"Dr. Mao! I can't get centered"

Tip: Love Stories

Jeg var lige i Maga tidligere i dag for at finde en barselsgave, en fødselsdagsgave, en-sød-niece-gave, en anden fødselsdagsgave og en tredje en til – marts byder på tre weekender i streg med fødselsdage. Jeg tog en kaffe og delte også en enkelt kanelsnurre. Med mig selv. Og så osede jeg også lidt, og i undertøjsafdelingen fandt jeg et for mig nyt mærke; Love Stories. NØJ hvor var det fint! Lige som jeg godt kan lide det; blødt og feminint og let.
Love Stories undertøj, rockpaperdresses, cathrine nissen
Man kan få det i Maga, og det var ikke særligt dyrt, men jeg har også fundet det hos Boozt, hvis nu I ikke har en Maga tæt på.

Fra toppen, adlinks: Lilla BH // Grøn BH // Mønstret BH // Sort BH // Grøn/hvid BH // Rød BH // Lyseblå BH // Grøn BH

   

4 kommentarer

 • Hvor er den bare fin den grøn/hvide med prikkerne. Jeg kan bare ikke lige se mig ud af, om de er med “puder” eller ej? Ikke på push-up-måden, men mere på man-skal-ikke-kunne-se-mine-kolde-stive-knaster-måden hehe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det tror jeg faktisk ikke de er – nu kender jeg ikke dem alle, men dem jeg lige så havde ligesom to lag stof, så de var ikke helt tynde 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk overvejer deres mærke et stykke tid, men de har det ikke lige i nærheden af, hvor jeg bor, så jeg har ikke turde liste mig ud i det(nu når man ikke kunne mærke lidt på kvali’en inden), men måske jeg skulle 🙂 I hvert fald er den røde og den grønne rigtig fine!

  http://monicablander.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Danielsen

  Har luret på det på nettet, men vil så frygtelig gerne lige se og røre, og fornemme størrelsen. Eller måske jeg bare skulle prøve at klikke et sæt hjem…super lækkert med de forskellige farver/mønstre som kan mixes – alting behøver ikke være så sæt-agtigt.
  Takker for glad og inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Dr. Mao! I can't get centered"