the lodge ligger i Genarp. og hold da op hvor ville jeg gerne afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sofie Evans

  Det lille paradis ligger i Genarp 🙂 Der er liked på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Vendelbo

  GENARP!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie N. Palle

  Lækker konkurrence, ku godt bruge lidt kvalitetstid sammen med kæresten 🙂
  1. Den ligger i Genarp
  2. Liked
  3. Jeg kan heldigvis godt i denne periode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ejjjj det kunne være perfekt til min kæreste og jeg! Vi trænger virkelig til lidt kvalitets tid sammen efter travlt med nyt job og skole afleveringer.. The Lodge ligger i Genarp. Krydser alle min lemmer og håber på det bedste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i den svenske by GENARP.

  Jeg krydser alle mine fingre for at være den heldige vinde af denne lækre præmie, da min mand og jeg virkelig, VIRKELIG godt kunne bruge en weekend væk sammen efter vi er blevet forældre for anden gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Gullach

  Juhuu en god konkurrence!
  The Lodge ligger i Genarp.
  Krydser fingre og tæer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  The Lodge ligger i Genarp og er liked på Facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine J.

  The Lodge ligger i Genarp!
  Håber håber HÅBER jeg vinder; Jeg vil hive min kæreste på 4 års surprise ophold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor skønt! Det ville være fantastisk at prøve :).
  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Vorre

  I LIKE:)

  The Lodge ligger i Genarp – tæt på både Malmö og Lund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  The Lodge ligger i Genarp, og hvor kunne det bare være lækkert at vinde. Det ser SÅ hyggeligt ud, og jeg har desværre endnu aldrig prøvet at være sådan et sted, men glæder mig til forhåbentlig at skulle det engang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celine sand

  Shjjit en lækker konkurrence!
  The lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Bukh-Eriksen

  The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  The Lodge ligger i Genarp.
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min kæreste med. I slutningen af november har vi 6-årsdag – og vi har været væk fra hinanden 2 mdr – så et ophold på The Lodge ville være fuldstændig fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Pelle

  Det lyder som en dejlig tur I har haft dertil, jeg ville da selv gerne opleve den luksus 🙂 The Lodge ligger i Genarp i Sverige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp. Ville elske at tage min kæreste med på sådan en tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Strand

  The Lodge ligger i Genarp.
  Kunne være rigtig dejligt med en tur, lidt væk fra det stressende 3’g- race! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gülsah Nielsen

  The Lodge ligger i Genarp i Sverige. Og Ihhh hvor ville det være TOP skønt at vinde sådan en lille tur. Jeg har ALDRIG været i Sverige, og er lige startet på universitetet på mit drømmestudie, men det betyder også at min indtægt er reduceret til SU, og med to børn og hus så efterlader det selvsagt ikke mange penge til overs til fornøjelser som denne! Det kunne være så lækkert at invitere min mand på sådan et ophold, vi har slet ikke kunne holde ferie sammen i år, pga vi har arbejdet forskudt, og har derfor skiftes til at have børnene, og skæbnen vil sig at vi har børnefri en uge i december, da vores guldklumper har været så heldige at blive inviteret til Kap Verde af Farmor og Farfar! Så en lille getaway med min kærlighed ville være FANTALASTISK!! Håber vi vinder!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fed konkurrence. The Lodge ligger i byen Genarp, ved Romeleåsen, tæt på Malmö og Lund.
  Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ih en lækker præmie!
  Jeg har liket og The Lodge ligger i Genarp (som ikke lyder særlig svensk, i øvrigt..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  The logde ligger i Genarp tæt på Lund og Malmö 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine E

  Genarp – eeeej det gad jeg godt! 😀 ville tage min gode gamle kæreste med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Vium

  Sikke en lækker konkurrence! Ville da ikke have noget i mod at tage til The Lodge i Genarp! 🙂
  Jeg ville da helt klart hive min dejlige mor med – hun trænger til noget hyggetid uden stress og jag i hverdagen, det fortjener hun <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Det er i Genarp, at man finder The Lodge (og forhåbentlig også snart mig!) Jeg kunne virkelig godt bruge et get-away fra en hverdag, der er alt andet end fornøjelig pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Meier

  The logge ligger i Genarp
  Nu må det endelig være min tur til at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Camilla

  Hvor er det bare en super skøn konkurrence!

