Glædelig weekend

“This is Vogue calling”

… Inden jeg suser på total bryllupsweekend, så får I lige en oplevelse fra det virkelige liv. Fra min syrede torsdag aften. Nogen af jer så måske min instastory fra i går aftes?

Jeg havde rimelig nedtur over at være fornuftig-Per, da jeg blev hjemme fra middag med Emily, Frede, Sidsel og flere gode veninder i selskab med Mads Nørgaard. Nu jeg havde deltaget i et minimum af tamtam, så havde jeg glædet mig til i går. Men både hoste, frossenpindstrækninger og kriller i halsen holdt mig hjemme, også med tanke for at jeg selvfølgelig skal være on top of my a-game denne her weekend.

Efter aftensmad tjekker jeg min instaindbakke, og der ligger en besked begyndende: “Dear Catherine: Hello from New York…” og så med signatur “… Archive editor, Vogue.com”. De bad om at få lov at bruge det billede, I ser herunder, som jeg skød kort efter showet med min trofaste telefon.

Det var så skør en besked, at jeg faktisk bare lukkede telefonen igen, haha! Jeg kunne ikke lige overskue det – altså er det fis? Og hvis ikke? Hvis Vogue virkelig skriver til mig, skal de så betale for billedet? Og hvordan skal det bruges? Det var for mange spørgsmål til, jeg kunne overskue at tage stilling. Så hellere bare lukke telefonen, hah!

Men der gik ikke lang tid, så fik jeg et sent aftenopkald, som jeg ikke hørte. Jeg kom først til telefonen, da jeg lige skulle tjekke op på en mail. Der lå to sms’er fra min kommende agent – YES, jeg får mig en kickass agent fra 1. september. “RING!”.

Jeg ringede tilbage til min agent. Vogue var for real, og de ville gerne have lov at bruge mit billede til en webartikel som hyldede Goyas SS18-kollektion. Og de skulle have svar inden for en time, om de måtte bruge billedet. Jeg spurgte lidt ind til, om man skal sælge det til dem, eller hvordan det fungerer. Vi blev enige om, at det var en ære at have en mention på Vogue.com, og så ringede min agent tilbage til New York og gav tilsagn til, at de måtte bruge mit billede – og pressede dem lidt til at lægge et link til min blog (som vi i hindsight godt kunne se var lidt fjollet – siden den er på dansk, men altså…).

Det var så stort for mig, at jeg lige måtte ringe til min far, fordi jeg var alene hjemme – jeg havde bare lige brug for at dele min blær med nogen. Og hvem bedre end ens forældre?

Jeg endte med at maile lidt frem og tilbage med den søde kvinde fra Vogue, og i morges vågnede jeg så til et link i indbakken med artiklen. Det er ikke fordi, det er en kæmpe artikel, men mit navn står der. Lige der på Vogue.com. Freaking Vogue. Den hellige gral. Og der er både link til bloggen, mit fulde navn OG mit insta-navn. De har været så søde mod mig. Så dét holder jeg mig lige høj på, indtil kærligheds-highen overtager denne her weekend…

GOD weekend, venner! Pas på jer selv…

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, stine goya ss18, 10 years, nordhavn

   

46 kommentarer

 • Mette

  Det er også et fantastisk billede du har taget . Tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt! Og meget stort 🙂 Tillykke med det og sikke et fedt billede! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Det er alt alt for SEJT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Selvfølgelig! Du er megasej! Til lykke med det! Og det var også et fint billede! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ejjjj den kan man da leve højt på længe!! Også et vanvittigt godt billede, du må få det hængt op derhjemme! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, hvis Adam går med til lyserød kunst på væggen, så må det op 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej! Skide stort tillykke med at få dit billede til at gå viralt. Og så lige Vogue.. Det må næsten være en girl dream coming true 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det var sgu lidt skørt 😀 Også selv om det er med lille skrift, hehe… KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Først og fremmest: mega-overdrevet-genialt sejt, at Vogue har valgt at bruge dit billede. Tillykke 🙂
  Jeg vil egentlig mest bare komplimentere dig for, at du midt i vanvittigt smukke (og indimellem lidt opstillede) billeder alligevel er så god til at beskrive og vise den mindre glam version af Cathrine, der (selvfølgelig) også er. Især i situationer, hvor livet helt og aldeles tager røven på dig. Som i der her indlæg, hvor du giver os lov til at fejre dine sejre med dig i stedet for bare at være distanceret og kølig omkring det. Og det synes jeg er så mega sejt og menneskeligt, og derfor læser jeg med igen og igen og igen. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åhh en dejlig, dejlig kommentar Pernille. Jeg prøver at tage jer med så godt jeg kan – men på den måde livet nu i virkeligheden er. Det er sgu sjældent særligt glam. Men det kan være det i glimt, og det kan man godt falde lidt på røven over – jeg kan i hvert fald 🙂 TAK! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sejt – det er virkeligt også et fint billede 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh manner, hvor er det bare sejt og mega godt gået at have fået dit navn i Vogue! Tillykke, Wonder Woman 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er altså også et lækkert billede, så det kan jeg da godt forstå de ville ha fingrene i, sikke en fantastisk følelse i maven du må have haft! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det sejt! Kan godt forstå, at Vogue vil have det billede, det er jo så lækkert! Tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hvor vildt!! Det er fandme for sejt!! Men det er virkelig også et smukt billede! High five til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  SÅ SEJT!!! Tillykke og hallo det er sku da også et freaking awesome billede med totalt WOW effekt! Link til artiklen??? 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Fuuuck! Wow – manner…Sgu godt at DR ikke fik lov at beholde dig og at du for real lukkede bloggen. Hvad skulle Vogue, Anna Wintour & Co ha’ gjort uden dig? Tillykke, kick-ass-girl! – og køb endnu 800kr champagne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, ja mand! Jeg er stadig så taknemmelig for, at jeg ikke endte med at lukke bloggen. Manner… Det havde været så dumt! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sofie

  Du er så sej!!!! Åhhhh jeg ønsker dig alt det bedste ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mega sejt!! Men f… også et lækkert billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt – du er virkelig også en dygtig, dygtig fotograf og billedet er af en anden verden – SÅ smukt og eventyrligt og samtidigt urbant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er sådan noget, man kan være mega heldig med – at alle elementerne bare er tilstede… KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det er filanedeme også et ægte dreamy amazing billede.
  Fandt de det via din gen Instagram?? For det er da i sig selv også OK cool (læs: meget!!!). Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg tror de fandt det via tagget – havde tagget Goya, og lavet et hashtag på #cphfw – men jeg glemte at spørge. Lad os bare sige, de følger mig trofast 😂 OG tak for filan! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Øijj – det er stort !!
  Godt gået – jeg forstår virkelig godt din optur.
  Stort tillykke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Det hedder den hellige gral 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det stort! Kæmpe tillykke! Og også med bryllupsdagen lige om lidt 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh, det er altså sejt!

  Min dygtige lillebror havde også en lille feature på Vogue Italys hjemmeside for et par år siden. Det pralede jeg også ret meget med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!! HVOR ER DET SEJT!! Undskyld capslock – kan næsten ikke styre min begejstring!! TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, du lader til at have det præcis som mig! TAAAAK Maria 😙 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig weekend