OOTD: En lørdag i London

Tip: Små plastikbeholdere fra Muji

muji
Jeg må give jer et lille tip til træningstasken eller rejsen. Da vi var i London, havde jeg et besøg i Muji på listen. Hvis ikke I kender butikken, så er det en japansk konceptbutik, der sælger ting man faktisk bruger til noget. Det lyder måske dumt, for skulle alle butikker ikke gøre det? Tjo… Men de laver hverdagsbrugsgenstande i ordentlig kvalitet til en rigtig fair pris. Man kan købe kontorartikler, opbevaringskasser, cashmeretrøjer, kufferter – alt sammen simpelt design i blå/grå/sort og hvid.

Jeg er blevet lidt træt af at have kæmpe størrelser med i træningstasken, så jeg havde besluttet mig at købe nogle små flasker og fylde dem med mine yndlingsprodukter; shampoo + balsam fra Intelligent Nutrients (hyper økofrelst mærke, som jeg køber i Beauty Avenue eller HER), min rens fra Bioderma og et godt serum fra Purely Professional (den skifter lidt). De har også ministørrelser, man kan fylde med egne favoritter i Matas, men i Muji har de bare en milliard forskellige former, størrelser, typer – blød eller hård, nogen man kan trykke flade eller lade det flyde ud af. Og så kostede de ingenting; mellem en og to pund stykket. Når man køber travelsize produkter fra diverse brands, så er prisen ofte ret dyr i forhold til mængde. Så kan det altså give god mening at fylde på egne små beholdere.

Jeg har sat små Dymoer på, jeg både elsker dymoer (I skulle se mit hjem, haha!) og så kan jeg se forskel. Det ser næsten helt fint ud, vigtigst af alt har jeg fået plads til alt mit andet grej, jeg slæber med i tasken, hah!

Håndklædet er fra Algan, og det er altid med i træningstasken – det fylder nemlig heller ikke meget i forhold til almindelige håndklæder.

   

13 kommentarer

 • Sidsel

  Mega fan af Muji! Og de har verdens bedste tusser/kuglepenne til ingen penge også i alverdens farver 🙂
  (jeg tegner mega meget med dem og de er virkelig fine, farveægte og flyder sammen på en lækker grafisk måde, men shiner også håndskriften meget op)
  Jeg har været i deres butikker i NY, Berlin og Hamborg indtil videre, og jeg får ikke nok lige med det første – kærlighed til Muji <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meeeeeeeeen, kan du få dymoerne til at sidde på HELE tiden? 🙁
  Jeg er temmelig desperat, haha. Jeg synes ihvertfald at efter de har været med en tur i badet, i fitness vel og mærke, så ryger det sgu af. Også har jeg pludselig kropsshampoo i håret!
  Det er muligt, at det har været mine flasker – bliver de siddende på dine?
  #bigfirstworldproblems haha :’D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, de er ikke røget af endnu, men det gør de sikkert på et tidspunkt. Så må jeg bare lave nogle nye 🙂 Jeg kan dog godt se forskel på masserne i flaskerne, så det hjælper altså noget 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Cathrine.
  Jeg vil virkelig gerne vide, om det håndklæde du viser her er noget du kunne finde på at bruge som “hverdags”-håndklæde derhjemme?

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Mmm, ja det tror jeg egentlig godt, bare fordi det er så pænt haha! Jeg foretrækker nu vamsede håndklæder til dagligt brug, så mit “tyrkisk bad”-håndklæde bliver i træningstasken 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flittig type! Det er ret godt tænkt – netop også fordi de små beholdere man kan købe i Matas og lignende ofte er ret så træls med både look og feel.

  Og nå ja, Dymo <3
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej en skide god ide !
  Hvor er din dymo fra ? Jeg leder efter en der kan lave skrift lige som din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Gør jeg også ☺ lav et indlæg med link please!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Well I already have, ladies 😛 Tjek indlægget HER – dymoerne kosher nul og nix! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip til dymo – elsker det gammeldags dymo-look, men troede faktisk man kun kunne få den moderne slags, og at din var et listigt loppefund 🙂 Så nu er der også en på vej til mig, juhu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Åhléns i Malmø gågade har også Muji 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: En lørdag i London