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Wauw en lækker konkurrence 🙂

  The Lodge ligger i GENARP 🙂

  Der er like’et på facebook, og der er helt sikkert mulighed for, at tage af sted i den periode. Ville elske at tage min kæreste med til lidt afslapning 🙂 Han fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  The Lodge ligger i (eller lidt uden for) byen Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Balch Olsen

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Kh. Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Fedders

  The Lodge ligger i Genarp. Og sikke en skøn konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  The Lodge ligger i Genarp, og jeg vil så gerne derhen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Ih gud…det vil jeg med min nyuddannede og fantastisk kloge veninde (som ikke kan få job og er blevet droppet af kæresten). Vi fortjener det altså! The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen. Og de er liket på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte I

  The Lodge ligger i Genarp, og jeg har liket dem på facebook…

  Tidspunktet passer perfekt – både min kæreste og jeg er færdige med 4,5 års studier i december, så lidt forkælelse ville i den grad være tiltrængt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Sørensen

  Den lille by Genarp:) Kunne være lækkert med en lille jule tur og en pause fra eksamenslæsningen i den periode:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det er Södra Ugglarp 621, Genarp, Sverige.

  Jeg vil tage min mand med, vi ser ikke hinanden så meget for tiden pga skæve arbejdstider. Han møder i skole kl 8, jeg tager på arbejde kl 15, han kommer hjem kl 16 og jeg kommer hjem kl 22.30 helt smadret.
  Så kæreste tid og kvalitetstid med ham, ville være lige i øjet!

  Krydser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Håber jeg vinder – har aldrig været i Sverige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor vil jeg gerne kunne invitere min kæreste på sådan en tur til Genarp!! 🙂
  Krydser alt hvad jeg kan for at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  The Lodge ligger i Genarp, og der er liket på Facebook.

  Krydser for at jeg vinder – har en mor der virkelig fortjener en forkælelsestur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Orv en god konkurrence! The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Og jeg ville elske at forkæle min kæreste med sådan en tur. Jeg er gravid og vi venter vores første barn, så jeg tror at han ind imellem befinder sig i en sand hormonhvirvel og når jeg lider af kvalme/opkast og andet ubehag, så er han altid så sød og omsorgsfuld. Han bliver en skøn far og han fortjener forkælelse inden nattesøvnen bliver forstyrret. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna malm

  Der ville jeg elske at fortaelle min kaereste hvor meget jeg har savnet ham, naar jeg kommer hjem fra udveksling i starten af december! Det ligger I Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  The Lodge ligger i Genarp – uh jeg vil gerne vinde det her ophold. Min kæreste og jeg har lige købt hus og arbejder begge to, så sådan et ophold ville være kærkomment!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S W

  The lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden er liket og fingrene krydset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Beklager, at der ligger to kommentarer fra mig, men kan ikke slette den første og nåede ikke at redigere den før den blev sendt… Så kun denne er gældende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cornelia

  The lodge ligger i Genarp 🙂

  – og er liket på facebook!

  Hvor ville det være skønt at forkæle min bedste veninde ovenpå et laaangt hårdt år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  The logde ligger i Genarp.
  Jeg kan godt i perioden, og kunne godt tænke mig at invitere min kusine med, som virkelig har brug for en gate away fra eksmand og en weekend hvor hun ikke er mor på fuldtid.

  Krydser alt hvad jeg har!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sikke en præmie! The Lodge ligger i Genarp og det ville være helt fantastisk hvis jeg kunne vinde et ophold der! Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  The Lodge ligger i Genarp.
  Fed konkurrence!
  Min kæreste og jeg har flere gange snakket om at besøge stedet. En blogger han følger har nemlig også besøgt The Lodge.
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp.

  Det ville være den bedste get-away i selskab med min kæreste. Den perfekte måde at nyde tosomheden på, inden vores baby kommer til verden i marts <3

  Vi krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh ville elske at tage min dejlige veninde på sådan en tur til The Lodge som ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  The Lodge ligger i Sverige, Skåne, Genarp, på toppen af Rommeleåsen

  Uuh, krydser alt for at kunne få sådan en lækkert ophold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  The Lodge ligger i Sverige, Skåne, på toppen af Rommeleåsen!
  Krydser alt for at vinde dette alt for lækre tilbud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Hvis jeg vandt, skulle have min kæreste med, som er på Fiji på 6. måned, og kommer hjem lige før man kan bruge gavekortet. Jeg har ikke set ham i alle 6 måneder, så en tur til den svenske stilhed, ville ikke være fantastisk! 🙂
  Tak for den bedste blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Madsen

