Tip: Hvor skal du bo i sommerferien?

Tip: “This is not a romantic story”

I skal ikke gå i biffen i aften, I skal ikke leje film, I skal ikke sætte en dvd på – nej I skal tænde for TV2 klokken 21.00, hvor de viser en af mine absolutte yndlingsfilm 500 Days of Summer – hvis I altså ikke allerede har set den. Alligevel kan den faktisk godt tåle en gang til – i aften bliver min tredje i selskab med Tom og Summer. Hvis ellers jeg når så langt med min opgave i løbet af den næste time, at jeg kan tillade mig det. Det er den fineste historie, musikken, tøjet, stilen. Indiefeelingen. Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt er så quirky, og jeg krydser fingre for dem hele vejen igennem filmen, gang på gang, når jeg ser den.

Hvis I kan lide film som Juno, så vil I helt sikkert også kunne lide 500 Days of Summer. Og hvis I kan lide Gordon-Levitt, så skulle I også tage et kig på 50/50.

   

21 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Jeg har faktisk ikke lyttet til musikken uden filmen, men A og jeg har godt talt om, at det er lækker musik. Lidt indie som i Juno. Lige os. Tror også Zooey har haft noget at skulle have sagt. Hun er jo ret musiksej! Må finde musikken, tak for tippet! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk film! Zooey Deschanel er suveræn i den rolle.. Har du lyttet til musikken fra 500 Days of Summer? – nemlig også virkelig GODT..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det ER også nogle gode film, jeg har med (det synes jeg jo i hvert fald selv ;)) Jeg tror min yndlingsbarndomsfilm er Tøsepiger – kan du huske den? Men Tarzan Mama Mia er også verdensklasse 🙂 Tusinde tak for din fødselsdagshilsen kære Josefine – jeg havde en vidunderlig dag!
  … Håber du endnu engang nød 500 Days, den bliver jeg altså heller aldrig træt af. 50/50 må du se – den er ikke ligeså feel good(and bad) som 500 days, men Gordon-Levitt er bare god!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Sad lige og læste dine filmanmeldelser igennem og blev helt forskrækket over hvor ens filmsmag vi har:) Må da vist lige få anskaffet mig 50/50 som er den eneste på listen jeg ikke har set… og lige et spørgsmål; er Tarzan Mama Mia mon også din yndlingsbarndomsfilm? Gode tanker og et forsinket fødselsdagsflag din vej 😉

  ps. 500 days of summer er set +10 gange herhjemme og tror måske liiiige den kommer på som godnatfilm i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er den fineste film, den er heller ikke slidt herhjemme endnu, der er mange gode øjeblikke i den endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christinavejsgaard

  Havde egentlig besluttet mig for at jeg ikke skulle se den i søndags, fordi jeg næsten lige havde set den.. Men så kunne jeg ikke lade være alligevel. Det er bare en rigtig god film, der godt kan ses MANGE gange endnu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Og spiser hindbærsnitter! Orh nu får jeg helt lyst til en igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha ja den har den effekt på en 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, den er VIDUNDERLIG, finurlig og fin, lige min kop te 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du SKAL leje den, eller også skal vi lave en søndagsfilm-eftermiddag, hvor vi ser Juno og 500 days 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅHR det gad jeg også godt – især garerobe-delen! Jeg har også for nyligt købt New Girl på AppleTV, så jeg er godt i gang med at udvide min mentale garderobe med Zooeys beauties 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH det er også så fin en scene! Elsker den film, flere af dem tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin, elsker den slags film, ville ønske der var flere af den slags perler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Os mig, os mig! Åh jeg fælder også en tåre eller tre, når jeg ser den. It gets me everytime 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo, lortefilm! Den fik mig til at græææææde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fantastisk, den film.. Var selv nødt til at tippe om den på min blog igår 🙂

  /Tine
  http://madmusikmode.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej nej nej. Jeg kom jo alt for sent hjem til at se den! Må leje den i stedet, for er ret så glad for både Juno og Joseph.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis bare man havde Zooey Deschanels gardarobe samt fine snehvide agtigt mørke hår og fik en date med søde søde Joseph Gordon-Levitt så var verden perfekt;) Filmen er skøn og da jeg så den, tænkte jeg at det var første gang en film rigtig viser kærligheden fra en fyrs forelskede og lyserøde vinkel, unikt!! I serien “new girl” hvor Zooey er hovedrollen, udfolder hun forsat sin søde stil og perky humor, til dem der vil ha mere, og ellers også hendes band “she & Him” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uden tvivl også en af mine yndlingser!! Scenen hvor Joseph danser, er på min top 5 over yndlingsscener fra film. Gets me everytime 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • infashionwetrustblog

  Jeg elsker den! Også en af mine yndlingsfilm, og jeg skal klart se den i aften! Den er så fin 🙂

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Det er også HELT klart en af min yndlingsfilm. Jeg fælder en lille tåre hver eneste gang… den er virkelig god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Hvor skal du bo i sommerferien?