OOTD: John Kørner X Stine Goya og dén ring

Tip: Over-the-knee støvler og GOD fredag

rockpaperdresse, cathrine nissen, &other stories støvler
Godmorgen <3

Jeg har så MEGA optur over, at jeg ikke længere arbejde i weekenden. Tænk at have en hel weekend at gøre godt med, jeg skal sove længe og spise GOD morgenmad <3  Smag sender ikke længere i weekenden, og det er den største luksus. Mange af os arbejder i weekender fra vi er 15-16 år med butiksarbejde, McD-arbejde (som mig) osv. Det er første gang i over ti år, jeg ikke står til lørdagsvagter. Og det er filemig fedt.

Mens jeg kiggede på pæne balloner i går, så var der også lige overskud til at net-ose lidt, det kræver jo ikke det store (andet end en fed tegnedreng til at realisere drømmene), og der fandt jeg de her støvler hos &Other Stories. De der over-knæene-støvler var kæmpe store sidste år, og det bliver de igen. Jeg var lidt sløv til at hoppe på dem, men nu bliver det altså. Prisen er noget mere fair (omend stadig lidt pricey) end hvad jeg ellers har set. Og Stories laver sko i virkelig god kvalitet, så der materialer for pengene. Jeg krydser fingre for, at de har dem i næste måned, når der er penge på kontoen. Nu er tippet i al fald givet videre.

De sorte støvler kan I finde HER, og de mere taupe-farvede (eller bæverfarvede) kan I finde HER (adlinks).

GOD fredag!

   

10 kommentarer

 • Julie Degn

  De er simpelthen så fine – men springer desværre mit skobudget.. (hvilket dog ikke altid stopper mig).
  Jeg lytter til Smag hver dag, mens jeg skriver afleveringer – og jeg er så vild med det. Må sige, at jeg savner det lidt i weekenderne, MEN det er jo rart at holde fri 😉

  Kram, Julie
  / Hvisk giveaway på min blog http://www.figursyet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahaha – bæverfarvede? Jeg troede, at det hed muldvarpefarvet, men måske er jeg alt for bagud ift. modeverdenens farvetermer? Jeg kan ikke følge med, suk. Men jeg bliver alligevel lidt glad, hvis det hedder bæverfarvet. Det er et rart ord!
  Mine ben kan ikke få sådan nogle støvler på, men er alligevel nysgerrig efter at se, hvordan du vil style dem! Du har sikkert tricks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise R

  Uh vil du ikke give et bud på hvad man styler dem sammen med? Jeg kan på en eller anden måde ikke placere dem i mit klædeskab, men du er altid god for en fin sammensætning. Og på disse breddegrader er meget lange støvler til efterår/vinter jo et ret fornuftigt bud på fodtøj, frem for de fine små sko man egentlig gerne vil have på:-)
  Tak for dejlig blog! Det er inspirerende at læse dine indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line Marie

  Hej! Min kommentar har ikke noget med indlægget at gøre, men står og skal rejse 2 uger til januar.
  Men ved simpelthen ikke hvorhen, min veninde vil helst ikke have der er sne eller for koldt (som dk), men vi vil gerne blive i europa, så vi undgår for dyre fly!

  Har du nogen ideer? 😀

  Kh Line Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   PARIS! Altid Paris, det er en GOD idé! Hvis det skal være lunere så vil jeg sige sydspanien hvis det skal være billigt eller Sardinien – flyene er liiidt dyre… GOD tur 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid været af den overbevisning, at over the knee-støvler kun var forbeholdt gadens piger (hvis du forstår sådan en lille en ;-)), så jeg må ærligt indrømme, at jeg er skeptisk. Jeg nærmer mig i hvert fald ikke selv et par, før du har bevist, at man kan være både stilet og have integritet, mens man har dem på. So here you go <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tak for tippet. Du er bare alletiders. Tak! 🙂
  Ih dem gad jeg godt have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Høeg

  Ja weekendfri er en luksus (som sygeplejerske kender jeg virkelig følelsen).
  Er vild med det nye Smag! Fedt I sidder i studiet sammen – dejligt du griner så meget af Mads – god radiokemi og lyd.

  Nyd weekenden, den gode morgenmad og bæverfarvede overtheknee boots, Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bæverfarvet <3

  Det der med pludselig at få sin weekend tilbage føles som et mindre mirakel. Jeg kan slet ikke forestille mig, at sige ja til et weekendjob igen, nu hvor jeg har oplevet friheden sødme i 4 måneder xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega godt fredagstip! 🙂 Dem må jeg på jagt efter! Rigtig god (fri)weekend til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: John Kørner X Stine Goya og dén ring