  Den ligger i genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Uuh, det gad jeg godt vinde til en sød mor eller sød søster! Men det ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Harbo

  Åh hvor ser det helt igennem fantatisk ud!! Vil invitere min elskede storesøster med på juletur til Sverige. Hun har haft et par hårde år og jeg under hende alverdens kærligeste forkælelse. Hotellet ligger i: GENARP, SVERIGE. Tænk så tæt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana k

  I genarp. Min kæreste og jeg har i december været sammen i 3 år og hvor ville jeg elske at forkæle ham!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh det ville være skønnere end skøn. The lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  The lodge ligger i Genarp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg har desvaerre ikke selv mulighed for at tage afsted I den periode, da jeg stadig er paa udveksling i Australien til den tid (det er nu heller ikke saa ringe). Derfor ville jeg selvfolgelig give det til nogle af mine kaesteste derhjemme som jeg savner. Maaske mine to sostre, eller mine foraeldre, eller mine bedste veninder, eller min bror og hans kaereste. Ej, det er faktisk svaert at bestemme hvem jeg ville vaelge. De fortjener det alle. Det er saa rart at have saa mange gode mennesker i ens liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge som ligger i Genarp. Og jeg kan sagtens nå at bruge det 😉

  Sikke nogle smukke billeder – det ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Årh, fantastisk! The Lodge ligger i Genarp og jeg skal helt sikkert have min mor hevet med hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena T. Mikkelsen

  The Lodge ligger i Genarp. Super lækker konkurrence og præmie …den ville jeg elske at dele med ham den dejlige. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne bestemt ikke være dårligt at vinde. Den ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Ihh det lyder idyllisk of ser pragtfuldt ud <3 Det ligger lunt i Genarp!

  Krydser for vildt:)

  God uge

  Kh

  Annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugce

  Sørme om The Lodge ikke ligger i Genarp!
  krydser krydser krydser.

  Ha en solskinsagtig tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugce

  Sørme om The Lodge ikke ligger i Genarp!
  Krydser krydser krydser.

  Ha en solskinsagtig tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Åhj, det lyder alt for lækkert, dejligt og rart 🙂
  The Lodge ligger i Genarp..
  ps: dit fb-link virker ikke endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteS

  Åh hvor ser det skønt ud 🙂

  The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ville være en fantastisk gave! Jeg ville nok tage afsted med min mor. Er selv ude at rejse over juleaften i år, og da mine forældre er skilt, så holder jeg kun juleaften med min mor hvert andet år. Det ville så have været i år. Det kunne være dejligt at forkæle hende med dette ophold i stedet. The Lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofi

  Ej, hvor ser det skønt ud!
  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  -Håber sådan jeg vinder! det ville være så skønt at kunne invitere min mor på god afslapning efter hun har hjulpet mig så meget den sidste tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca m.

  The Lodge ligger i byen Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla GH

  Nøj en lækker konkurrence! Jeg bliver da nød til at prøve lykken – måske jeg kunne være heldig 🙂 Mine fingre er i hvert fald krydsede! The Lodge ligger i den svenske by Genarp 🙂
  Hvis jeg vinder skal jeg have min søde mor med – jeg har nogen speciel historie, blot at min mor fortjener det, og at det er alt for sjældent man kobler helt af og bare hygger igennem med sin mor :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker lækker konkurrence! Har selv været på ysb, og det var også virkelig lækkert. Men det lyder mere som om, at du er langt mere begejstret for dette her sted, og det lokker mig! Og det havde været så dejligt at koble hele hverdagen fra uden hunde, uden telefon og uden arbejde! Og det havde da slet ikke været dårligt, at komme lidt i julestemning imens!

  The Lodge ligger i Genarp, men ret tæt på både Malmø og Lund. I Skåne for at være helt præcis.
  Det havde været så dejligt at komme afsted, selvom mit håb er ret udbrændt. Jeg vinder aldrig noget eller nogen konkurrencer. Men med et ophold sådan et sted kan man jo ikke lade være med at deltage 😀

  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  The Lodge ligger i Genarp

  Krydser alt for, at jeg vinder denne skønne præmie til min søde mor og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh Cathrine, The Lodge ligger i Genarp!
  Kærlig hilsen fra en dansker bosiddende i Stockholm – men som åh, så gerne vil invitere sin Københavnerkæreste med på miniferie i det svenske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Den ligger i Genarp, og der vil jeg gerne hen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Petersen

  The Lodge ligger i Genarp.

  Afslapning midt i eksamensræset lyder skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette W.

  The Lodge ligger i Genarp, ikke så langt fra Malmø.
  Det ser helt fantastisk ud! Det vil være så skønt med afslapning, glemme studiet for en stund og bare nyde at verden er dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Petersen

  The Lodge ligger i Genarp.

  Kunne godt bruge lidt afslapning med en god veninde inden eksamensræset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det må da vidst være Genarp.
  Og hold da op, hvor ser det bare skønt ud! 🙂

  Ps. Tak for en fantatisk blog. Jeg nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  The lodge ligger i Genarp, og jeg har SÅ meget mulighed for at tage dertil i november/december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Larsen

  Åh, for pokker! Det kunne min kæreste og jeg da virkelig godt trænge til! Bare et par dage væk fra bachelorhelvede ville være fantastisk! 🙂

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser der lækkert ud!

  The Lodge ligger i Genarp, og nøj, hvor ville jeg gerne kalde farmor til byen som barnepige, og så tage min kæreste i hånden og tage en nat i Sverige og være kærester for et døgn i stedet for mor og far.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  1. Genarp
  2. Like the lodge på fjææsbook ✔️
  3. Kalenderen er tjekket og godkendt. (-:
  Det lyder al for lækkert. Både min kæreste og jeg skal arbejde i julen – det er min første gang siden jeg blev færdig som sygeplejerske sidste vinter. Gruer lidt for det. Men det kunne det være helt ideelt at fejre lidt kvalitets-julestemning med manden i mit liv inden arbejdet kalder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Genarp. Det lyder virkelig fantastisk. Jeg ville virkelig gerne være et godt menneske og have den intention at forære det væk, hvis jeg var så heldig at vinde. Men jeg ville altså bruge det selv sammen med min fantastiske kæreste, som jeg synes fortjener det for at lægge øre til en studerende, som er i mentalt underskud. Ps. Du er for nice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Av, det kunne være lækkert med get away til det svenske…

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  The lodge ligger i Genarp, tæt på Malmø. 🙂
  Nu synes jeg snart det er min tur til at vinde noget, heh. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Lodge ligger i Genarp udenfor Malmö 🙂 Og er nu liket på FB

  Hvis jeg vinder, så vil jeg helt sikkert tage turen med MIN allerbedste veninde, for hende ser jeg meget sjældent, da vi bor ca. 2000 km fra hinanden – så ville sådan en tur være underskøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp.
  Det lyder som et vildt lækkert sted, og perfekt hvis man trænger til at slappe af. Ville være fantastisk at vinde 🙂
  PS. Kunne ikke få det link du har sat ind til deres facebook, til at virke. Ved ikke om det bare er mig? Men fik liket dem via deres egen hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Av, det ville være lækkert med et lille get away. 🙂

  The Lodge ligger i Genarp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  The Lodge ligger i Genarp!
  Iiiih, en skøn konkurrence! (: Specielt fordi det er i Sverige, og jeg selv har familie der, så det ville ikke være så tosset at slå to fluer med et smæk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  The Lodge ligger i Gernarp 🙂 Jeg krydser, hvad krydses kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Svaret er: Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  The Lodge ligger i Genarp – og der vil jeg altså vildt gerne hen! Jeg krydser hermed alt, hvad der krydses kan, tehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  The Lodge ligger i Genarp – og hvis jeg vinder, skal jeg have min kæreste med, som har været igennem en svær tid på det sidste. Det ville være verdens dejligste ting at kunne forkæle ham lidt med noget ro og fred og en masse kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B

  The Lodge ligger i Genarp.

  Sikke en lækker konkurrence og tak for en lækker blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg ville helt sikkert hive min mor med, efter en periode med stress og en generel travl hverdag for os begge, er det nok noget vi kan bruge! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  The Lodge ligger i byen Genarp (Lyder ikke specielt svensk?).

  Holy macaroni, en lækker konkurrence. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min skønne kæreste med. Vi har 10-års dag her d. 24/10, som bør fejres.

  Ud over det, har han været meget alvorligt syg, så han har ikke kunnet tage ud af DK de sidste 2,5 år. Men nu lader tingene til at gå fremad – heldigvis.

  Og nej – vi har endnu ingen planer i den nævnte periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  1) The lodge ligger i byen Genarp.
  2) Jeg har liket facebook-siden.
  3) Tidspunktet passer intet mindre end perfekt. Jeg kommer tilbage til Danmark – og vigtigst af alt; min kæreste – d. 20. december efter et halvt års udveksling. Selvom jeg er glad for at være afsted, så glæder jeg mig ustyrligt til at komme hjem til ham og vores hverdag igen, og det ville være det bedste, hvis vi kunne starte vores juleferie op med sådan et ophold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Villemoes

  En veninde spa weekend er lige hvad jeg trænger til! At blive forkælet, glemme hverdagen og stresse af, er noget der sker alt for sjældent 🙂

  Adressen er: Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp i Sverige – og som du skriver, ikke så langt fra Malmø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Riis Kruse

  The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg ville elske at inviterer min søster der kommer hjem fra 1 år i Toronto, Canada i november med på sådan en forkælelsestur. Vi ville snakke om alle hendes fantastiske oplevelser hele dagen og bare nyde at være sanmen igen. Jeg savner hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Nej hvor lækkert. Ville fluks give mine forældre en tidlig julegave hvis det var mig der vandt. Det fortjener de absolut!
  Og, The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe sahlgreen

  Ej hvor en fin konkurrence!
  Ville være dejligt at vinde og få “spillenørden” ud af sofaen og ud på landet og hygge uden computerspil osv .. Bare os 2. Bliver bare hel glad ved tanken :p
  Nå men fik det til at The logde ligger i Genarp.. Så det burde være overkommeligt at komme derover 🙂
  Kan desværre ikke Like på fjæsen, da linket ikke virker for mig OG der er 10 andre på fjæsen der hedder “the lodge” 🙂 god aften til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  The Lodge ligger i Genarp. Det ville være skønt og tiltrængt med en kæreste-kysse get away! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise L

  The Lodge ligger i Genarp, og hvor ville jeg dog gerne hive min flotte mand med der over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phie

  The lodge ligger i Genarp.. Hvis jeg vandt, ville jeg give mine forældre en tidlig julegave.. De trænger virkelig til at komme væk fra stress og jag.. Min mor har for nogle måneder siden fået en hjerteoperation hvilket var stressrelateret så det ville jeg give dem.. Selvom jeg selv også godt kunne bruge sådan en lækker tur men ville elske at give dem den oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok lækkert ud. Der er ikke noget bedre at komme helt ned i gear engang imellem. The Lodge ligger i den lille by Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Orh manner! Krydser alt hvad kan krydses kan!

  The Lodge ligger i Genarp.

  Og der er SÅ meget liket på facebook!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linket virker ikke 🙂 Men jeg tror efter lidt detektivarbejde at det ligger i Genarp? Og hold nu fast hvor ser/lyder det bare helt ustyrlig lækkert, det sted gad jeg virkelig godt at besøge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej må man gerne skrive ny kommentar, hvis man rigtig gerne vil vinde, men man godt ved, at det ikke er Skåne… og ligger den i øvrigt overhovedet i en by? er det ikke sådan lidt på landet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Olesen

  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Og The Lodge Resort er liked på facebook 🙂
  Krydser fingrer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Jørgensen

  Lækkert, lækkert, lækkert! Lige noget for en studerende som mig.
  The Lodge ligger i Genarp – tæt på både Malmö og Lund. 🙂
  Og der er selvfølgelig sendt et like afsted på facebook til The Lodge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligger i Skåne er jeg ret sikker på 🙂
  og hvis jeg vinder, hiver jeg min bedste veninde med, som lige er kommet hjem efter lang tid i USA til to aflyste fly, en madforgiftning og en fyring – hun trænger vist til lidt omsorg <3

  http://www.stylewhim.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Andreasen

  The logde ligger i Genarp tæt på Lund og Malmö, ca. en times kørsel fra København.

  Jeg skal helt sikkert vinde dette ophold, da jeg har en mor der trænger til en sådan oplevelse med mig! Hip hurra for det. Og tak for en vidunderlig blog – number one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  The lodge ligger i Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bjerre

  Genarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Karlshøj

  Gud hvor skønt! Har længe gerne ville besøge The Lodge som ligger i Genarp. Krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette h

  The Lodge ligger i Genarp.
  Og hold da op en konkurrence! Krydser fingrer herfra. Ville hive drengen herhjemme med på en weekend, som ville være hans drømmeweekend, væk fra mobil, computer og larm (og andre mennesker ;)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  The Lodge ligger i Genarp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence! The lodge ligger på toppen af Romeleåsen, tæt på Malmö og Lund (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Bryllup i Kødbyen